Koti Uutisia Rikos Rotumuukalaisia tuomittu vankeuteen happohyökkäyksistä Lontoossa

Rotumuukalaisia tuomittu vankeuteen happohyökkäyksistä Lontoossa

6

Antoine Mensah (21), Miracle Osundo (19) ja Mohammed Ali (17) suorittivat tämän vuoden huhtikuun ja toukokuun aikana Lontoossa useita ryöstöjä. Ryöstöjen uhrien kimppuun he hyökkäsivät muun muassa heittämällä heidän päälleen happoa. Uhrinsa jengi valitsi ottamalla heihin ensin yhteyttä mainontaan tarkoitetulla nettisivustolla.

Ryöstöt alkoivat 26. huhtikuuta, jolloin jengi ryösti taksikuskin puukolla uhaten. Tämän jälkeen jengi vahingoitti taksikuskia heittämällä happoa hänen päälleen. 11. toukokuuta joukkio sopi tapaamisen erään 40-vuotiaan miehen kanssa muka ostaakseen häneltä puhelimen. Tavattuaan miehen Mensah, Osundo ja Mohammed suihkuttivat ammoniakkia hänen kasvoilleen ja varastivat puhelimen. Miehelle jäi tapahtumasta vakavia silmävammoja ja psykologinen trauma.

Päivä edellä mainittujen tapahtumien jälkeen jengi teki vastaavan hyökkäyksen kohteenaan eräs 49-vuotias mies. Houkuteltuaan miehen ensin sivukadulle kolmikko heitti tuttuun tapaansa happoa miehen kasvoihin ja varasti tämän lompakon. Todistajien mukaan Mensah, Osundo ja Miracle tulivat takaisin paikalle vielä toisen kerran suihkuttaen lisää happoa kohti jo sokeaa ja puolustuskyvytöntä uhria. Uhri sai tämän seurauksena hengenvaarallisia vammoja ja hän menetti toisesta silmästään näkökyvyn lähes kokonaan. Tämä puolestaan johti siihen, että miehen oli lopetettava työt silloisessa työpaikassaan.

Yksi kolmikon uhreista kertoi oikeudenkäynnissä, että vaikea-asteiset palovammat hänen kasvoillaan saavat hänet tuntemaan itsensä “zombiksi”:

– Vaikka annoin heille kaiken, mitä lompakostani löytyi, he jatkoivat hapon heittämistä päälleni niin kauan kuin pystyivät. Kun sitten myöhemmin näin peilistä vammani ensimmäistä kertaa, tuntui siltä kuin minusta olisi tullut zombie vain kahdessa tunnissa.

Jengi pidätettiin lopulta taksista, jossa he olivat matkalla tekemään seuraavaa ryöstöä. Heillä oli mukanaan muun muassa pullollinen happoa, 22-senttinen puukko ja 2 000 puntaa rahaa. Mensah tuomittiin 13 vuodeksi, Osundo 11 vuodeksi ja Miracle kahdeksaksi vuodeksi vankeuteen.

Lähde: Nordfront

6 KOMMENTIT

  1. Lähettäkää nuo Valko-Venäjälle, siellä kuolemantuomio käytössä edelleenkin, toki myös Venäjällä mutta ei ole käytetty sitten vuoden 1996.

  2. No ainakin tuomiot ovat enempi kohdallaan, vaikka ovat suvaitsevassa Lontoon lintukodossa. Suomessa vuodesta pariin, todennäköisesti ehdollisena sekin, kun ei aikaisempaa rikoshistoriaa ja suojaväri. Itse olisin pistänyt koko topparoikan Meksikolaiseen kylpyyn.

  3. Vaadimme vapautusta heille! Antoine Mensah, Miracle Osundo ja Mohammed Ali ovat kumminkin tulleet “sotaa ja vainoa” pakoon ja ties mitä “traumoja” ja “kärsimystä” he ovat kokeneet ja nyt “rasistinen” oikeuslaitos on tuominnut heidät vankilaan! Ehdotankin, että Varisverkosto ja anarkistinen rumpuryhmä tekevät miekkarin Englannin suurlähetystön edessä vaatiakseen “kulttuurinrikastajien” vapautusta!

  4. Pulttipistoolilla, tappi otsasta sisään noille
    elukoille. Noista ei kyllä saa edes minkeille
    kelpaavaa rehua jauhetuksi. Ongelmajätettä.👿

  5. Silmä silmästä hammas hampaasta happoa naamalle ja sen jälkeen linnaan ja sitten palautus aavikolle minne kuuluvatkin.

Comments are closed.