Koti Uutisia Pohjoismaat RT haastatteli Simon Lindbergiä Tukholmassa

RT haastatteli Simon Lindbergiä Tukholmassa

6

Pohjoismainen Vastarintaliike järjesti lauantaina Tukholmassa mielenosoituksen, jonka teema oli “Nyt otamme maamme takaisin – petturit ulos eduskunnasta!”. Mielenosoituksen aikana Vastarintaliikkeen johtajaa Simon Lindbergiä haastatteli venäläinen TV-kanava RT, joka teki myös reportaasin paikan päältä.

RT on tehnyt niin haastattelusta kuin reportaasistakin voimakkaasti negatiivissävytteiset; esimerkiksi Lindbergin haastattelua on leikattu niin, ettei hänen ja toimittajan välillä käytyä keskustelua Hitleristä ole otettu kokonaisuudessaan mukaan. Tästä huolimatta reportaasi on tällä hetkellä saanut YouTubessa yli 2 000 kommenttia, joissa lähes kaikissa ilmaistaan positiivista asennoitumista Vastarintaliikkeeseen.

Lähde: Nordfront

6 KOMMENTIT

 1. Siellä säälittävän kokoisessa vastamiekkarissa jälleen joku saatanan jutkuakka valehtelemassa perheensä kaasutuksista…

 2. Ei kai nyt venäläiset sentään ole voineet manipuloida Lindbergin haastattelunauhaa? Tiettyjen tahojen mukaanhan Vennää on maailman rehellisin kansakunta kera suoraselkäisten poliitikkojen, enemmän kansallismielinen kuin kaikki muut yhteensä, juutalaisten pahin vihollinen ja valkoisen rodun ainoa toivo. Kyllä nyt on ollut Supolla, Säpolla, CIA lla ja Mossadilla sormet pelissä..

  • RT on valtion tietotustoimisto, ja suurvallalla on tietysti omat tehtävät. Yhteiskunnan ohjattavuus ja sisäinen rauha varmistetaan vakiintuneiden myyttien avulla. Nejä jalkaa hyvä, kaksi jalkaa paha! – ei seitsemän, eikä kolme. Putin voi toimia täsmälleen kuten Hitler (Krimin ja Itävallan palauttaminen emovaltakuntaan) – teoilla ei ole merkitystä kun vain toistetaan vanhoja tuttuja mantroja “Neljä jalkaa hyvä, Hitler paha!”.

   PVL:n tulee vain tietää etukäteen, että kaikki sanottu käytetään sitä vastaan, ja erityisesti “Reduction ad Hitlerum” on odotettavissa.

   RT:n reportaasi, toimittajan ilmeisen puolueellisuudesta huolimatta, on silti PVL:n hyväksi, koska lisää PVL:n tunnettuutta. Simon Lindbergin puhuu oikein hyvin!

 3. Hyvin kiteytti Lindberg asiat tuossa haastattelussa.

Comments are closed.