Koti Uutisia Rudolf Hess -muistomarssin kutsu myös englanniksi

Rudolf Hess -muistomarssin kutsu myös englanniksi

18

Saksalaiset kansallismieliset järjestävät lauantaina 19. elokuuta muistomarssin kansallissosialistijohtaja Rudolf Hessin muistolle. Hessin kuolinpäivä on 17.8. Tänä vuonna kuolemasta tulee kuluneeksi 30 vuotta.

“Murha ei vanhene koskaan” -teemalla oleva tapahtuma vaatii Hessin ruumiinavauspöytäkirjojen julkaisua, sillä virallinen historiankirjoitus väittää hänen tehneen itsemurhan hirttäytymällä kaapeliin, mutta monista – esimerkiksi Hessin oman henkilökohtaisen lääkärin Abdallah Melaouhin mielestä – kyseessä on liittoutuneiden suorittama murha.

Nyt muistomarssin virallisilla sivuilla on julkaistu tapahtumakutsu myös englanniksi. Voit lukea englanninkielisen kutsun täällä: https://www.mord-verjaehrt-nicht.info/wp/aufruf/aufruf-englisch/

Sama teksti on käännetty sivuille myös italiaksi, ranskaksi, serbiaksi, liettuaksi, norjaksi, ruotsiksi, tšekiksi ja puolaksi.

18 KOMMENTIT

 1. Tämänkin on mahduttava Eurooppaan, jossa lipputankoja saneerataan löysien ja pelkäävien kansankyttelien taholta lihuttamaan ISIS:ksen mustaa kuoleman lippua. Jokaisen ihmisen henki on yhtä arvokas ja ainoastaan sodassa ja taistelussa tehty maanpuollustuksellinen ja elämäarvojensa sekä kulttuurinen säilyttämiseksi vihollisen surmaamaaminen on hyväksyttävä sodan laki, jossa tulet itse tapetuksi ellet itse ole vihollista nopeampi. Pasifistisen “hyveellisyyden” jälkeen ei sinua ole siitä enää kiittämässä kukaan, mutta taistelutahtoisen ja -taitoisen sotilaan muistoa ja elämää kunnioitetaan sukupolvien päähän niiden valveutuneiden kunniallisten ihmisten toimesta, jotka osaavat arvostaa menneinä aikoina tehtyjä uhrauksi olivatpa ne sitten rauhan tai sodan töitä. Sillä tuon jälkeen ovat lukuisat sukupolvet saaneet kasvaa ja kukoistaa täyttäen sitä maata, jonka maaperä on imenyt sankarikuoleman kuolleen sotilaan veren.

 2. Natsi mikä natsi. Ei kovin paljon käy sääliksi, kävi hänelle miten hyvänsä.

  • Kansallissosialisti, joka matkusti Englantiin lopettaakseen sodan. Englanti ei sitä halunnut ja päättikin vangita tämän seuraavaksi 46 vuodeksi kunnes murhasi.

   • Kansallissosialisti on sama asia kuin natsi. NSDAP = Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei. Ensimmäisen sanan alku äännetään saksaksi NAZI… Siitä tulee nimitys natsi, joka Hess oli Hitlerin kakkosmiehenä. Tosin täytyy kyllä myöntää, että Hess taisi pistää lusikkansa sellaiseen velliin, mitä alkoi katua viimeistään siinä vaiheessa, kun päätti suunnitella lentoa Skotlantiin. Yhtä kaikki, mitä nopeammin natsit hävitetään, sen parempi. Heillä ei ole mitään sen parempaa tarjottavanaan kuin isisilläkään, joka on ihmissaastaa.

    • NSDAP:n jäsenet eivät kutsuneet itseään natseiksi, vaan kansallissosialisteiksi. Termin natsi kehitti puoluetta vastustanut juutalainen, ja koko termi on siis pilkkanimitys kansallissosialisteille. Lue tämä artikkeli: http://www.vastarinta.com/kasite-natsi/

     Mitä tarkoitat Hessin katumisella? Kannattaa muuten kuunnella hänen puheensa Nurnbergin näytösoikeudenkäynnissä ja pähkäillä lisää sitä katumista.

     Luuletko muuten, että Suomessa/Euroopassa olisi ISIS-terroristeja, mikäli täällä olisi kansallissosialistinen valta?

     • Natsi on kätevä lyhenne tuosta puolueen nimestä, siitä se on alkunsa saanut, oli keksijä kuka hyvänsä.

      Hess lähti sovittelemaan Britannian kanssa, ja Hitler haukkui hänet hulluksi, kun kuuli asiasta.

      Oletko sitä mieltä, että Nurnbergin ja muut aiheeseen liittyvät oikeudenkäynnit olivat epäoikeudenmukaisia ja syyttömät tuomittiin?

      On vähän vaikea kuvitella sellaista valtaa Suomeen tai Eurooppaan, koska sellaista ei päästetä syntymään. Kerrasta on opittu.
      ISIS on syytä hävittää muilla keinoin kuin natsien avulla.

     • Henkilö suomalainen1958 näyttää tietävänsä kokonaisuudessaan totuuden Hessin ja ylipäätänsä koko kansallissosialismin tarkoitusperistä, selvästikkin on miehittäjän Hollywood-propagandadokumentit seurattu uskollisesti….. Ja samaan aikaan kikateltu kun “Pohjois-Korean kansa uskoo johtajansa keksineen hampurilaisen” hihihiihi-on ne tyhmiä……

     • Meinasitko hävittä isiksen globalistien kuten USAn sotakalustolla? Voi juku, sinä et taida olla kovinkaan kartalla kyseisen järjestön synnystä tai tukijoista.

     • Henkilö suomalainen tietää riittävästi natsien tekosista, että on valmis työntämään sellaisen väen raivaustraktorilla kaatopaikalle.

     • Ahaa… Et ole siis lukenut historiaa. Aivan turha ruveta selittelemään sinulle natsi-Saksan tekemisistä. Ai niin, vai oliko se niin, ettei mitään holokaustia ollutkaan? Kaikki suurta salaliittoa Hitleriä vastaan..

     • Ei se ole mitään salaliittoan Hitleriä vastaan, vaan valhe jolla kyykytetään kaikkia valkoisia kansoja.

      Uskallan väittää lukeneeni enemmän historiaa kuin sinä, ainakin mitä tulee kolmanteen valtakuntaan.

      Et muuten vastannut kysymyksiini.

     • Olen lukenut historiaa koulussa ja kotona, artikkeleita, tietokirjoja… Moniosainen juutalaisia käsittelevä dokumenttisarja päättyi vähän aikaa sitten Yle Teemalla.
      Mutta kerropa, oletko oikeasti sitä mieltä, että mitään juutalaisten tuhoamista ei tapahtunut? Vai onko niin, että se oli mielestäsi oikein?
      Väitänpä, että et halua vastata.

     • Eipä nimimerkki LoL sitten malttanutkaan vastata, ihan niinkuin arvelin. Saksassa voi muuten saada vankeustuomion, jos kiistää juutalaisten joukkotuhon tapahtuneen. Ihan sama olisi paikallaan myös Suomessa, koska kiistäjiä näyttää täällä olevan.
      Mutta toisalta… Jos sen asian kiistää, se toisaalta tarkoittaa sitä, että ei missään tapauksessa hyväksy holokaustia. Ja se on hyvä asia.

Comments are closed.