Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsi: poliisi pysäytti kaikki suomalaisten mielenosoittajien autot

Ruotsi: poliisi pysäytti kaikki suomalaisten mielenosoittajien autot

7

Poliisi on pysäyttänyt kaikkien mielenosoituksiin matkalla olleiden suomalaisten autot Bålstassa lähellä Tukholmaa. Matkalaiset seisoivat noin 40 minuuttia sateessa ja odottivat, kunnes poliisi oli tutkinut ja tarkastanut kaikki autot.

– Saimme seisoskella ja näyttää henkilöllisyystodistuksiamme samaan aikaan kun poliisi kuvasi meitä, kertoo eräs mielenosoitukseen matkalla ollut suomalainen.

7 KOMMENTIT

 1. Helppo vittuilla ja uhkailla ihmisiä kun on lain sallima oikeutus kyseiseen toimintaan eikä joudu vastuuseen. Jutkujen sätkynukkeja joista tulee mikki hiiriä riisuttuaan haalarinsa. Niinkun eräässä laulussa sanotaan: kyttä ei oo ystävä, se on vihollinen.

 2. Ruotsikin on “demokraattinen” valtio. Demokratia tarkoittaa valkoisille eri asiaa kuin värillisille. Ja varsinkin isänmaallisille. No, kansa nousee kuin Fenix-lintu. Eikä sitä ruotsalainen poliisi diskuteeraamalla ja kyselemällä muuksi muuta.

  Osuispa kohdalle niin puhuisin niille saksaa. Sitä ne inhoaa.

 3. Ja samaan aikaan matut raiskaavat naisia ja rötöstelevät ja sikailevat miten haluavat joka päivä, ilman että rangaistaan, max ehdollista. Vitun idiootteja noi poliisit, kääntyvät omaa kansaansa vastaan!

 4. Vaikka anarkistit ovat paskaa, niin tuostakin ruotsin gestapon pysäytyksestä olisi vältytty, jos menijöillä olisi ollut jotain antifan krääsää autossa sopivasti näkösällä pysäytyksen sattuessa. Varmana olisivat päästäneet hymyillen läpi.

 5. Sinikeltaiset paskalakit eivät uskalla vittuilla kuin suomalaisille vastarintaliikkeen edustajille ja tietenkin sikäläisille. Mutta kun on kysymys muslimeista tai Afrikan “rikastuttajista”, niin sitten on paskat housussa ja terapia kulut siihen päälle.
  Ruotsissa asuvia suomalaisia siitolaisiakin, jotka ovat tehneet elämänsä työtä “kolmelle kruunulle” samoin vainotaan ja syrjitään etnisen taustansa sekä suomen kielen käyttämisestä ruotsalaisessa yhteiskunnassa keskinäisessä viestinnässä kouluissa, päiväkodeissa, työpaikoilla ja harrastuksissa vaatien heiltä anteeksipyyntöä tästä karkeasta rikkomuksesta, joka on maailman arvokkain ihmisyyteen kuuluva arvo, Äidinkieli, jonka jokainen lapsi oppii äidiltään. Eli heitä, joita on jälleen koht’puoliin syytä juhlia ja antaa heille heidän ansaitsema arvostus tuosta työstä.
  Näiden kimppuun paskahousuiset balettitossuiset miehet ja naiset sekä muut oletetut käyvät kun eivät enää ole edes isäntiä tai emäntiä omassa syntymämaassaan, vaan joutuvat nuolemaan muslimien ja neekereiden ahteria vain siksi, että selviäisivät edes yhden päivän hengissä jotenkuten. Suomalaiset ne muuten ovat Ruotsin ruotsalaisille puuteripäille ja kermaperseille itse asiassa sotineetkin aina vuoteen 1809 asti.

Comments are closed.