Koti Uutisia Rudolf Hess -muistomarssin kutsu suomennettuna

Rudolf Hess -muistomarssin kutsu suomennettuna

4

Saksalaiset kansallismieliset järjestävät lauantaina 19. elokuuta muistomarssin kansallissosialistijohtaja Rudolf Hessin muistolle. Hessin kuolinpäivä on 17.8. Tänä vuonna kuolemasta tulee kuluneeksi 30 vuotta.

“Murha ei vanhene koskaan” -teemalla oleva tapahtuma vaatii Hessin ruumiinavauspöytäkirjojen julkaisua, sillä virallinen historiankirjoitus väittää hänen tehneen itsemurhan hirttäytymällä kaapeliin, mutta monista – esimerkiksi Hessin oman henkilökohtaisen lääkärin Abdallah Melaouhin mielestä – kyseessä on liittoutuneiden suorittama murha.

Alla on suomennettu kutsu:

Murha on ainoa rikos, joka ei vanhene

Elokuun 17. päivä vuonna 1987, 46 vuoden vankeuden jälkeen päättyi Berliinin sotilasvankila Spandaun viimeisen vangin elämä hyvin eriskummallisissa olosuhteissa.

Tuona samana päivänä levitettiin ilmoitusta siitä, että 93-vuotias Rudolf Hess olisi tehnyt itsemurhan aikaisena iltapäivänä. Muutaman seuraavan päivän aikana liittoutuneiden vankilan johtoportaan henkilöt esittivät neljä erilaista tarinaa tapahtumien kulusta.

Jokainen versio lisäsi epäilyksiä itsemurhakertomuksen totuudenmukaisuudesta. Samanaikaisesti menehtyneen perheenjäsenet, suuren yhteisön tukemana, yrittivät selvittää, millaiset Spandaun vanhan miehen viimeiset hetket olivat olleet. Selvityksestä muodostetut havainnot eivät mitenkään voineet tukea kertomusta väitetystä itsemurhasta.

Rudolf Hessin kohtalo on pysynyt mysteerinä tähän päivään asti, mutta nyt siihen voidaan saada selkeys. Eräs syy tiedon puuttumiseen on brittiläisten asettama Hessiä koskevien arkistojen salassapitomääräys. Ilman näitä arkistoja ei ole voitu varmistaa, onko itsemurhalle olemassa päteviä todisteita vai onko kyse rikoksen peittelystä.

Tänä vuonna on tullut 30 vuotta kuluneeksi Spandaun viimeisen vangin kuolinilmoituksesta. Samalla virallisten tutkintoarkistojen salassapitojakso päättyy. Näyttää siltä, että nyt viimeinkin asiaan voidaan saada selkeys laillisten keinojen kautta sekä ilman siihen liittyvää propagandaa.

Viranomaisten kiinnostus Rudolf Hessin kohtaloa kohtaan on ollut melko mitätöntä tähän päivään saakka. 30 vuotta Hessin kuoleman jälkeen, 72 vuotta toisen maailmansodan päättymisen jälkeen, 76 vuotta hänen Englannin-lentonsa jälkeen vaikuttaa yhä siltä kuin hiljaisuuden verho haluttaisiin vetää tapahtumien ylle. Tökeröä toimintaa maalta, jossa kaikilla oletetaan olevan samat oikeudet.

Piittaamatta yhden miehen vaikutuksesta maailmanhistoriaan on oikeusvaltion velvollisuus selvittää, päättyikö hänen elämänsä murhaan vai itsemurhaan. Tapauksen tukahduttaminen ei voi olla eikä tulisi olla mahdollista oikeusvaltiossa.

Täten, 19. elokuuta 2017 tahdomme julkisesti painottaa vaatimustamme Hessiä koskevan arkistomateriaalin julkituomisesta sekä lopullisesta Rudolf Hessin Spandaun vankilassa tapahtuneen kuolemaan liittyvien olosuhteiden selkeyttämisestä.

30 vuotta propagandaa ja epäilyjä on tarpeeksi!

Linkki tapahtuman sivustolle: https://www.mord-verjaehrt-nicht.info/wp/

4 KOMMENTIT

  1. Todennäköisesti – saatte sen uskoa – Berliinissä sattuu ja tapahtuu vielä “enemmän” kuin konsanaan Hampurissa G20-kokouksen vasemmisto anarkistien mellakoissa (lue: sodassa), vaikka Hess -marssin osallistujat kävelevät lippulinnassa ja banderolliensa takana pyhävaatteissa ja ryhdikkäämpänä kuin ainoakaan suvakki -armeija maailmassa.
    Luultavasti vassarit, poliisit, suvakit ja matut tulevat riehumaan kuin viimeistä päivää tapahtuman aiheuttamasta suunnattomasta “närästyksestä”.
    Ehkei tämä ole paras neuvo, mutta “maltti on valttia”. Jos ei muuta niin ihan vain kiusaksi asti. Sitä kommunistien rähinäjoukot eniten vihaavat! Järjestystä nimittäin.
    Odotan mielenkiinnolla matkakertomusta. Siis todellista, EI kommunistisen valtamedian, joka kannattaa kaikkinaista pahennusta aiheuttavaa “rakkautta” ja punavihreää mielivaltaa sekä sensuuria!

  2. Erkki Hautamäen kirjan “Suomi Myrskyn silmässä” mukaan Hess vei Englantiin todisteet, joiden mukaan Churchill luovutti Suomen Neuvostoliitolle ja aikoi miehittää Norjan ja Tanskan hyökätäkseen NL:n kanssa Saksaan. Suomen Talvisota sotki suunnitelmat täysin, kun NL ei valloittanut Suomea. Suomen avunpyynnöt lännelle oli tarkoitus käyttää tekosyynä tuoda länsijoukot Skandinaviaan mukamas Suomen avuksi, todellisuudessa miehittäjinä. Hitlerin vastaveto oli miehittää Tanska ja Norja estääkseen Englannin suunnitelman toteutumisen. Samasta syystä Hitler pelasti Suomen NL:n miehitykseltä kieltämällä NL:a miehittämästä Suomea.

Comments are closed.