Koti Uutisia Kotimaa Rotumuukalaista syytetään taposta ja ruumiin hävittämisestä

Rotumuukalaista syytetään taposta ja ruumiin hävittämisestä

10

43-vuotiasta irakilaista rotumuukalaista odottaa syytteet taposta ja ruumiin erikoisesta hävittämisestä. Irakilainen muun muassa pilkkoi ruumiin sahalla ja veitsellä, kuumensi luita lihaskudoksen poistamiseksi, pesi ja maalasi luita. Tämän jälkeen muukalainen piilotti tappamansa miehen luita ja ruumiinosia ympäri asuntoaan. Uhrin pää on edelleen kateissa.

Itse tappo tapahtui viime vuoden elokuussa epäillyn asunnolla Kotkassa. Uhri ja epäilty olivat ystäviä vuosien takaa, ja he tapasivat vastaanottokeskuksessa. Epäilty selittää vakavasti, että uhri olisi kuollut sanallisen riidan aikana itsestään. Naapurit olivat soittaneet poliisit illan aikana, mutta poliisin saapuessa kukaan ei avannut ovea ja asunnossa oli täysin hiljaista. Teoista epäilty oli käynyt ostamassa seuraavana päivänä puukkosahan sekä jätesäkkejä.

Puolustus yrittää vedota miehen tietämättömyyteen, miten Suomessa rikostutkinta toimii. Epäilty puolustautuu sillä, että mikäli hän olisi tiennyt rikosteknisestä ruumiinavauksesta, hän olisi soittanut poliisit paikalle. Epäillyn asianajaja vetoaa shokkiin ja pelkoon syytöksistä taposta. Puolustus myös selittää asunnosta kantautuneiden äänien johtuen epäillyn omasta huutamisesta ja itseään lyömisestä.

Lähde: KSML

10 KOMMENTIT

  1. Meidän tulee ymmärtää ja suvaita vieraita kulttuureja. Tämä on vain erilainen tapa kommunikoida, kertoa kaverille, että on löytänyt uuden prinssin.

  2. Kuoli sanallisen riidan päätteeksi, aikamoinen selitys, jopa rotumuukalaiselta.

    • Sanan säilä on liian terävä taitamattomien käsiin, siinä tulee rumihia.

  3. Noh. Nyt on ainakin kaksi matua lisää pois katukuvasta.

    Huom! Myös tässä kahinassa ei tullut sivullisia uhreja, kuten ei tullut Haagassa tapahtuneessa matujen välienselvittelyssä.

  4. Muslimien kanssa ei ole syytä joutua “sanaharkkaan”, koska siinä voi toinen osapuoli menettää henkensä. Mutta kaiketi Demlan mielestä murhaaja “horjahti”, jonka tuloksena toinen musumaani kuolla kupsahti tuosta vain aivan “luonnollisen” kuoleman. Siis, sellaisen mikä on “luonnollista” Lähi-idässä islamilaisissa maissa.

Comments are closed.