Koti Uutisia Pohjoismaat Rotumuukalaisten jengi heittelee viimeisillään raskaana olevien ruotsalaisnaisten päälle kiviä Gävlessä

Rotumuukalaisten jengi heittelee viimeisillään raskaana olevien ruotsalaisnaisten päälle kiviä Gävlessä

22

Valtamedian ja poliitikkojen kiistämä ruotsalaisten kansanmurha saa yhä mauttomampia piirteitä katutasolla. Freelance-toimittaja Joakim Lamotte teki reportaasin, joka todistaa pelottavan selvästi, kuinka “nuorisojengit” eli maahanmuuttajajengit hyökkäävät suorastaan brutaalisti ruotsalaisten kimppuun.

Lamotten reportaasi on tehty Sätrassa Gävlessä ja se lähetettiin suorana torstaiaamupäivällä. Reportaasia on tällä hetkellä katsottu yli 288 000 kertaa.

– Kun olin viimeisilläni raskaana, he [maahanmuuttajajengit] heittelivät kiviä mahaani kohti. Tätä tapahtui useita kertoja, eikä nyt puhuta mistään pikkukivistä, kertoo eräs nainen ja näyttää kivien olleen kooltaan nyrkkiä suurempia.

– Sain käydä synnytysosastolla monta kertaa tämän jälkeen, sillä kivut olivat kivien heittelyn seurauksena niin kovat, nainen jatkaa.

– Onko tuo totta? En tiedä enää, mitä sanoisin, kommentoi Lamotte järkyttyneenä.

Muut ihmiset todistavat Lamotten reportaasilla, kuinka maahanmuuttajien jengit pahoinpitelevät, uhkailevat ja ahdistelevat seksuaalisesti heidän lapsiaan ilman, että yhteiskunta puuttuisi tähän mitenkään. Koiria kohti jengit heittelevät ilotulitteita pelotellakseen ja haavoittaakseen niitä.

– Kyse on maahanmuuttajista. Se minun täytyy teille kertoa, vastaa eräs nainen Lamotten kysyessä, keitä hyökkääjät ovat.

Reportaasi antaa ymmärtää, etteivät päättäjät olisi tietoisia siitä, mitä yhteiskunnassa tapahtuu. Lamotte kehottaakin tämän vuoksi yleisöä jakamaan reportaasia, jotta se saavuttaisi lopulta päättäjät.

– Päättäjien on aika avata silmänsä, kirjoittaa Lamotte.

Kattavia raportteja Ruotsin monikulttuurisesta helvetistä on kuitenkin tehty jo pitkältä aikaväliltä. Karvas totuus vaikuttaa pikemminkin olevan se, että vallanpitäjät joko puhtaasti haluavat yhteiskunnan kehittyvän yhä huonompaan suuntaan tai sitten korkeammat tahot pakottavat heidät hyväksymään tällaisen politiikan teon vuosi toisensa jälkeen.

Lähde: Nordfront

22 KOMMENTIT

 1. Ja kun Ruotsissa on todistetusti aina vain paheneva ja alemmas vajoava monikulttuurihelvetti, yrittävät Suomen päättäjät yhdessä punapöhöisten kulttuurimarxistien kanssa uskotella, että he rakentavat monikulttuurista paratiisia. Rautaa rajalle ja sassiin.

  • Miten kehtaat arvostella tätä monikulttuurista “paratiisia”? Kokoajan mennään kohti “unelmaa” kun tulee kokoajan lisää “rikastajia” “pelastamaan” meidän talouden!. Senkin “vihapuhuja”! 10 vuotta vankeutta sinulle “ajatusterrorismista”, “vihapuheesta”, “kiihottamisesta kansanryhmää vastaan” ja “hyvien tapojen vastaisuudesta” 😅

 2. Suomessa suosittelisin tehtäväksi ennaltaehkäisevää itsepuolustusta..totaalista tuhoa haittaeliöille, ennen kuin on myöhäistä.

  • Kyllä! Pitäisi organisoida ryhmiä, jotka aloittaisivat terrorin globalisteja, kulttuurimarxisteja, rotumuukalaisia ja muita ali-ihmisiä ja kansanpettureita vastaan.

   • Ei pitäisi! Se olisi kuin taivaan lahja multikulturisteille koska se vaikutus asioihin olisi olematon, mutta sen avulla PolPo kieltäisi ainoan pelastusta mahdollistavan järjestön, eli PVL:n.

    Sen sijaan kansalaisten pitäisi liittyä PVLään! Muutos tapahtuu vain kun massat heräävät juutalaisesta hypnoosista ja liittyvät järjestelmälliseen taisteluun, jolla on selkeät poliittiset tavoitteet.

    • PVL nyt kielletään muutenkin, jotenkin vaan luulen, että hovioikeudessa on ratkaisu päätetty jo ennenkuin tuo näytösoikeudenkäynti edes alkoi. On varmasti painostettu niin PolPon kuin hallituksen ja muiden kansanpetturien toimesta

     • PVL kielletään sen levittävän ajatusten vuoksi. Ajatus elää niin pitkään kun ajatuksen kantaja on elossa. Heillä ei ole resursseja kansallissosialistien tappamiseen – tästä seuraa että tulee toimia niin, että he häviävät ja me voitamme. Miten? Noudattamalla tiettyjä sääntöjä!

      Systeemi pelottelee ja valehtelee sheeplelle että PVL on väkivaltainen. – Joten meidän on näytettävä kansalle mielenosoituksilla, että olemme kurinalaisia ja rauhallisia. Jokainen PVLn rauhanomainen mielenosoitus nakertaa Systeemin luotettavuutta!

      Systeemi usuttaa anarkisteja ja antifan PVLn kimppuun – ei pitäisi vastata provokaatioihin JOS TILANNE EI OLE DOKUMENTOITU ja voimme julkisesti yksiselitteisesti osoittaa että tämä on puolustus anarkistien/antifan hyökkäystä vastaan. Tämä on voi vaatia ääremmäistä kurinalaisuutta, mutta vain täten voidaan neutraloida valtamedian valheet. Koska jokainen sormen liike tulkitaan aina PVLää vastaan.

      Lopullinen Voitto on se tärkein päämäärä, sen takia pitää kestää iskuja. Kansan on nähtävä, että vallassa olevat sionistit ja niiden kätyrit valehtelevat PVLstä.

    • Leo… Menisitkö jo pois täältä? Jutuissasi ei ole rahtustakaan järkeä. Olet säälittävä tapaus.

     • Jutussani on järkeä, nimenomaan NSDAP:n kansallisen vallankumouksen esikuva.

      Vuonna 1923 heikosti valmistettu yritys epäonnistui – koska voimasuhteet olivat aivan liian epäedulliset. Tästä oli opittu! Sitten oli melkein kymmenen vuotta propagandaa ja agitaatiota – ja vuonna 1933 voitto tuli.

      Samaa opetusta yritäen teillekin esittää: mikään yksittäinen terroteko tai sabotaasi EI MUUTA YHTÄÄN MITÄÄN. Hallitsevat sipilät, stubbelot, orvot, vanhaset yms. ovat mitättömyydet, ja ne on korvattavissa alta aikayksikön, ilman että Systeemi edes yski.

      Muuten, Lapuan liikkeen tarinan nolo loppu kertoo aivan samaa – voittoa varten tarvitaan enemmän kansan tukea, 12 000 ei riitä. Mutta 120 000 olisi jo riittävä. “Joka iskee voimakkaasti, mutta ei kuollettavasti tavallisesti kuolee itse tuon iskun seurauksena”.

      Sen sijaan satojen tuhansien tyhmentyneiden ja hypnotisoituneiden suomalaisten herättäminen ja maailmankatsomuksen muuttaminen – se takaa muutoksen! Koska vastapuolella (nykyisellä “eliitillä”) ei ole mitään vasta-argumentteja, ei yhtään kun mantrat jotka eivät enää toimi. Siis PVL voittaa jos vain sen sanoma saavuttaa valtaenemmistön. Sitten kun PVLllä on 50 tuhatta jäsentä ja 250 tuhatta kannattajaa – sitten tulee voiton aika.

      Älkää olko antifan tasolla, joilla ei ole muuta sanomaa kuin väkivalta. PVLn puolella on Totuus ja Oikeudenmukaisuus, ja tämä sanoma voittaa satojen tuhansien sielut ja se ratkaisee erän ja pelin. Jos sitä ei pilata lapseellisillä toimilla.

      Ottakaa oppia Hitlerista! Miettikää, miksi hän epäonnistui v. 1923 ja miksi hän onnistui v. 1933.

    • Leo puhuu asiaa! Toivottavasti PVL:llä on varasuunnitelma jos PVL kielletään, vaikka perustetaan Kansallissosialistinen työväenpuolue, jossa järjestöllä on samanlainen rakenne kuin Vastarintaliikkeessä: Aktivistit, jäsenet, tukijäseneksi. Ja tietenkin yhtä tyylikäs kuin Vastarintaliike, hienot logot ja julkisivu.😉

     • Tässä asiassa HALUAISIN olla Leon kanssa samaa mieltä, mutta valitettavasti uskoni…mahdollisuuteen vaikuttaa demokraattisesti, järjestelmän sisältä…niin uskoni on tähän mennyt jo aikaa.

      Varsinainen terrorikaan ei ole vaihtoehto, sen myönnän… Mutta otetaan esimerkiksi vikka valtiovarainministeri jolle sattuu “pipi<" hänet korvataan uudella…jolle seur.3kk:n sisällä tulee "pipi" 😀

      Väittääkö Leo, ettei moinen toistuva pipi-tapahtumien sarja saa koneistoa yskimään?? Väitätkö, ettei se myös saa suraavaa jonossa olevaa ministeriehdokasta kuuntelemaan kansaa hiukan herkemmällä korvalla? 😀

      "Kuolema on ratkaisu kaikkiin ongelmiin.
      Ei ihmistä, ei ongelma" Stalin

     • Komppaan pitkälti, järkitekstiä Leoilta. Väkivalta on se viimeinen keino, kun lailliset tiet on käyty loppuun ja hillotolpan väki on keplotellut vilpillä ja epärehellisyydellä PVLn rauhanomaiset mahdollisuudet nollaan. Silloin alkaa wanha pakanakin rassata hämähäkkejä ulos rihloista ja kaivaa tomfan ulos komerosta. Se voi olla piankin tai ei koskaan.

     • JuhaL

      On valtavasti esimerkkejä Historiasta, että valkoisten valtioiden virkakoneisto toimii ohjesääntöjen mukaisesti. Jos meillä olisi kannatusta riiittävästi niin virkakoneisto alistuisi mukisematta, kuten se alistuu nykyisten kansanpettureiden valtaan. Se on se tärkein syy, miksi nyt keinolla mitä tahansa hallitsijat haluavat kieltää PVL varhaisessa vaiheessa! He saikähtivät jo! Nimenomaan sen takia, että PVL:llä on SUURI POTENTIAALI. Niin sanoi PolPon pomo, joka esiintyi A-studiossa. He oikeasti pelkäävät, että me LAILLISESTI, PROSEDUURIA noudattaen voitamme ja nousemme valtaan NSDAPn tapaan.

      Juu, väitän just sitä: nykyisen Järjestelmän rakenne on verkkomainen, eikä ole yhtä, tai kymmentä, tai sataa korruptoitunutta politiikkoa, jota ei olisi vaihdettu hetkessä. Ne kaikki ovat täydelliset mitättömyydet, sätkynuket jotka hallitaan naruilla kulissien takaa. Ministeri Berner olkoon hyvänä esimerkkinä: täysin tuntematon ulkomainen jutku, jolla ei ollut edes Suomen kansalaisuutta, nostetaa täydellisestä tuntemattomuudesta suoraan ministeriksi! Tai Sipilän nousu, tai kaikkien muiden, yksi SDP ministeri oli ammatilta marketin kassa. Myös poisto tapahtuisi yhtä helposti, mutta kun kaikki ovat sätkynukkejä niin ei ollut tarvetta; Markku Uuspaavalniemi kun alkoi kysyä liikaa poistettiin hetkessä.

      Vaihto 1:1 (tyyliin Schauman:Bobrikov) ei käy, meitä on niin vähän toistaiseksi. Bobrikovin murha v. 1904 muuten ei muuttanut mitään; sen sijaan 1. maailmansota + muutama tuhat aktivisteja ja jääkäreitä + ulkomaan l. Saksan puuttuminen + nälkä v. 1917 + vallankaappaus Venäjällä – tämä muutti!

      Ja kun aika tulee ja liike kasvaa – huomaatte että korruptoitunut paska alkaa poistumaan kuviosta ihan oma-aloitteisesti! Hyvän sään aikana. Voin helposti kuvitella että kansallissosialisti kuolee taistelussa aatteensa puolesta – mutta en millään, siis ei mitenkään voi kuvitella, että joku näistä korruptoituneista paskoista antaisi henkensä Keskustan “aatteen” takia.

      Se mitä varoisin, on false flag, jossa PolPon agentti PVL:n nimessä suorittaa murhan tai todennäköisimmin “murhan yrityksen”, esimerkiksi ensin kirjoittaa palstalle p…skaa ja ihailee terroria ja sitten “ostaa machete” tms. absurdinen tarina mutta tämä riittää. Tämä on mahdollista ja petturi Holappa olkoon todistajana.

 3. Faktaa on se että kaikki antifasistit hyväksyvät raskaana olevien naisten kivittämisen sekä koirien vammauttamisen ilotulitteilla aina kun tekijöinä ovat ei-valkoiset ja teot kohdistuvat valkoisiin.

  • Ok, Leo. Tuo kirjoittamasi on ihan totta ja hyvin perusteltua. Oma ongelmani lieneekin lähinnä kärsimättömyys ja uskonpuute, koskien rauhanomaista ratkaisua.
   Ehkäpä vedän syvään henkeä ja jatkan valmistautumista, siihen pahimpaan skenaarioon ja toivon, että “maltin miehet” hoitavat homman kotiin, eikä minun kaltaisiani tarvittaisikaan lainkaan. Herättäkää minut, kun tarvitsette verenhimoista idealistista poliittista sotilasta 🙂

   • Usko, toivo ja kranaatinheitin… Eiku miten se nyt meni? Uskaltaako herättää aamupalalle, vai ammutko heti kohti? 😀

    • Jos tarjolla rehti haram-aamiainen, jossa paistettuja munia ja tuhdisti pekonia…saatan pitää varmistimen päällä 😀

 4. Ruotsissa on menossa sisällissota jota kantaväestö ei halua ymmärtää. Tämä sota ruotsalaisten ja valloittajien välillä, sitä käydään joka päivä ja koko maassa.

  Eläkeläisten pitäisi edes herätä ja tehdä asioille jotain. Mutta ilmeisesti kaikki vaan odottavat että kuolevat ja pääsevät pois maasta joka ei ole enää sellainen kuin se heille rakennettuna oli. Paskahousut!!

  • Erään runoilijan sanoin (ruma sumennos):
   “Elämisen ja vapauden arvoinen on vain hän,
   Joka menee taistoon niiden puolesta joka päivä.”

   Esimerkiksi, pelkästään Suomessa eläkeläiset kuluttavat/tuhlaavat rahapeleihin reilusti yli miljardi jewroa vuodessa. Jos antaisivat nuo resurssit PVL:lle, moni yhteiskunnallinen asia paranisi. Ei ole syytä sääliä ketään joka ei osallistu taisteluun omasta elämästä ja vapaudesta.

 5. Näiden käsitys länsimaisesta naisesta ja eläinten kohtelusta on täsmälleen sama. Aina ei auta edes tilanteiden välttely kun nämä käyvät kimppuun. Mutta on hyvä muistaa, ketkä toivat nämä Eurooppaan ja mitä tarkoitusta varten. Sota (myös sisällissota) on suursijoittajille tuottoisa bisnes ja työkalu valkoisten kansanmurhassa.

  Jäljelle jäävä sekarotuinen massa kelpaa vain halpatyövoimaksi eikä se kykene monietnisyyden ja lahjattomuutensa vuoksi nousemaan todelliseen vastarintaan eliittiä vastaan. Juuri siksi valkoiset kulttuurit revitään rikki sisältä päin ja kaikki arvot käännetään ylösalaisin. Laiskuutta, teennäisyyttä, ahneutta ja pelkuruutta arvostetaan. Meidät riisutaan aseista fyysisesti, kulttuurillisesti ja henkisesti, jotta varmasti häviäisimme tulevan taistelun. Tai oikeammin, ettemme edes uskoisi olevamme kansamme selviytymisen arvoisia!

  Mutta vihollisen suunnitelma ei tule toteutumaan. Goyimit ovat jo hereillä. Valeoppositioiden äänestäminen ei ratkaise mitään. Tarvitaan eliitin poistaminen vallan huipulta kokonaan sekä orjuutta ja kansanmurhaa demokratian ja ihmisoikeuksien varjolla ajavien instituutioiden lakkauttaminen. Ja tietenkin yksityispankkien hallitseman rahanluontijärjestelmän korvaaminen kansallisilla pankeilla. Valeoppositioiden kautta vihollinen pääsee vain takaoven kautta taas valtaan. Tyhmä kansa ei tajua kansanmurhan jatkuvan yhä vaikka maahanmuuttopolitiikkaan tulisi kosmeettisia korjauksia. Vahinko on jo tapahtunut ja rotujen sekoittuminen jatkuu. Eliitti ajaa sairasta politiikkaansa eikä siltä lopu itse luomansa raha kesken. Koska he tietävät, että vain valkoinen rotu voi koskaan muodostaa sionistiselle pankkieliitille tarpeeksi kovan vastustuksen, siksi he vihaavat nationalismia ja kansallisvaltioaatetta.

  Kaikkien ei tarvitse olla täsmälleen samaa mieltä kaikesta. Riittää kun suuri joukko ihmisiä tukee avoimesti muutoksen esitaistelijoita eli kansallissosialisteja. Kenraali Hägglundin povaama hidas, mutta suuri yhteiskunnallinen ja poliittinen muutos suosii eliitin pysymistä vallassa. Näin kävi kun Neuvostoliitto romahti ja Berliinin muuri kaatui. Oligarkit pysyivät vallassa ajaen kaikkien muiden paitsi tavallisten valkoisten etua.

  Näin ei saa enää koskaan tapahtua. Nyt on kyse valkoisen rodun selviytymisestä! (vain noin 7% maapallon väestöstä on valkoisia)

  Me olemme vähemmistö, jota on suojeltava ja jonka ihmisoikeudet on viety jo kauan sitten. Me olemme vähemmistö, jonka kulttuuri on häpäisty, turvallisuus tuhottu ja ihmisarvo kielletty.

  Me olemme vähemmistö, jota meidän kaikkien valkoisten on VIHDOINKIN ymmärrettävä puolustaa yhdessä ja täysin itsenäisesti!

  • Hidas muutos, joka on eliitin vastainen – ei suosi eliittiä, mikä näkyy eliitin paniikoinnissa PVLn kiellon kanssa. A-studiossa paniikki oli ilmassa! Sanoivat ristiriitaisesti: “PVL:ssä on vain 80-85 jäsentä” – ja samalla heillä löysät on housuissa, koska tietävät PVLn sanoman mahdin!

   Kuten joku marxisti sanoi: “Ajatus, joka valloittaa massoja – muuttuu materiaaliseksi voimaksi”.

   Eliitti häviää taistelun ajatusten tasolla – joten heidän edunsa mukaista olisi, jos ajatusten taistelu olisi muutettu terroriksi. Kansallissosialistien etu on päinvastainen, koska kansa herää eliitin hypnoosista nopeampi kuin eliitti pystyy hypnotisoida TV-klovnien avulla. Siksi he panikoivat.

   Meidän tulee vain jatkaa nykyisellä linjalla, koska sana on miekkaa terävämpi! Massojen herättäminen muuttaa ajatuksemme materiaaliseksi voimaksi. Sen sijaan ryhmä terroristeja olisi ammuttu hetkeksi (kuten esimerkiksi RAF). Ei anneta heille sitä iloa, vaan toimikaamme viisaasti, ilman lapseellista hyppeilyä. Kun asiamme on oikea ja johtaa strategiseseen voittoon – ei saa tehdä virheitä taktisella tasolla, koska sellainen virhe tuhoaisi liikkeen.

   Kärsivällisyyttä toverit! Ja kortteja keräämään – tätä he pelkäävät eniten, että olemme voittamassa legitiimisin keinoin. Terrorismia taas ne eivät pelkää yhtään, vaan toivovat sitä ja aavistan, että ennen pitkää yritäävät tehdä false flag.

 6. On vain kahdenlaisia ruåtsalaisia. On kasvava “allahu akbar”-joukko, ja kutistuva “hejsan hoppsan falleralleraa”-porukka.

Comments are closed.