Koti Uutisia Rudolf Hessin lääkäri tulee Helsinkiin

Rudolf Hessin lääkäri tulee Helsinkiin

7

moment_of_truth_cropped

Rudolf Hessin lääkäri Abdallah Melaouhi tulee puhumaan historialliseen tapahtumaan Helsingissä. Rudolf Hess – Viimeiset vuodet ja kuolema -kirjan voi ostaa muun muassa Kadulle.com-kannatuskaupasta. Alla järjestäjien tiedote.

Fenrir Förlag tulee järjestämään Totuuden hetki -tilaisuuden Helsingissä lauantaina 18. lokakuuta. Tilaisuudessa esitellään Abdallah Melaouhin suomeksi alkukesästä julkaistu Rudolf Hess – Viimeiset vuodet ja kuolema -kirja.

Entisen potilaansa murhan todistanut sairaanhoitaja Melaouhi tulee henkilökohtaisesti Helsinkiin kertomaan ystävyydestään Rudolf Hessin kanssa sekä tämän mystisestä kuolemasta 27 vuotta sitten.

Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla Hessin henkilökohtaisen sairaanhoitajan selonteko Spandaun muurien ympäröimistä salaisuuksista!

Tapahtuman lipunmyynti alkaa 12. syyskuuta Fenrir Förlag HB:n verkkokaupassa! Tällä välin tutustu kauppamme valikoimaan ja seuraa ja tykkää meistä Facebookissa! Ennen kaikkea valmistaudu tulevaan ja jännittävään Totuuden hetki -tilaisuuteen!

 

Lue myös:

Rudolf Hess – Viimeiset vuodet ja kuolema
Rudolf Hess -kirjan suomentaja haastattelussa

7 KOMMENTIT

  1. Pakko päästä! Varmasti mahtava tapahtuma ja ainukertainen tilaisuus kuulla totuus!

  2. Kävin juuri Helsingissä, mutta jos rahaa ja aikaa riittää, tulisin mielelläni uudestaan lokakuussa. Mutta kirjan ostan kyllä aivan varmasti!

  3. Pakkohan tähän on jokaisen historiasta kiinnostuneen ihmisen tulla! Muistakaa toki myös mainostaa kavereillenne!

  4. Hieno homma. Kaikki kansallissosialistit ja muut asiasta kiinnostuneet sinne vaan. Oma tilanne on sairaudesta kiinni, en pysty matkustaan niin pitkään.

  5. Kaikkien kannattaa ehdottomasti tulla. Se tulee olemaan historiallinen tapahtuma kaikin puolin. Melaouhin esitelmä tuo kirjaan vieläkin enemmän elävyyttä. Lisäksi Melaouhilla on varmasti paljon sellaista kerrottavaa, joista ei kirjassa ole mainintaa. Unohtamatta sitäkään, että jos lukijalla sattuu olemaan mielessään joku kysymys, johon haluaa vastauksen, sellaisen taatusti Melaouhilta saa. Abdallah Melaouhi on viimeinen elossa oleva henkilö, joka rehellisesti voi kertoa Rudolf Hessin viimeisistä vuosista ja kuolemasta.

    Lipunmyynti alkaa ensi viikon perjantaina 12. syyskuuta.

    http://www.fenrirforlag.com

Comments are closed.