Koti Uutisia Pohjoismaat Rotumuukalaiset joukkoraiskasivat naisen Liljekvistin puistossa – ei ketään pidätettynä

Rotumuukalaiset joukkoraiskasivat naisen Liljekvistin puistossa – ei ketään pidätettynä

6

Perjantain vastaisena yönä nuoren naisen kimppuun hyökkäsi ja hänet raiskasi joukko tuntemattomia ulkomaalaisia miehiä Liljekvistin puistossa Borlängen keskustassa Ruotsissa. Raiskauksen jälkeen tekijät katosivat paikalta, ja nainen ilmoitti tapahtuneesta poliisille. Poliisi tulikin paikalle ja eristi puistosta laajan alueen. Uhri vietiin sairaalaan, ja hänen vaatteensa vietiin tutkittaviksi.

– Nainen kertoo, että hänen kimppuunsa hyökkäsi neljä tai viisi miestä, jotka raiskasivat hänet, sanoo poliisin lehdistötiedottaja Tommy Lindh.

Mahdollisia todistajien kertomuksia yön tapahtumista Liljekvistin puistossa kerätään parhaillaan. Uhri kertoo kaikkien tekijöiden olleen ulkomaalaisia ja puhuneen kieltä, jota nainen itse ei ymmärtänyt. Hän jatkoi edelleen tekijöiden olleen noin 170 senttimetriä pitkiä ja 18–25-vuotiaita.

Tapahtunut on saanut paljon huomiota Internetissä ja foorumeilla kuten Flashbackissa. Moni Flashbackin käyttäjä kommentoi olevansa surullinen päättäjien vastuuttoman politiikan seurauksista. Eräs käyttäjä kirjoitti:

“Kesä tulee olemaan erittäin rikastettu Taalainmaan omassa pikku-Mogadishussa. On aika asettaa demariluihu Jan Bohman häpeäpaaluun seuraavissa vaaleissa. Hänhän on päästänyt kaupunkinsa yhä huonompaan jamaan pitkin vuotta.”

Toinen kommentoija kirjoittaa:

“Mietin, miltä tuntuukaan olla tänä päivänä nainen ja tietää, että mikäli tulee raiskatuksi, sen tekee useimmiten viisi miestä kerralla kuten tässä tapauksessa. Mitä helvettiä hallitus oikeastaan tekee, nämä rikokset ovat eskaloituneet niin paljon, että psyykehän aivan tuhoutuu kaikesta vihasta päättäjiä kohtaan.”

Vaikka nainen on kuvaillut tekijöiden ulkonäön, eivät paikallislehdet Dalademokraten tai Dalarnas Tidning ole julkaisseet tietoja tekijöiden etnisestä taustasta. Lehdet kirjoittavat sen sijaan vain, että “tekijöitä oli neljästä viiteen”. Ketään ei tähän mennessä ole saatu pidätetyksi joukkoraiskauksesta.

Lähde: Nordfront.se

6 KOMMENTIT

 1. Kevät koittaa ja nuo raiskaavat apinat aktivoituvat myös meillä….

 2. Eihän sitä nyt Ruotsin poliisi pysty raiskaajia valvomaan tai edes etsimään kun pitää torjua yhteiskunnallisesti se suurempi uhka: Pohjoismainen Vastarintaliike.

  Suomessakin on sama käytäntö. Ensin pitää saada selville kaikkien isänmaalliseten nimet ja osoitteet ja sitten tehdä niistä reksiteri. Ja sitten vasta ratkoa rikoksia jos ehtii.

 3. Miten nyt tuhansien apinoiden viidakosta voisi viittä tiettyä apinaa löytää… tämänkin naisen loppuelämä on tuhoutunut ja kulttuurimarxistit sen kuin puolustelevat näitä saalistajia. Siinä kohtaa kun kansallissosialistit saavat vallan kahvasta vihdoin otteen, toivon että kuolemantuomio otetaan jälleen käyttöön. Muutaman vuoden kevennetty vankeustuomio (saatika sitten ehdollisena) ei ole lähimaillakaan se hinta, mitä tällaisten hirviöiden on maksettava teoistaan.

 4. Ei tietenkään ketään pidätetä. Luulisi tämän olevan jo itsestäänselvää: onhan nämä lieteapinat roudattukin tänne MEIDÄN RAHOILLA.

  Saadaan Eurooppa täyteen AIDS:ia ja mulatteja.

 5. Raiskaavathan kantaruotsalaisetkin kommenttiin voidaan suvakeille vastata, että pahoinvoivathan rikastuttajatkin ja siihen perään oksentaa näiden naamalle, metaforisesti.

 6. Eihän Ruotsin poliisi enää edes vaivaudu paikalle tai tekemään mitään rikostutkimuksen eteen räikeimpienkin joukkoraiskausten osalta.
  Jos joku uhri tai hänen läheisensä menee siitä poliisiasemalle päätään aukomaan ja jopa sanomaan ennalta arvattavien tekijöiden etnisen taustan. Hänet laitetaan poseen ja nostetaan syyte “Kiihotuksesta kansanryhmää vastaan.” Ja ettei “kakku” olisi liian “matala” suvakit ja valtamedia järjestävät vielä oman hiillostuksensa ja lehdissä lukee, että “Uhrin perhe ja uhri kuuluvat Vastarintaliikkeeseen!!!”

Comments are closed.