Koti Uutisia Rikos Ruotsi avaa ovet uudelle muslimiryhmälle – vuorossa uiguuriterroristit

Ruotsi avaa ovet uudelle muslimiryhmälle – vuorossa uiguuriterroristit

6
Valtava määrä uiguureja on sotinut Syyrian hallitusta vastaan al-Qaida-terroristijärjestön riveissä.

Ruotsin hallitus on päättänyt myöntää automaattisen turvapaikan kaikille maahan saapuville uiguureille. Päätös on paitsi maahanmuuttopoliittinen katastrofi ruotsalaisille myös merkittävä geopoliittinen kannanotto.

Ruotsi perusteli päätöstään väittämällä, että Kiinan uiguurivähemmistö on perusteettoman poliittisen vainon uhri, joka tarvitsee erityissuojelua länsimailta. Uiguurit ovat turkkilainen kansa, jonka valtauskonto on Isisin ja al-Qaidankin kannattama sunnalainen islam.

Globalistit ovat jo pitkään yrittäneet käyttää uiguurien tilannetta poliittisena lyömäaseena Kiinaa vastaan. Poliittinen vastakkainasettelu Kiinan ja liberaalin lännen välillä on kärjistynyt muun muassa siksi, että Kiina on tukenut Amerikan, sionistien sekä EU:n pakotteiden ja painostuksen kohteiksi joutuneita valtioita Iranista aina Italiaan.

Syyttämällä Kiinaa uiguurien “perusteettomasta sortamisesta” Ruotsi, Yhdysvallat ja muut liberaalit sionistivaltiot pyrkivät horjuttamaan Kiinan geopoliittista asemaa. Kiina on joutunut käyttämään välillä kovia otteita uiguureja vastaan ääri-islamistisen terrorismin vuoksi.

Viimeisten vuosikymmenien aikana uiguuriterroristit ovat murhanneet lähteistä riippuen satoja tai jopa tuhansia ihmisiä sodassaan Kiinan valtiota vastaan. Viime vuosina kasvava osuus uhreista on ollut siviilejä.

Uiguuriterroristeja.

Uiguurit saivat kyseenalaista julkisuutta esimerkiksi 2014, kun he puukottivat kuoliaaksi 33 viatonta ihmistä rautatieasemalla. Uiguurit ovat päässeet otsikoihin myös aloittamalla pogromeja han-kiinalaista valtaväestöä vastaan sekä pommittamalla kiinalaisvirastoja ulkomailla. Länsimaiden mukaan Kiinalla ei kuitenkaan tule olla oikeutta palauttaa lakia ja järjestystä uiguurialueille, joissa muslimiterroristit lietsovat poliittista väkivaltaa.

Länsi on ottanut erityisen näkyvästi kantaa “uiguurien ihmisoikeuksien puolesta” Syyrian sodan myötä. The Times of Israelin mukaan tuhannet uiguuri-islamistit ovat matkustaneet Kiinasta Syyriaan taistellakseen muun muassa Isisin ja al-Qaidan riveissä Bašar al-Assadin hallintoa vastaan. Tämän vuoksi uiguurit ovat saaneet osakseen yhtäältä sionistien sympatian ja toisaalta Iranin kaltaisten valtioiden halveksunnan.

The Times of Israel kirjoitti laajassa ilmiötä käsitelleessä artikkelissaan, että “Syyrian uiguurimilitantit pitävät sionismia esikuvana kotimaalleen”. Lehti myönsi, että uiguuriterroristit ovat olleet “avainroolissa” useissa taisteluissa Syyrian arabinationalistista hallitusta vastaan.

Ääri-islamistien rajat ylittävästä yhteistyöstä ovat todistaneet muun muassa Isisin uiguurinkieliset sanomalehdet ja radio-ohjelmat. Al-Qaida on puolestaan luvannut tukea uiguurien “hyökkäystä Kiinan ateistista miehityshallintoa vastaan” Syyrian sodan päätyttyä. Uiguurit ovat pyrkineet lunastamaan Isisin ja al-Qaidan kunnioituksen esimerkiksi suorittamalla verisiä itsemurhaiskuja Syyriassa.

Israelilaislehti myönsi, että Syyriassa toimivat uiguuriterroristit ovat jo hyökänneet muun muassa kiinalaista suurlähetystöä vastaan yhteistyössä al-Qaidan kanssa. Länsimaiden huoli “uiguurien ihmisoikeuksista” on yhtä läpinäkyvää kuin näiden tuki esimerkiksi kurdikommunisteille.

Lähteet: Helsingin Sanomat, The Times of Israel, Bloomberg

6 KOMMENTIT

 1. Hyvä Ruotsi! Olette demokratian, ihmisoikeuksien, suvaitsevaisuuden ja tasa-arvon mallimaa, josta takapajuisen Suomen pitäisi ottaa yhä enemmän mallia. Meidän pitäisi yhä enemmissä määrin avata sydämemme ja rajamme rotumuukalaisten maahantulolle. Nykyinen rotumuukalaisten määrä on aivan liian matala. Tarvitsemme ainakin 100-kertaisen määrän lisää näin aluksi, että saamme syntyvyyden ja talouden nousuun.

 2. Kiva kun saadaan ihan naapuriin lisää potentiaalisia kulttuurinrikastajia. Sieltä on helppo tulla sivistämään myös meitä perämetsien pölkkypäitä, livet i Finnskogar kaipaa vaihtelua.

 3. Ruotsin nykyhallinto uiguurikannanotollaan antaa ymmärtää, että Kiina tekee vääryyksiä uiguureille. Siis Ruotsi pottuilee Kiinalle. Ei hyvää diplomatiaa. Tosin tästä voi seurata, että Kiina maksaa potut pottuina lähettämällä rikollisia uiguureja Ruotsiin. Vaikuttaa, että ruotsalaiset ovat tieten tahtoen tuhoamassa maataan.

 4. Todellakin, Ruotsi pottuilee Kiinalle. Ja jos Kiina haluaa maksaa potut pottuina, se lähettää yhden lentokoneellisen vuorokaudessa uiguureja Ruotsiin. Se on paljon halvempaa kuin ruokkia niitä maassa jossa ruoka on muutekin kortilla. Ja toisaalta, lähtijöitä riittänee koska vaaleat skandinaavittaret siintelevät mielessä.

  Se että Ruotsin valtiolle tulee uusia laskuja, se ei ole hyvä asia. Se tarkoittaa sitä että Suomessa kaikkien ruotsalaisten yritysten katetavoitteet nousevat. Tarvitaanhan Ruotsissa lisää rahaa ja se kerätään etupäässä suomalaisilta. Pankkimaailmassa Nordea ja Danske sukeltavat ja nyt sitten tämä siihen päälle. Ja kun “oman maan miehiä” tulee naapurimaahan niin kanssakäyminen käynnistyy ja osan noista rikastajista saa Suomikin. Eli taattua terrorismia on luvassa.

  Ruotsi on menetetty maa-alue, Norjaa hallitsee NATO ja pankkiirit huumeineen. Tanska on vielä läpikulkumaa. Tuleeko Suomi olemaan pohjolan pelastus? Ei vielä. Nyt se näyttää olevan Viro. Mutta että ehkä jos valkoiset pohjolasta muuttavat Suomeen, täältä saadaan tänne kuulumattomat pois. Tai ehkä haja-asutus alueet uudelleen asutettua.

  • Tuo olisi ihan hyvä idea. Muukalaiset (kaikki) pois Suomesta ja Pohjolan väkeä tilalle.

 5. Jääkää kotiin. Mitä sitä töihin mennä, jos ei ole kerta pakko tässä maassa. Suosittelen kaikille!

Comments are closed.