Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsi: Rotumuukalainen raiskasi naisen, murhasi kansallismielisen pelastajan

Ruotsi: Rotumuukalainen raiskasi naisen, murhasi kansallismielisen pelastajan

4

Ruotsissa on kuohuttanut poikkeuksellisen törkeä monikulttuurinen rikos, jossa Afrikasta Eurooppaan tunkeutunut raiskaava rotumuukalainen murhasi naisrauhaa puolustaneen nuoren kansallismielisen. Aihe on puhuttanut sosiaalisessa mediassa, vaikka poliitikot ovatkin pyrkineet suojelemaan raiskaavaa lemmikkiään hiljaisuuden muurilla.

Musta raiskaaja on sudanilainen 1997 syntynyt Abubaker Mohamed. Kuten arvata saattaa, Mohamedilla on aiempaakin taustaa nuoriin valkoisiin tyttöihin kohdistuneissa seksuaalirikoksissa. Afrikkalaistunkeutuja on mieltynyt myös huumausaineisiin sekä omaisuusrikoksiin.

Viime viikonloppuna rotumuukalainen hyökkäsi valkoisen tytön kimppuun raiskatakseen tämän. 19-vuotias kansallismielinen Tommie Lindh näki tilanteen ja kävi mustan rikollisen kimppuun. Afrikkalaisraiskaaja otti kuitenkin esiin puukon, murhasi kansallismielisen ja viimeisteli valkoiseen tyttöön kohdistuneen raiskauksen.

Tapauksen ympärille syntynyt poliittinen kuohunta Ruotsissa tuskin laantuu lähiaikoina. Toimitus seuraa tilanteen kehitystä ja osoittaa surunvalittelut Lindhin lähipiirille. Taistelu väestönvaihtoa vastaan jatkuu – keinolla millä hyvänsä!

Lähde: Nordfront

4 KOMMENTIT

  1. Muistakaa! Ongelma ei ole koskaan se, että parasiitit eivät “sopeudu” Eurooppaan, vaan ongelma on se, että parasiitteja ylipäätään päästetään Eurooppaan!

  2. Ei karkoitusta.Onko oikeusjärjestelmällä tarkoitusta.Se on totta ei yhtäkään mustaa tai ruskeaa naamaa enää tänne ja loputkin vetelehtiät ja palkkojen tallaajat ulos maasta.Libyassa odottaa todellisuudessa miljoona kuolaavaa turpaa 650 000 sijaan.Kun nämä sijoitetaan Pohjolaan niin seuraava miljoona odottaa taas.Loputon suo vajottavaksi.Mitä humaanisuutta tämä on

Comments are closed.