Koti Uutisia RT: Saksa huolissaan “väkivaltaisista natsiryhmistä”

RT: Saksa huolissaan “väkivaltaisista natsiryhmistä”

2

Uutiskanava RT:n raportin mukaan Saksa on huolissaan “uusnatsien” aiheuttamasta lisääntyvästä väkivallan uhasta.

Uutisraportin voi katsella YouTubesta:

 

 
Aiheeseen liittyen:

Satoja kansallismielisiä marssi vappupäivänä Saksassa
Haastattelussa Der Dritte Weg

2 KOMMENTIT

  1. Kun katsoo tämän dokumentin, niin tietää katsoneensa perus RT propagandaa. Putinilainen laitos. Ensimmäisenä mieleeni juolahtaakin slaavilainen unioni…

  2. Niin niin… Että nyt sitten jo mahdollisesti lisäähtyvä uhka on syy toimia. Niistä asioista jotka nykyisin aiheuttavat väkivaltaa Saksassa, niistähän ei pidä olla huolissaan. Autobahnojen Ratsplazeilta löytyy kiinalaisia ruumiita ilman käsiä ja päitä kun Kiinan mafia ottaa yhteen. Venäläiset tappelevat keskenään jakaessaan liiketoiminta-alueita ja Italialaiset ovat mitä erilaisimmissa liiketoimissa kanssa mukana. Hyvinä peesaajina Turkkilaiset ja Romanialaiset.

    Kun minä asuin Nürnbergissä niin yleisessä tiedossa oli se rekkojen parkkipaikka josta sai ostaa ihan mitä tahansa. Jos vaikka tarvitsit pukua niin ei kun käveli sinne ja sieltä sai tangoista valita. Muusta myytävästä puhumattakaan. Tämänkin liiketoiminnan seuruakset ratkottiin usein jäsentenvälisillä pikaoikeudenkäynneillä. Joita sitten löytyi milloin mistäkin. Eikä kukaan koskaan tiennyt mitään.

    Niin niin… Että tämä vanha asia ei ole akuutti. Mutta nyt kun on järjestäytynyt puolue, se muodostaa lisääntyvän väkivallan uhan. Ja se tulee torjua. No, toivottavasti Kolmas Tie ei sorru väkivaltaan, sillä sen jälkeen viranomaisilla on syy lakkauttaa puolue.

Comments are closed.