Koti Uutisia Pohjoismaat Rotumuukalaista epäillään liikuntarajoitteisen naisen raiskauksesta Tanskassa

Rotumuukalaista epäillään liikuntarajoitteisen naisen raiskauksesta Tanskassa

1

Tanskaa järisyttää raaka raiskaus, jossa 31-vuotiaan rotumuukalaisen epäillään raiskanneen aivovammasta ja halvauksesta kärsivä nainen. Mies työskenteli kunnan kotipalvelussa. Hillerødin tuomioistuin on määrännyt 31-vuotiaan vangittavaksi.

Uhri on 49-vuotias pyörätuolissa istuva nainen. Hän ei terveydellisen tilansa vuoksi kyennyt syyttäjä Michael Qvistin mukaan edes puolustautumaan, kun mies kävi häneen käsiksi.

Miestä ollaan myös aikaisemmin epäilty raiskauksesta. Joulukuussa oikeus päätti vapauttaa hänet, kun häntä esitettiin vangittavaksi.

Lähde: Nordfront

1 KOMMENTTI

  1. “Paljon mätää Tanskanmaalla” kun tällaisista tapauksista puhutaan ja nostatetaan turhaa “vihaa” ja “leimataan” Tanska jotenkin erityisen pahaksi paikaksi, jossa vain raiskaillaan kaiken aikaa maahanmuuttajien taholta aivovammaisia pyörätuolissa istuvia naisia. Lisäksi tästä pikku jutusta puhuminen leimaa kaikki kunnon muslimimaahanmuuttajat, jotka ovat ihan “kunnon” väkeä – niin kauan kuin sitä piisaa – ja rehellistä, (Tyrsk!!) jotka vain ovat lähteneet sotilaspuvussaan pakoon väkivaltaa ja terroria, eivätkä näin ole sitä ITSE Tanskaan tulleet aikaansaamaan uhreja kun ovat ja mitä hellintä hoitoa vaativia hunkseja, joista kuuleman mukaan Suomen SPR:n “vapaaehtoistyöntekijä naiset” ovat “saaneet” kokea sitä “antamisen iloa” ja “sisäistä” riemua, joka nyt tässä yhteydessä jääkööt tarkentamatta sen lähemmin.

Comments are closed.