Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsalaisopettajat ongelmissa holokaustihuijauksen ylläpitämisessä

Ruotsalaisopettajat ongelmissa holokaustihuijauksen ylläpitämisessä

13

Yhä useammat ruotsalaiskoulujen oppilaat tulevat vähitellen tietoisiksi groteskeista “holokaustiin” liittyvistä valheista. Tämän vuoksi valtiollinen aivopesuviranomainen Forum för levande historia on nyt julkaissut uutta aivopesumateriaalia opettajien avuksi indoktrinoinnin tehostamisessa.

– Yhteyttä ottavat meihin ennen kaikkea opettajat, jotka sanovat, etteivät he voi opettaa holokausti- ja antisemitismiaiheita luokalleen, koska he kohtaavat vastarintaa tai heidät kyseenalaistetaan. Sellaisia kommentteja me saamme kuulla [opettajilta] aika usein, sanoi Forum för levande historian Ingrid Lomfors Ruotsin yleisradiolle.

Aivopesumateriaali sisältää muun muassa juutalaisiin kohdistetuista väitetyistä “viharikoksista” kertovia tilastoja viime vuosilta. Tilastot kertovat näiden rikosten määrän lisääntyneen. Ruotsin yleisradio ei kuitenkaan halua käsitellä sitä, että juutalaisiin kohdistuviin “viharikoksiin” syyllistyvät ennen kaikkea muslimit. Materiaali on tarkoitettu ensisijaisesti yläasteiden opettajille, ja sen väitetään antavan opettajille enemmän “valmiuksia” kohtaamaan juutalaiskysymystä kritisoivia oppilaita.

– Mielestäni meidän tehtävämme viranomaisena on pitää historia elävänä ja varmistaa, että materiaaleja ja metodeja päivitetään. Vaikka kyse on nyt historian opetuksesta, on historiankin kohdalla tärkeää uudistaa opetusmateriaaleja, jatkaa Lomfors.

Tällä hetkellä on epäselvää, millaisia argumentteja opettajat tulevat käyttämään yrityksissään kääntää tiedostavien oppilaiden päät.

Lähteet: Nordfront, Sveriges Radio

13 KOMMENTIT

 1. “Mielestäni meidän tehtävämme viranomaisena on pitää historia valheellisena ja varmistaa, että valheita päivitetään.”

 2. Itse kyllä opettajana kertosin oppilaille siitä holokaustin “virallisesta” versiosta ja sen jälkeen kertoisin mitä epäkohtia riippumattomat tutkijat ovat saaneet selville väitetystä holokaustista. Oppilaat voisivat sitten itse päätellä kummassa versiossa on enemmän epäkohtia ja tutkia itse asiaa enemmän jos haluavat. Tähän opetusmalliin ei pitäisi olla kellään mitään vastaansanomista, varsinkaan jos revisionistien versioita ei opettajana julistaisi totuudeksi vaan antaisi oppilaiden itse tehdä päätelmänsä.

  • Aika nopeasti tulee kengän kuva persuuksiin / makeat rikossyytteet. Mutta se on kaiken sen arvoista!

 3. Yläasteen historianopettaja yritti aikoinaan kovasti vakuuttaa meidät Hitlerin ja kansallissosialismin pahuudesta. Hän väitti, että jos ”natsit” olisivat voittaneet sodan, ei meidänkään luokassa olisi ollut ketään, jolla ei ole blondeja hiuksia ja sinisiä silmiä. Dramaatiikan vuoksi hän vielä nimesi luokasta ne oppilaat, jotka eivät sopineet ”natsien rotuihanteeseen”.

  Kansanmurhaa uuneilla ja zyklon-b:lla sekä pakollinen ”suurelokuva” Schindlerin lista olivat toista maailmansotaa käsittelevien tuntien keskeisin sisältö. Kansallissosialistisen Saksan tarjoama apu Suomelle jäi liittoutuneiden propagandan varjoon.

  • No sulla on ollut oikea Stakhanovilainen kulttuurimarxistinen työn sankari maikkana. Mulla oli onnekseni jokseenkin vastakohta, asiallinen ja huumorintajuinen suht konservatiivinen pokerinaama. Kertoi asioista kiihkottomasti ja antoi ymmärtää, että olisi mielummin nähnyt Moskovan kokevan Berliinin kohtalon v. 1945.

   • Vahva demonisoiminen oli välttämätöntä, kun koulussa oli skinibuumi ja Naantalista hankittuja hakaristipaitoja näkyi oppilaiden päällä. Huvittavaa oli, että em. paidat oli ehdottomasti kielletty ja oppilaita käskettiin vaihtamaan ne vaikka kesken koulupäivän. Sen sijaan allekirjoittaneen pukemat death metal -paidat, joissa oli kuvia silvotuista ihmisistä, eivät
    aiheuttaneet edes huomautuksia.

    • Siell’on ollu opettajilla prioriteetit kohdillaan…

     Tämä meikän historianmaikka oli mukava Mersulla ajeleva ukko, josta kaikki oppilaat pitivät. Hän oli ollut Tsekkoslovakiassa 1968 kansannousun aikaan ja oli omin silmin nähnyt, kun puna-armeijan T-55 jyräsi kadulla poikittain olleen bussin yli. Ei sinänsä niin dramaattista, ellei bussi olisi sattunut olemaan täynnä ihmisiä, tsekkisiviilejä.

     Ilmeisesti tämä kokemus oli pistänyt hänelle realiteetit kohdilleen eikä meidän tarvinnut kuunnella virallista voiton päivän propagandaa. Sama heppu opetti myös äidinkieltä ja meikän usein humoristiset mutta josku poliittisesti aikasen kriittiset kirjoitelmat saivat järjestään korkeita arvosanoja.

     • Se on Spilbergin tyyliin sepitetty fantastinen satu bussista joka oli täynnä tsekkisiviilejä ja jonka yli ajoi panssarivaunu.

      Juutalaisten inspiroiman kansannousun aikana saivat surmansa yhteensä 108 Tsekkoslovakin kansalaista ja yli 500 oli haavoitettu (Tsekin Historian Instituutin tutkimuksen mukaan).
      Ihmisiä täynnä olevan bussin yli panssarivaunu ei pysty ajamaan, koska bussi on sen verran korkea että bussi aina työntyy pois. Busseja kyllä käytettiin barrikaadien pystyttämisessä, mutta panssarivaunu helposti työntää ne pois tieltään. Barrikaadilla seisova bussi ei voi olla ihmisiä täynnä. Koska koko 1968 kansannousun uhrien kokonaisuhrimäärä on yhteensä 108 kpl, eli yhden “täynnä olevan bussin” verran. Tarina “ihmisiä täynnä olevasta bussista” on kaupunkilegendaa, josta ei löydy mitään todisteita. Valitettavasti goyim uskovat mihin tahansa juutalaisten satuihin.

      NL:n miestappiot taisteluissa oli 12 kaatuneena ja 25 haavoittunutta (samalla ajanjaksolla NL:n ei-taistelu menetykset olivat — 84 surmansa saaneita ja kuollutta, ja 62 haavoittunutta); ovatko numerot totta vai tarua emme saa tietää. On otettava huomioon, että myös DDRn ja Puolan joukot tulittivat kapinallisia, joten osa tsekkiuhreista on näiden tilillä.

      Juutalainen liberaalinen rutto (l. “kansannousun” tavoite) ei ole parempi kuin neuvostoliittolainen absurdinen marxilainen kolera; Molempia maistaneena sanoisin, että kulttuurimarxismi on paljon myrkyllisempi ja vaarallisempi pitkällä tähtäimellä kuin tylsä ja älyvaapaa neuvostososialismi.

      Jos olisin pakotettu valitsemaan puolta, arvioisin mikä osapuoli saa tukea Judentumilta. Tämä poliittinen kompassi ei petä koskaan!

     • Ajoi yli, työnsi tieltään, kaatoi, ihan miten haluat. Vainajia kyseisessä tapauksessa oli joka tapauksessa tullut ja nuoresta opettajasta se ei ollut miellyttävää.

      Totta kai, kaikki rauhaa rais… siis rakastavan neuvostoliiton vastaiset toimet olivat juutalaisten salaliittoa ja virallinen kommunistitotuus on ainoa oikea. Siinä ei silminnäkijän lausunnot paina yhtään mitään.

      Neuvostomääritelmän mukaanhan hyökkäysvaunu on paksupeltinen telaketjuajoneuvo, jolla tehdään ystävällismielisiä vierailuja toisiin satelliittivaltioihin. Mahtoiko isäsi olla siellä ajelemassa?i

 4. “Sionistien valta länsimaissa pohjautuu holokaustimyyttiin. Revisionisteja vastaan hyökätään väkivalloin ja tuomioistuimessa, koska heitä ei uskalleta haastaa historiallisessa ja tieteellisessä tutkimuksessa.”

  —Robert Faurisson

Comments are closed.