Koti Uutisia Rudolf Hess -muistomarssi Saksassa elokuussa

Rudolf Hess -muistomarssi Saksassa elokuussa

7

Saksalaiset kansallismieliset järjestävät lauantaina 19. elokuuta muistomarssin kansallissosialistijohtaja Rudolf Hessin muistolle. Hessin kuolinpäivä on 17.8. Tänä vuonna kuolemasta tulee kuluneeksi 30 vuotta.

“Murha ei vanhene koskaan” -teemalla oleva tapahtuma vaatii Hessin ruumiinavauspöytäkirjojen julkaisua, sillä virallinen historiankirjoitus väittää hänen tehneen itsemurhan hirttäytymällä kaapeliin, mutta monien mielestä – esimerkiksi Hessin oman henkilökohtaisen lääkärin Abdallah Melaouhin – kyseessä on liittoutuneiden suorittama murha.

Kansallinen Vastarinta tulee tiedottamaan tapahtumasta lisää, mikäli jotain tiedotettavaa ilmenee. Voit vierailla tapahtuman saksankielisillä nettisivuilla täällä: https://www.mord-verjaehrt-nicht.info/wp/

7 KOMMENTIT

 1. Tätä mä olen aina miettinyt, että miksi liittoutuneet olisivat murhanneet Hessin kun sodan jälkeen joka tapauksessa hirttivät ihan suoraan näitä Saksan johtohahmoja. Veikkaan että kyllä hän itsemurhan teki mutta syy on tietysti liittoutuneiden koska hän joutui kestämään vankeutta niin pitkään.
  Joka tapauksessa koko Hessin homma on kyllä yksi iso farssi, jos jostain olen samaa mieltä monien tätäkin palstaa lukevien kanssa niin siitä että hänen vangitsemisensa oli perusteetonta ja rikos ihmisyyttä vastaan.

  • Esimerkiksi Neuvostoliitto olisi ollut valmis vapauttamaan hänet, ja paine vapauttamiseen kasvoi muutenkin koko ajan.

   Hänen henkilökohtaisen lääkärinsä, Tunisialaisen Abdallah Melaouhin, mukaan 87-vuotias Hess oli niin huonossa kunnossa, ettei olisi edes kyennyt tappamaan itseään ainakaan hirttämällä. Lisäksi lääkärin työtä oli estetty kuolinpäivänä, Hessin ruumiin ympärillä oli vartijoita joita hän ei ollut koskaan aikaisemmin nähnytkään, Hess ei lääkärilleen, jonka kanssa työskenteli päivittäin, näyttänyt minkäänlaisia merkkejä potentiaalisesta itsemurhan tekemisestä, ja liittoutuneiden kertoma tarina tapahtumista muuttui useaan otteeseen kuolemaa seuranneiden päivien aikana. Hessillä olisi myös ollut jotain sellaista kerrottavaa ihmisille, jota hän ei ollut vankeutensa aikana suostunut kertomaan vangitsijoilleen – ja vangitsijatkaan tuskin halusivat näiden kertomusten tulevan laajempaan tietoisuuteen.

   Demokratian nimissä on murhattu niin paljon ihmisiä, ettei yksi vanhus tunnu demokraateille missään.

  • http://www.vastarinta.com/rudolf-hess-viimeiset-vuodet-ja-kuolema/

   Ohimennen vaan, kommentoija nimeltä “Juutalainen”: Ärsyttääkö sinua kun Euroopassa vain kasvaa ja kasvaa kansallissosialistiset/nationalistiset liikkeet? Kommenteistasi päätellen virtuaalinen itkeminen on ainoa mihin edes kykenet.

   Mitä mieltä olet muuten näistä slaavien epäsuorista kansallissosialistisista brändeistä kuten White Rex tai vaikka tämä puolalainen räppääjä Bujak https://www.youtube.com/watch?v=altRZ5WbKqw ?

  • Hyvä kuulla, että jostakin voidaan sentään olla yksimielisiä.

  • Ja miksi Rudolf Hessiin asia on Britanniassa luokiteltu salaiseksi sadaksi (100 !!!) vuodeksi? aivan poikkeuksellisti.

   Ja se mökki, jossa murha oli tehty, paloi poroksi 24 tunnin sisällä murhasta. Täten kaikki todisteet “sattumalta” hävisivät. Kaikki tämä tapahtui brittien vartiovuoron aikana.

   Poliittiset murhat se on juutalaisten ihan tavanomainen, rutiinitoiminta.

 2. Olivatko Liittoutuneilta rahat käymässä vähiin, kun piti mies murhata. No, tunnetusti odottavan aikahan on pitkä.

Comments are closed.