Koti Uutisia Kotimaa Rotumuukalaiset ryöstivät rollaattorilla liikkeellä olleen miehen Vantaalla

Rotumuukalaiset ryöstivät rollaattorilla liikkeellä olleen miehen Vantaalla

8
Itä-Uudenmaan poliisi pyytää yleisön apua kuvassa näkyvän kaksikon, epäiltyjen tekijöiden, tunnistamiseksi

Poliisi pyytää kansalaisia apuun jotta rollaattorilla olleen miehen ryöstäneet rotumuukalaiset saataisiin kiinni. Tekijät kaatoivat miehen maahan hänen kotipihallaan, ja veivät miehen repun.

– Tapauksella on myös silminnäkijä, joka kertoo tapauksesta yhteneväisesti uhrin kanssa. Silminnäkijä kertoo myös havainneensa saman kaksikon hetkeä aikaisemmin Kilpakujalla sijaitsevassa kaupassa, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Leif Malmberg.

Kaikki vihjeet ja tiedot epäillyistä pyydetään ilmoittamaan virka-aikana Itä-Uudenmaan poliisin numeroon 0295 436 849 tai sähköpostilla [email protected]. Kiireelliset havainnot voi ilmoittaa yleiseen hätänumeroon 112.

Lähde: MTV

8 KOMMENTIT

 1. Mitä vittua minä äsken luin? Tutkinnanjohtaja rikoskomisario LEIF MALMBERG

  • “Ano Nyymi” on jo niin vitun typerä nimi, että tokihan sen takaa löytyy myöskin yhtä typerä suomalainen “mies”. Aina repimässä typerää turpaansa. Joka perkeleen asiasta, vaikkei mistään yhtään mitään ymmärräkään.

   Leif Malmberg oli aikoinaan Loviisa-nimisessä pikkukaupungissa poliisiina ja autokouluopettajana, kun kenttätyöt vähenivät ja kirjoituspöytähommat lisääntyivät… TV-lupatarkastajat olivat, muuten, usein poliiseja, jotka tekivät keikkaa tarkastajina iltatyönä. Manitaan tässä nyt vain ihan kuriositeettina.

   Pahoittelut kaikille Vastarinnan lukijoille, että joudutte päivästä toiseen lukemaan myös tämän “Ano Nyymi” -pösilön sepustuksia.

   • Hohhoijaa. Sulla nuo nimimerkit ei ainakaa lopu. Milloin oot tulossa lapsia murhaamaan ja milloin fantasioit täällä joidenkin kirjoittajien lapsien raiskaamisesta? Olet kyllä säälittävä nilviäinen, oot evoluution yksi pahimmista virheistä.

 2. Onpa yllättävää ettei ainakaan hesari julkaissut kuvia saatika tekijöiden oikeita tuntomerkkejä, “tummahiuksinen mustalla hupparilla”, ei nyt saatana

 3. Vittu mitä “turvapaikan” hakijoita.Tämmöset kaikki afrikkaan neekereitten kanssa touhuumaan.

Comments are closed.