Koti Uutisia Ruotsalainen torstai-ilta: kaksi puukotusta, räjähdys ja kaksi ammuskelua

Ruotsalainen torstai-ilta: kaksi puukotusta, räjähdys ja kaksi ammuskelua

4

Ruotsi alkaa muistuttaa yhä enemmän villiä länttä. Pelkästään torstai-illan aikana maassa nähtiin puukotus, jossa kahta uhria puukotettiin kaulaan julkisella paikalla, minkä lisäksi tapahtui räjähdys ja kaksi erillistä ammuskelua.

Ilta alkoi noin kello 19 Tukholman keskustassa Södermalmilla Medborgarplatsenilla, missä puukotettiin kahta henkilöä, joista molempien kerrotaan olevan vakavasti loukkaantuneita. Poliisi eristi alueen eikä antanut metrojen pysähtyä Medborgarplatsenin pysäkillä. Yksi henkilö on otettu kiinni rikoksesta epäiltynä ja kolmea muuta on kuulusteltu.

Paria tuntia myöhemmin Länsi-Ruotsissa Malmössä räjähti jonkinlainen pommi kauppakeskuksen ulkopuolella. Pommi oli viritetty tai heitetty sisäänkäynnin eteen, missä se hajotti ikkunoita. Itse rakennus ei ikkunoiden lisäksi saanut suurempia vaurioita. Poliisi eristi alueen, muttei ottanut ketään kiinni. Kukaan ei loukkaantunut räjähdyksessä.

Puolen yön jälkeen Malmössä tapahtui kaksi ammuskelua, joissa toisessa yksi ihminen loukkaantui ikkunan läpi tulleesta luodista. Molemmissa ampumisissa ammuttiin asuntoihin sisään ikkunoiden läpi.

Ensimmäinen ammuskelu tapahtui kello 00.50. Poliisin saapuessa paikalle he totesivat, että ainakin yhdessä huoneistossa oli ikkuna rikki luodinreiästä. Kukaan ei avannut ovea, joten he mursivat lukon päästäkseen sisään, mutteivät löytäneet ketään. Myös talon julkisivuun oli osunut useita luoteja. Tapahtuma kirjattiin murhan yrityksenä.

Puoli tuntia myöhemmin kilometrin päässä aikaisemmasta tapahtumapaikasta tapahtui toinen ammuskelu, jossa yksi henkilö sai osuman luodista ja päätyi sairaalaan. Uhri oli nukkumassa, kun ikkunan läpi tullut luoti osui häntä käteen. Tämäkin tapaus kirjattiin murhan yrityksenä. Ketään ei otettu kiinni.

 

Lähde: PT-media (1, 2, 3)

4 KOMMENTIT

 1. Ikävä kyllä Ruotsi on muslimeille menetetty maa:”Muslimstad”. Viikonloppujen rikostilastot muistuttavat lottoarvontoja “kuusioikein ja lisä”. Epävarmaa on ainoastaan onko rikollinen toiminta ollut omaisuuden tuhoamista polttamalla, räjähteiden-, ampuma-aseiden- vai terä aseiden-käyttämistä. Epävarmaa on raiskausten kappalemäärät sekä vapaudenristojen määrä- Myös uhriluku uus-ruotsalaiset vs. kantaväestö on epävarmaa. Varmaa on se että viikolla tapahtuu yhtä paljon kuin viikonloppuisin.

  Miettikää nyt jos omilla nurkillanne heiteltäisiin käsikranaatteja ja ammuskeltaisiin ohi-ajavista autoista kuin elokuvissa. Olisitteko sitä mieltä että yhteiskunta on terve ja hyvinvoiva? Ja että viranoamisilla on tilanne hallinnassa?

  Noista Paavon lukuarvoista laskin että Ruotissa tapahtuu keskimäärin 53 raikausta vuoden jokaisena päivänä. 53kpl/vrk!!! Ja kaikki muu rikollisuus sekä niiden epäonnistuneet yritykset päälle. Huumekaupasta ja niiden levittämisestä puhumattakaan.

  No, “ruvakit” pitävät kirkkaina mielessä että raiskaavathan ne ruotsalaisetkin.

  • Tästä on muutama vuosi, kun Norjassa oli poliisin selvittämissä raiskauksissa uhri 100% tapauksista kantanorski ja tekijöistä 100% tuontitavaraa. Miten lie Ruotsissa suhdeluku, tuskin kovinkaan erilainen, luulen ma.

 2. Malmön yliopiston 24.000 opiskelijaa ja 1.800 opettajaa ja professoria saivat terroristeilta uhkauksen hyökkäyksestä yliopistolle maanantaiksi 8.1.2018 ja sen seurauksena koko yliopisto oli kiinni sen maanantain ja tehostettu vartiointi koko viikon. Muslimien mielestä Allah ei ollut hyväksynyt yliopiston oppisuunnitelmaa ja siksi he uhkasivat hyökätä sinne katkomaan kauloja ja ampumaan vääräuskoisia. Uhkaus otettiin vakavasti ja menetettiin siis kokonainen työpäivä 25.800 ihmiselle. Ja loppuviikon kaikille opiskelijoille henkilökorttien tarkastukset sisäänkäynneillä ja vartijoita siis kaikilla sisäänkäynneillä ja käytävillä.

 3. Älkää koskaan unohtako, älkää koskaan tottuko, älkää koskaan luovuttako.

Comments are closed.