Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsalaiskirkko poistaa homotaideteoksen syystä että…

Ruotsalaiskirkko poistaa homotaideteoksen syystä että…

16
Paratiisi?

Malmön Pyhän Paavalin kirkko otti pari viikkoa sitten alttaritaulukseen Elisabeth Ohlsonin tekemän “Paratiisi” -maalauksen, jossa muun muassa Aatami ja Eeva esitetään roturutsaavina homoina, joka luonnollisesti herätti vihaa konservatiivisempien kristittyjen keskuudessa.

Nyt maalaus on päätetty siirtää mutta ei sen takia, että se loukkaa konservatiivikristittyjä, vaan koska Eevaa houkutteleva käärme esitetään transsukupuolisena.

“Käärme perinteisesti symboloi pahuutta ja sen esittäminen transsukupuolisena voi tarkoittaa, että transsukupuolinen on paha tai paholainen. Ruotsin kirkko ei voi sallia tätä.” Sanoi kirkon pastori Per Svensson päätöksestä siirtää taulu muualle.

Lähde: rt.com

16 KOMMENTIT

 1. Eikö käärmeen esittäminen pahana loukkaa käärmeitä, helvetti sentään?

  MITÄ PAHAA KÄÄRMEET OVAT MUKA TEHNEET KENELLEKÄÄN?!?

  Itse olisin veikannut syyn olevan ennen tätä artikkelia luettuani: teos ei ollut tarpeeksi homo.

 2. Eroakirkosta.fi, pakanallisuus takaisin kunniaan, juutalaistaustainen uskonto ei ole Pohjolan valtauskonto.

  • Jos aitoa kristinuskoa eli uskoa Jeesukseen noudatettaisiin, niin meillä olisi asiat hyvin tässä maassa, ystäväiseni. Tuo kirkosta eroaminenhan ei oikeastaan auta yhtään mihinkään: kirkko saa ne rahat kuitenkin hommattua itselleen. Kirkolla on esim. valtavat osakesalkut Ameria, Olvia jne. Eli jokainen sätkä ja jokainen kalja joka sinunkin kurkustasi alas menee, lihottaa kirkon kirstua. Ja meidän kirkoilla ei ole mitään tekemistä aidon kristinuskon kanssa. Missaat nyt asiain todellisen laidan tässä täysin.

   Luepa hieman Uuden testamentin neljää ensimmäistä kirjaa, niin huomaat kuinka juutalaisvastaista tekstiä se on. Ei kannata kirjoitella ihan hatusta noita juttuja, vaikka jokaisella meillä tietysti mielipiteitä on.

   • Judeo-kristilliset uskonnot: Kristinusko, Juutalaisuus, Islam.

    Never heard?

    • Ei ole olemassa judeo-kristillisyyttä, sillä Talmud kumoaa Kymmenen käskyä ja on aidon kristinuskon (usko Jeesukseen) ikiaikainen vihollinen ja antiteesi. Noin suuren suomalaisen revisionistin V-I Laurion sanoin. Siinä mies joka tietää asiasta kuin asiasta enemmän kuin me kaikki yhteensä.

     Miten sotkit nyt jo kristinuskon ja islaminkin? Taidat olla hieman kahjo.

     Itse opiskelin joskus kauan sitten ja erään luennon aiheena oli logiikka. (Olin yliopistossa Yhdysvalloissa.) Professori antoi esimerkin: “Jotkut presidentit ovat elossa ja jotkin presidentit ovat kuolleita. Täten jotkut presidentit ovat siis elossa JA kuolleita.”

     No tämä ei tietenkään ole mahdollista. “Entäs Reagan?”, mennä pläjäytin nokkelana poikana viivana siihen.

     “Auringolla” nyt pahasti vellit, puurot ja pasmatkin siellä sekaisin.

   • Se että kirja on “juutalaisvastainen” ei tarkoita mitään. Niin ovat myös Muslimit, olemmeko muslimeja nyt? Entäs sitten pakanat, hekin ovat juutalaisvastaisia, miksi emme olisi mieluummin jotain mitä olemme aina olleet, eikä jotain joka tulee muilta mailta, vaikka ei olisikaan juutalainen alkuperältään? Toisaalta sinun kannattaisi perehtyä kristinuskon sekavuuksiin, St. Paulin kirjoituksiin ja Kristin oppien totuuden mukaisuuteen… voisiko olla, että Kristus oli kuten kaikki muut kuolevaiset… mutta poliittinen sellainen? Että hän saattoi, niin sanotusti, olla täysin se syy että Rooma kaatui?..
    Jopa juutalainen Marcus Eli Ravage nauraa valkoisille kirjassaan Comissary To the Gentiles…

 3. Ratkaisuhan käy käden käänteessä.
  Maalaavat käärmeen valkoiseksi ja jokin pippelintapainen kylkeen niin voilá, se sopii feministikirkon syvään ja ylevään henkiseen sanomaan.

 4. Vaikuttaa siltä että kristinusko on juutalaisten luoma satu jolla kontrolloida gentiilejä ja saada heidät puolustuskyvyttömiksi.

  Nyt kun kristinusko aseena ei enää toimi niin hyvin, ovat juutalaiset joutuneet soluttautumaan suoremmin kristinuskoon tuhotakseen sen, ja tilalle pukkaavat nyt islamia, juutalaisten uutene terrori-aatteena jonka kautta hallinnoida gentiili-kansoja.

  Hyvin menee? alla linkki USA:sta, samaa on kuultu suoraan Euroopan juutalais-järjestöiltä:

  https://nationalvanguard.org/2016/12/jews-and-muslims-unite-against-whites/

  • Katsopas tuolta ylempää Martin kommentti. Minua ihmetyttää porukka joka hokee tuota gentiiliä ja lammasta ynnä muuta outoa termiä. Ette taida nähdä metsää puilta lain.

   • “Goyim” sanan viljelystä tunnistaa myös aidon idiootin.

    Jos maailma teitä vihaa, niin tietäkää, että se on vihannut minua ennen kuin teitä. Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa. Muistakaa se sana, jonka minä teille sanoin: ‘Ei ole palvelija herraansa suurempi.’ Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat; jos he ovat ottaneet vaarin minun sanastani, niin he ottavat vaarin teidänkin sanastanne.

    Mutta kaiken tämän he tekevät teille minun nimeni tähden, koska he eivät tunne häntä, joka on minut lähettänyt. Jos minä en olisi tullut ja puhunut heille, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt heillä ei ole, millä syntiänsä puolustaisivat. Joka vihaa minua, se vihaa myös minun Isääni. Jos minä en olisi tehnyt heidän keskuudessaan niitä tekoja, joita ei kukaan muu ole tehnyt, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt he ovat nähneet ja ovat vihanneet sekä minua että minun Isääni.

    Mutta se sana oli käyvä toteen, joka on kirjoitettuna heidän laissaan: ‘He ovat vihanneet minua syyttä.’ Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta. Ja te myös todistatte, sillä te olette alusta asti olleet minun kanssani.”
    MARK 15:18–28

 5. Jartsa ei kyllä tykkäisi tuosta kuvasta. Pitäisi olla lapset homoilemassa Jartsan sylkyssä.

Comments are closed.