Koti Uutisia Ruotsalaisten puolue lopettaa toimintansa

Ruotsalaisten puolue lopettaa toimintansa

11

1-maj-2014-460x263

Kansallismielinen Ruotsalaisten puolue (SvP) on lopettanut toimintansa. Puolue ilmoitti asiasta nettisivuillaan julkaistussa tiedotteessa.

Päätös toiminnan lopettamisesta tehtiin sunnuntaina järjestetyssä kokouksessa, johon oli kutsuttu puolueen jäseniä ja toiminnan vetäjiä.

Tiedotteessa puolue käy läpi omaa historiaansa ja kehitystä sekä nostaa viime vaaleissa saadun huonon menestyksen pääsyyksi puolueen lopettamiselle.

Nordfrontin sivuilta voi lukea tarkemmin SVP:n tiedotteesta ruotsiksi: Nordfront.se

11 KOMMENTIT

 1. Vastarintaliikkeen poliittinen siipi on tämän jälkeen Ruotsin ainoa, radikaalikansallinen puolue. Hell Seger!

 2. Luovuttajia. Tosi kansallismielinen ei anna koskaan periksi!
  Onko Ruotsi menetetty täysin syövälle nimeltä monikulttuuri?

  • Tuskin ne puolueen jäsenet lakkaa olemasta kansallismielisiä vaikka puolue lopettikin. Toivottavasti he liittyvät Vastarintaliikkeeseen!

   • Todellakin toivotaan että älyävät liittyä, koska sekin on täysi fakta että yksittäisinä eivät paljoa aikaan saa ja juuri sen takia tämä on toisaalta hyvin huono uutinen. Ainoa ‘pelastus’ on että tosiaan liittyisivät Vastarintaliikkeeseen.

 3. Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kannalta loistava uutinen. Nyt ainoat vaihtoehdot ovat jäseniään vainoava poliittisesti äärikorrekti ja äärisionistinen Ruotsidemokraatit tai rehellisesti radikaali Vastarintaliike. Asetelma enteilee kasvua järjestäytyneelle kansallissosialismille.

 4. Aika varmaan näyttää totuuden, mutta uskoisin että tämä on hyvä asia SMR:n näkökulmasta sekä yleisesti ottaen kokonaisuuden kannalta, mikäli väkeä vaan siirtyy riimulipun alle sen sijaan että perustavat omia kuppikuntiaan tai passivoituvat kokonaan.

 5. Miksi ihmiset uskovat, että SvP:n jäsenet siirtyisivät SMR:n alle?
  Eihän kyseessä ollut NS-järjestö moneen vuoteen.

 6. Sääli sikäli, että pidin kovin SvP:n linjauksesta uudelleenarvioida KAIKKI vuoden 1975 jälkeen (Moderaterna -puolue päätti tuolloin Ruotsin tulevan monikulttuuriseksi maaksi) myönnetyt kansalaisuudet.
  Toivottavasti SMR ottaa tämän omaksi linjakseen. Nyt kun DNA-testaus on laajalti mahdollista, on tärkeää etenkin Ruotsin kaltaisessa rodullemme keskeisissä maissa arvioida kansalaisuuskelpoisuutta geneettisen perimän perusteella (tätä tekee, ironista kyllä, Israel).

 7. Ensimmäinen ajatus joka tuli mieleen tästä luettuani oli että nyt Vastarintaliike saa enemmän jäseniä Ruotsissa!

 8. Harmittaa kyllä. Olen itse jossakin tuossa kuvassa “mukana”, siellä lipuitten takana.

Comments are closed.