Koti Uutisia Ruotsalainen homoaktivisti vankilaan raiskauksista ja huumeista

Ruotsalainen homoaktivisti vankilaan raiskauksista ja huumeista

7

Ruotsalaisen seksuaalivähemmistöjen lobbausorganisaatio RFSL:n entinen paikallisjohtaja on saanut Halmstadin käräjäoikeudessa Etelä-Ruotsissa viiden vuoden vankeustuomion useista raiskauksista ja huumeiden myymisestä.

Raiskaukset ovat tapahtuneet tuomitun kotona uhrien ollessa yöpymässä hänen luonaan. Tuomittu on myös vastineeksi huumeiden myymisestä pakottanut asiakkaansa seksiin. Lisätuomiota toi rahan varastaminen RFSL:n tililtä.

RFSL:n puhemies Mattias Uhrberg kommentoi tapauksen “vahingoittaneen RFSL:n imagoa” ja vähätteli tapausta siirtämällä painopisteen siihen, että Uhrberg on vain yksi henkilö järjestössä. Kuitenkin esimerkiksi PsychiatryOnline-sivustolla julkaistun tutkimuksen mukaan 40 prosenttia pedofiileistä on homoseksuaaleja, ja kyseisen tutkimuksen mukaan vain 2–4 prosenttia homoseksuaaleista on ollut suhteessa ainoastaan aikuisikäisten kanssa.

Lähteet: Daily Stormer, PsychiatryOnline

7 KOMMENTIT

 1. Suomalaisen valtamedian varassa tästäkin tiedosta olisi jäänyt paitsi 99,99% varmuudella. Ja tuskin tilanne on Ruotsissa hirveän erilainen.

  Siinäpä yksinkertaisuudessaan peruste, miksi KVR:n ja Nordfront.se:n kaltaisille medioille on tarvetta. Ne kertoo asioista mistä ihmiset haluavat lukea, koska ne ovat heille tärkeitä.

  Suomessa lehtien tilaajakadosta puhuttaessa lehtien tarjoama sisältö ja sen luotettavuus ei ole asia, jolla tilaajakatoa virallisesti selitettäisiin (yllätys…) vaikka syytä olisi. Ehkä KVR voisi nostaa tätä vielä lisää esille?

  Mitä tulee tähän kyseiseen uutiseen, niin yksittäistapaus-kikka on tyypillinen zogin tuote. Se tarkoittaa täysin vastakkaisia asioita tilanteesta riippuen.

  Holokaustin kohdalla hokema perustelee asian ainutlaatuisen erityisyyden, josta seuraa sen universaali ja ikuinen tärkeys meille kaikille.

  Tämmöisten homoraiskaajanarkkistapausten (sekä maahanmuuttokriisin seurausten yms. yms. rappion) kohdalla ”yksittäistapaus” on taasen keino puhua koko teko pois. Ikään kuin sitä ei olisi ikinä tapahtunutkaan.

 2. Sellasia ne homot on ja yhteiskunta vielä antaa avoimen tukensa näille. Ei hyvää päivää!!

 3. Ja joku kehtaa vaatia näille erivapauksia ja huomiohuoraa kuinka tämä on kehityksellistä ja hyväksyttävää!? Homoseksuaaliksi ei synnytä, siihen painostetaan/kannustetaan!

 4. Terve yhteiskunta on lähtökohtaisesti heteronormatiivinen. Miksi karua tutkimustulosta homouden ja pedofilian yhteydestä hyssytellään täälläkin,
  ns. suomalaisessa hyvinvointiyhteiskunnassa?

  Herätkää ihmiset – Lapsenne ovat vaarassa!

  Ceterum censeo: Näihin homopedofiilirikollisiin tehokkain parannuskeino on kirurginen kastraatio.

Comments are closed.