Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsalaiset äänestivät ilmastopolitiikan jopa sienille ja madoille tarkoitetun taiteen tekemistä pahemmaksi verorahojen...

Ruotsalaiset äänestivät ilmastopolitiikan jopa sienille ja madoille tarkoitetun taiteen tekemistä pahemmaksi verorahojen tuhlaukseksi

9

Veronmaksajien keskusliiton teettämän mielipidemittauksen mukaan ruotsalaiset pitivät ilmastopolitiikkaa viime vuoden pahimpana veronmaksajien rahojen haaskauksena, mikä johtuu paljolti siitä, että kaikesta ilmastonmuutoksen ehkäisemiseen käytetystä rahasta huolimatta päästöt Ruotsissa ovat silti kasvaneet.

Hallitus Ruotsissa käytti 49 miljoona euroa ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun vuonna 2014 ja on kaavaillut summan kasvattamista miltei 1,2 miljardiin vuodelle 2020.

Samana aikaan Ruotsin kulttuuriministeriö oli myöntänyt miltei 95 tuhannen euron tukirahan projektille, joka tekee taidetta sienille, madoille, linnuille ja koppakuoriaisille. Ilmastopolitiikka oli mennyt mielipidemittauksessa jopa tämänkin toisen sijan saaneen projektin edelle pahimpana verorahojen haaskauksena.

Projektin takana olevien “taiteilijoiden” Mats ja Katrin Caldeborgin mukaan sienet ovat Ruotsin alkuperäisasukkaita ja ruotsalaiset maahanmuuttajia.

Lähteet: breitbart.com, Expressen

9 KOMMENTIT

 1. YLE lähetti tänään streamia Davosissa käydyistä YK:n ilmastonmuutos-alarmisti -panelista.

  Greta Thunberg toi taas esille jo debunkatun vaatimuksen – että metsät pitäisi antaa villiintyä.

  Debunkkaus:

  Sekä Kaliforniassa että Australiassa on palojen laajuus niin suuri juuri koska metsät annettiin villiintyä. Niitä ei hoidettu kuten pitäisi. Ei raivattu tarpeeksi helposti palavaa tiheästi kasvavaa “risukkoa” jne. Ja viranomaiset kielsivät toteuttamasta palonesto-kujia, linjoja joissa ei ole palavaa materiaalia.

  • Noin 200 “ilmastoaktivistia” on pidätetty näiden maastopalojen sytyttämisestä Australiassa.

 2. Lisäisin vielä edelliseen että metsäpalot ovat “aina” tiedetty olevan luontainen osa metsien uudistumista ja lajirikkauden säilymistä.

  • Paitsi silloin, kun kaiken maailman Greta Thunbergit polttavat niitä protestiksi valtavia määriä ja satoja miljoonia eläimiä kuolee.

 3. Kohta varmaan kielletään marjastus ja sienestys ettei vaan ilmasto muutu kun ne kerätään talteen. En ole uskovainen mutta jos on joku korkeampi voima niin varmaan miettii et tulikohan vika tikki kun pamautti dinosaurukset taivaan tuuliin,,, nyt olis isommalle kivenmurikalle hommia, sitten olis oikeesti aihetta valittaa ilmastonmuutoksesta.

 4. YK ja Euroopan kansanpetturihallitukset käyttää aitoa kriisiä keppihevosena, että saadaan Eurooppaan miljoonia “ilmastopakolaisia”. Tässä on yksi syy minkä takia ilmastonmuutoksesta puhuminen on eliitin siunaamaa toimintaa.

  • Deutsche Welle – julkaisusta poimittua tänään:

   “YK oli päättänyt tällä viikolla, että “ilmastopakolaisilta” ei voida evätä turvapaikkaoikeutta, jos heidän henkensä ovat vaarassa. Saksan hallitus on laatinut asiasta erilaisen mielipiteen.”

   Tässä on koko ilmastonmuutoshysterian kova ydin: valkoisten valtioiden väestönvaihto keinolla millä hyvänsä. Ihmisiä totutetaan ajatukseen, että Eurooppa on myös tulevaisuudessa rajaton ja valkoisten elintaso romahtaa. Kovasti uutisoidaan laittomien palautuksista, mutta samaan aikaan vähintään 90% tulijoista saa “turvapaikan”. Pelkästään viime vuonna 80 000 maahantulijaa sai oleskeluluvan Suomessa.

 5. “Projektin takana olevien ”taiteilijoiden” Mats ja Katrin Caldeborgin mukaan sienet ovat Ruotsin alkuperäisasukkaita ja ruotsalaiset maahanmuuttajia.”
  Ei tarvitse olla psykologin koulutusta todetakseen että ovat suljetun osaston kamaa molemmat.

Comments are closed.