Koti Uutisia Ruotsi hyssyttelee ambulanssihenkilökunnan kokemaa väkivaltaa

Ruotsi hyssyttelee ambulanssihenkilökunnan kokemaa väkivaltaa

1

Svenska Dagbladet -lehden Paulina Neuding haastatteli Ruotsin ambulanssiliitto Alarm Ambulansförbundetin puheenjohtajaa Gordon Grattidgea Det Goda Samhället -sivustolle. Haastattelussa ambulanssiliiton puheenjohtaja kertoo, kuinka kuskit ja hoitajat joutuvat väkivallan ja uhkausten kohteeksi työssään.

Maahanmuuttokriittinen Avpixlat-sivusto julkaisi linkin videoon, minkä johdosta Grattidgen osallistuminen estettiin paneeliin, johon hänet oli kutsuttu. “Helmikuun 27. päivä vuonna 2017 Avpixlat julkaisi videon Gordon Grattidgen kanssa käydystä keskustelusta, jossa oli rodullinen pohjavire. Keskustelu koski ambulanssien henkilökunnan työn riskejä lähiöissä”, kirjoitti Janne Kautto, Ruotsin ambulanssisairaanhoitajien seuran puheenjohtaja. “Selvästikään ambulanssiliitto ei jaa arvojamme osallistumalla Avpixlatiin.”

Lähes kaikessa väkivallassa Ruotsissa on “rodullinen pohjavire”, eikä vähiten tapauksissa, joissa ambulansseja kivitetään ja joissa henkilökuntaa pahoinpidellään maahanmuuttajalähiöissä. Grattidgen ei tarvinnut edes antaa haastattelua vaihtoehtomedialle, vain linkittäminen jälkikäteen riitti assosiaatioon “rasistisesta” vaihtoehtomediasta ja ulossulkemiseen “sivistyneestä” yhteiskunnallisesta keskustelusta.

 

Lähteet: Daily Stormer, Detgodasamhallet.com, Nyheter Idag

1 KOMMENTTI

  1. Veikkaan, että jos Luojalta kysyttäisiin, mitä Hän katuu eniten? Veikkaan Hänen vastaavan. “Sitä kun loin ruotsalaiset!” !Toiseksi eniten sitä, että laitoin suomalaiset heidän naapurikseen.” “Yritin korjata virhettäni edes jotenkin”

Comments are closed.