Koti Uutisia Ulkomaat RT haastatteli Syyrian presidenttiä

RT haastatteli Syyrian presidenttiä

5

Syyrian kriisiä seuraaville haastattelut maan presidentti Bašar al-Assadin kanssa ovat harvinaista herkkua, etenkin haastattelut, joissa journalistit eivät edusta länsimaista mediaa. Kansallinen Vastarinta tahtoo siksi suositella RT:n tuoretta haastattelua al-Assadin kanssa. Toivomme, että lukijamme voivat tämän kautta saada laajemman käsityksen Syyrian konfliktista, myös niistä asioista, joista ei puhuta perinteisessä länsimaisessa mediassa.

Kyseisen haastattelun suoritti RT:n Murad Gazdiev. Siinä käsitellään monia aiheita kuten Yhdysvaltain ja Venäjän suhteita sekä sitä, pelkääkö al-Assad, että Israel yrittäisi salamurhata hänet.

5 KOMMENTIT

  1. Kuulee miltei, kuinka sionistella rutisee hampaat yhteen, kun Assadia on alettu haastattelemaan suoraan eikä vain julkaistu oletuksia jotka tukevat diktatuuria yms. länsimaista propagandaa.
    Mahtava haastattelu, Support Assad.

  2. Suomalaisenkin median toimittajiksi itseään kutsuvien kirjoittelijoiden tulisi ymmärtää että useasti vaaleilla valittua presidenttiä kansa rakastaa. Aivan kuten Gaddafiakin. Amerikkalaisilla oli suuria vaikeuksia saada Libyaa valloitettua kun sielä oli kodinturvajoukot. Reservin miehistöllä oli aseet ja patruunat kotonaan. Ja he puolustivatkin presidenttiään ennemmin kuin Amerikan yhdysvaltojen palkkasotilaita. Sama on tilanne Syyriassa. Paitsi että arabit mieluummin juoksevat karkuun kuin taistelevat kotimaansa puolesta. Ajan kanssa sekin muuttuu voitoksi, ja Venäjän suosiollisella avustuksella.

    Aika näyttää kuinka käy Amerikkalaisille. Veikkaan että sionistit ja amerikkalaiset saavat taas yhden Vietnamin itselleen. “Kansan vapautus” ei onistu ihan niin helposti näinä päivinä. Internet kun välittää tietoa nopeammin kuin oligarkit haluaisivat. Onneksi Erkko on jo kuollut. Ja onneksi aika hoitaa loputkin.

  3. Ihailla täytyy, että jollain kansalla ja maalla on noin hyvä pressa.

Comments are closed.