Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsalaiset yritykset itkevät kuorossa, koska PVL hallitsi Almedalenia

Ruotsalaiset yritykset itkevät kuorossa, koska PVL hallitsi Almedalenia

4


Ruotsalaiset yritykset ovat valittaneet Almedalenin järjestäjille siitä, että Pohjoismainen Vastarintaliike onnistui jälleen dominoimaan politiikkaviikkoa. He vaativat nyt, että järjestäjät ja poliisi tekevät asialle jotain. Jos muutosta ei tapahdu, he uhkaavat jättää Almedalenin väliin ensi vuonna.

Huvittavaa yritysten valittamisessa on se, että Pohjoismainen Vastarintaliike on nimenomaan kovaan ääneen sanonut, että he aikovat ottaa korruptoituneen Almedalenin viikon takaisin “poliitikoilta” ja lobbausjärjestöiltä. Tarkoituksena on palauttaa viikko aidon politiikan ääreen sen sijaan, että se toimii eliitin seksikaupan, korruption ja juopottelun keitaana.

Vaatimuksen ja valituksen ovat allekirjoittaneet Business Sweden, Nasdaq, elintarvikealan työnantajajärjestö Livsmedelsföretagen sekä mainosalan järjestö Sveriges Annonsörer.

– Vaadimme järjestäjiltä suunnitelman, joka takaa sen, että väkivalta- sekä viharikoksiin syyllistyneet saavat rangaistuksen, sanoo valitusprojektin perustaja Simon Strand.

– Vaadimme myös, että järjestyslakia ja lakia kiihottamisesta kansanryhmää vastaan käytetään tehokkaammin, jotta natsien pelivara pienenee, Strand jatkaa.

Lähde: Hela Gotland

4 KOMMENTIT

  1. Samalla nämä yritykset asettuvat kansan tahtoa vastaan, mainiota nähdä tätä marxistien ja maanpettureiden itkumerta 😀 kansallissosialismia ei pysäytä enää mikään!

  2. Kappas, kaikki sionistiset järjestöt ovat allekirjoittaneet vetoomuksen. No, hyvää asiassa on se että jälleen kerran ollaan lehdistön otsikoissa. Ja vielä parempaa on se että ko. yritykset vikisevät. Sillä se tarkoittaa että niiden taloudelliseen tulokseen vaikutetaan jo. Ja että ne pelkäävät PVL:n toimintaa.

    Myös Ruotsin politikkojen lausunnot antavat ymmärtää että poliittinen “eliitti” pelkää PVL:ää. Ja siksi haluaa kieltää sen.

  3. Viisas ihminen tarvitsee elintilaa ajatuksilleen. Onneksi lainsäädäntöä ei enään ole.

Comments are closed.