Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsidemokraatit ja porvarit haluavat lakkauttaa valtion mediatoiminnot

Ruotsidemokraatit ja porvarit haluavat lakkauttaa valtion mediatoiminnot

2

Ruotsissa kuten Suomessa valtio tukee äärivasemmiston propagandaa pakollisella verolla. Siinä missä suomalaiset maksavat niin kutsuttua Yle-veroa, maksavat ruotsalaiset samankaltaista mediaveroa maan valtiolliselle televisiolle SVT:lle sekä radiolle SR:lle.

Jo vuosikymmeniä jatkunut äärivasemmistolainen propaganda valtion mediatuotannossa on vihdoinkin saanut konservatiivit ja ”oikeistolaiset” ruotsidemokraatit heräämään todellisuuteen. Kummatkin puolueet puhuvat nyt avoimesti siitä, että valtionmedia tulisi lakkauttaa.

Ensimmäisenä vaatimusta toi esille Ruotsin porvaripuolue moderaatit, kun puolueen Tukholman osasto äänesti sisäisesti lakkauttamislinjauksen puolesta. Vähän tämän jälkeen ruotsidemokraatit ilmoittivat, että he aikovat käsitellä puolueen kantaa asiassa tulevassa puoluekokouksessa.

Ruotsidemokraattien kansanedustaja Josef Fransson sanoi, että on erittäin todennäköistä, että hänen puolueensa tukee lakkauttamislinjaa. Jos ei täyttä lakkauttamista niin ainakin toiminnan suurta supistamista.

Lähde: Nordfront (1,2)

2 KOMMENTIT

  1. Jotain positiivista kehitystä saattaa naapurissa tapahtua pitkästä aikaa. Jos valtiopropaganda lakkautetaan niin toivotaan että Suomessa seurataaan perässä.

  2. Pitääkö linja edelleen jos ruotsidemokraatit nousee suurimmaksi puolueeksi?

Comments are closed.