Koti Uutisia Ruotsalaiset feministit haluavat rahoittaa väestönvaihtoa korottamalla veroja

Ruotsalaiset feministit haluavat rahoittaa väestönvaihtoa korottamalla veroja

3

Maahanmuuttokysymyksestä on tullut yhä tärkeämpi osa ruotsalaisen Feministinen aloite -puolueen politiikkaa. Seuraaviin vaaleihin puolue lähtee asianaan saattaa voimaan kaikkien pakolaisten päästäminen maahan. Se aikoo myös lopettaa aivan kaikki karkotukset.

“On ihmisoikeuksien vastaista jahdata sotaa ja vainoa paenneita ihmisiä – heillä ei ole ollut muuta vaihtoehtoa kuin paeta. Nyt he saavat kokea täällä aivan samoja asioita”, kommentoi Sissela Nordling Blanco, Feministisen aloitteen ryhmänjohtaja Tukholman kaupunginvaltuustossa.

Rahoittaakseen jokaisen pakolaisen pääsyn Ruotsiin puolue lausuu kannattavansa verojen korotuksia entisestään. Tämän ruotsalainen työtä tekevä kansa maksaa. Feministinen aloite vaatii ohjelmassaan myös kuuden tunnin työpäiviä. Puolueella ei kuitenkaan vaikuta olevan suoraa vastausta siihen, miten nämä vaatimukset käytännössä toteutettaisiin.

“Resursseja kyllä on, kyse on niiden uudelleenjakamisesta. Se ei ole mikään ongelma, voimme aivan hyvin ottaa lisää pakolaisia”, sanoi puolueen tukholmalainen aktiivi Annika Nylén.

“Ei ole mikään salaisuus, että pidämme veroista, ja haluamme rahoittaa ohjelmamme vaatimuksia veroilla”, kommentoi puolestaan Lisa Palm, Feministisen aloitteen jäsen Tukholman kunnanvaltuustossa.

 

Lähde: Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Kuuden tunnin työpäivää vaaditaan myös Vastarintaliikkeen poliittisessa manifestissa, mutta siinä onkin pienenä jippona koko yhteiskunnan täysivaltainen muuttaminen, jolloinka kuuden tunnin päivä on realistinen.

    Sen sijaan nämä femakot tuntuvat muuttuvan yhä hullummiksi päivä päivältä – taas Kansallisessa Vastarinnassa pari päivää sitten julkaistu artikkeli monikulttuurisuutta pakottavista hulluista osuu oikeaan. Mikä ihme saa ruotsissa, jossa monikulttuurisuus näkyy ja kuuluu ghetoissa ja poliisin pelossa mennä ghettoihin, pakottamaan sitä vielä lisää? Ei vain mene jakeluun.

    • Feminismi on yhteiskunnallinen autoimmuunisairaus; kun yhteiskunta on kadottanut terveen kansallishengen, pääsee tällainen feminismin kaltainen haittameemi rehottamaan ja tuhoamaan tervejärkisten miesten ja naisten rakentamaa yhteiskuntaa sisältäpäin.

  2. Ruotsi nimisen orjalaivan soutajat varmasti lämpenevät tuollekin aivopierulle. Sikäli tuokin mielettömyys on aivan peruskamaa Feministeille. Tuo porukka ei ajattele edes ahterillaan. Vain kastemato on tyhmempi, jos sekään.

Comments are closed.