Koti Uutisia Rotumuukalaiset ja poliisi hyökkäsivät aktivistien kimppuun Ruotsissa

Rotumuukalaiset ja poliisi hyökkäsivät aktivistien kimppuun Ruotsissa

3

Keskiviikkoiltapäivällä Vastarintaliikkeen ruotsalaisia aktivisteja 1. ryhmästä jakoi lentolehtisiä Järnassa noin 50 kilometriä etelään Tukholmasta. Aluksi paikallisten vastaanotto aktivisteja kohtaan oli positiivista, ja aktivismista vastaavan Fredrik Kososen mukaan kaikki sujui rauhallisesti.

Noin 20 minuutin kuluttua paikalle ilmestyi kuitenkin rotumuukalainen, joka lähestyi aktivisteja ja kehotti heitä poistumaan paikalta. Aktivistit luonnollisesti vastasivat hänelle, etteivät he tulisi lähtemään mihinkään. Tämän jälkeen rotumuukalainen tönäisi yhtä aktivisteista, ja aktivisti puolestaan tönäisi rotumuukalaista takaisin.

Muukalainen ärsyyntyi tästä niin paljon, että poistuessaan paikalta hän uhosi tulevansa pian takaisin suuremman joukon kanssa. Lyhyen ajan kuluttua hän tulikin takaisin parisenkymmentä henkilöä käsittäneen muukalais- ja vasemmistolaisjoukkion kera.

Sama muukalainen, joka oli aluksi tönäissyt yhtä aktivisteista, yllytti nyt aktivismista vastannutta Kososta ja muita aktivisteja aloittamaan tappelun muukalaisen kokoaman joukkion kanssa. Muukalaiselle vastattiin, ettei aktivisteilla ollut intressejä alkaa tapella heidän kanssaan. Vastarintaliikkeen toimenkuvaan ei kuulu tappeluiden aloittaminen, vaan väkivaltaa käytetään vain itsepuolustukseen.

Tämän jälkeen joukkio lähestyi aktivisteja aikomuksenaan hyökätä. Aktivistit aloittivat kuitenkin nopeasti vastahyökkäyksen, joka johti muukalaisista ja vasemmistolaisista koostuneen joukkion vetäytymiseen toiselle puolen katua. Kun joukkio oli poistunut paikalta kauemmas, lentolehtisten jakoa jatkettiin kaikessa rauhassa.

Hetken kuluttua poliisi ilmestyi paikalle vaatimaan henkilöllisyystodistusten näyttämistä ja kuvaamaan aktivisteja. Rotumuukalais- ja vasemmistolaisjoukkio oli siis mennyt paikalta poistuttuaan itkemään tapahtuneesta poliisille.

1. ryhmä järjesti vain muutama päivä myöhemmin lauantaina uuden lentolehtisten jaon Östermalmilla Tukholmassa. Ryhmällä oli mukanaan lisäksi lippuja sekä banderolli. Ensin lehtisiä jaettiin Östermalmin torilla, ja ne menivät kuin kuumille kiville. Jonkin ajan kuluttua paikkaa vaihdettiin Norrmalmin torille. Siellä aktivisteja odotti yksinäinen poliisi, joka yritti saada heidän kanssaan “dialogia” aikaiseksi.

Ryhmänjohtaja Anders Rydberg kuitenkin torjui poliisin yritykset dialogista sen perusteella, kuinka poliisi on kohdellut sekä 1. ryhmäläisiä että Vastarintaliikkeen aktivisteja kokonaisuudessaan. Poliisi ilmeisesti tunsi olevansa tilanteessa aivan liian yksin ja oli sitä mieltä, että aktivistien läsnäolo muodosti “vakavan uhan”, koska pian paikalle alkoi saapua lisää poliiseja.

Lentolehtisiä jakaneiden aktivistien ohi kulki Pyhän Patrikin päivää juhlivien ihmisten kulkue. Kaikki kulkueessa eivät suhtautuneet aktivisteihin myötämielisesti; eräs kulkueeseen osallistujista heitti kahden aktivistin päälle olutta. Hänelle annettiinkin pikainen kurinpalautus. Tästä poliisi ei pitänyt vaan alkoi ahdistella toista kahdesta aktivistista.

Sitten torille alkoi ilmestyä epämääräisen näköisiä ihmisiä. Eräs nainen istui asfaltille ja osoitti suurta taiteellista lahjakkuutta kirjoittamalla suttuisella käsialalla suurehkolle paperille “Minä olen tässä – ei rasisteja kaduillamme”. Hän seurasi tökerön näköisen kylttinsä kanssa aktivisteja, kun he siirtyivät Norrmalmin torilta Stureplanille. Nainen huuteli “Inga rasistor på våra gator”, vaikka oikeaoppisesti lause kuuluisi “Inga rasister på våra gator”, mille aktivistit nauroivat. Kun aktivistit huomauttivat naiselle tämän kieliopillisesta virheestä, nainen oli kuin ei olisi kuullutkaan huomautusta. Stureplanille oli kokoontunut loputkin naispuolisista opiskelijoista ja estrogeeniä täynnä olevista miehistä koostuvasta Tukholman “antifasistisesta eliitistä” istumaan asfaltille juoruamaan keskenään.

Aktivistien lähtiessä viimeiseltä lentolehtisten jakopaikaltaan metroasemalle vasemmistolaiset lähtivät seuraamaan heitä sateenkaarilippujensa kanssa. Aktivistien kyllästyttyä punaisten nalkuttavaan ääneen he alkoivat huutaa omia voimakkaita iskulauseitaan. Tämä sai vasemmistolaiset ärsyyntymään, ja eräs heistä kävi käsiksi aktivistiin, joka tönäisi vasemmistolaisen pois lähettyviltään. Paikalla olleet poliisit hyökkäsivät sitten itseään puolustaneen aktivistin kimppuun, ja pian he olivat muidenkin aktivistien kimpussa hakaten heitä pampuilla.

Yhteen poliiseista osui lipputanko, mistä hän suivaantui niin, että hän tönäisi yhden aktivistin päin betonipylvästä. Tämän jälkeen aktivisti kaadettiin kovin ottein asfalttiin pidätystä varten. Tunnelma oli kireä ja jännittynyt. Punaiset puolestaan olivat siirtyneet useiden metrien päähän tärisemään kauhusta. Aktivistit siirtyivät sitten poliisien ympäröiminä paikallisen yliopiston pihalle, missä poliisit tarkistivat aktivistien taskut sekä henkilöllisyyspaperit.

Päivän tapahtumat poliisin kanssa käydyn yhteenoton kera saatiin kuvattua videolle, joka tullaan lyhyen ajan kuluttua julkaisemaan Nordfrontissa sekä Kansallisessa Vastarinnassa.

 

Lähde & kuvia: Nordfront.se (1, 2)

3 KOMMENTIT

  1. Ts. “normaali päivä” Vastarintaliikeläisille ruotsissa. Ns. “poliisi” varustautui kriisitapausta varten tarkoitetuilla Tenoilla ja riehui siinä pienessä nurkassa, johon ruotsi ja sen viranomaiset ovat itsensä “maalanneet”. Tuona iltana ei ainutkaan “koppalakki” tiuskinut “miehelleen” ja vaimolleen palattuaan töistä kotiin. Kuten niinä päivinä kun on katsonut haarakaukoputken läpi kuolemaa Rinkelbyssä. Ns. “poliisi” näyttää miehuuttaan (jos nyt ylipäätään on ruotsissa mahdollista) hakkaamalla niitä ihmisiä, joilla ei ole osaa eikä arpaa niissä valtavissa ongelmista, joissa tuo kalifaatti rämpii päivästä päivään. Luulisi, että “poliisilla” olisi edes jonkinlaista kykyä loogiseen ajatteluun kun oikein rautalangasta on väännetty mallia yli 40-vuotta. Muslimit kivittävät, ampuvat raketteja, hakkaavat putkilla, räjäyttävät pommeja, polttavat poliisiautoja, kaappaavat niitä itselleen… etc. etc…. listan ollessa niin pitkä ettei päätä näy.
    Sitten kun ruotsalaisia nuoria miehiä seisoskelee kadunkulmassa jaellen infoa niille, jotka haluavat sitä vastaanottaa. Koko ruotsi on lähes ns. “armeijaa” myöten hälytystilassa. Ja vain siksi, että nuo miehet “ajattelevat väärin”, mutta perustulain pykälien nojalla heillä on oikeus toimia rauhanomaisesti ruotsalaisessa yhteiskunnassa omien näkökantojensa julkituontiin ja niiden ajamiseen.
    ruotsi on sairas paikka. Johan ruotsalaiset mimosat menivät vallan sekaisin nähdessään Suomen Ilmavoimien sota-aikaisen lentokoneen kansallismerkin, joka oli “väärinpäin” oleva hakaristi. ruotsalaiset eivät ole sotineet kohta 200-vuoteen, joten HE eivät TIEDÄ MITÄÄN! Heidän suurin kriisinsä WWII aikana oli, että appelsiinit loppuvat. Siinä kaikki.

  2. Poliisi on vajonnut säälittävän alas Ruotsissa. Muista ajan jolloin ruotsalaiset olivvat ylpeitä poliisistaan. Koko yhteiskunta on mädäntynyt sisältäpäin.

  3. Oikea asenne Vastarintaliikkeen miehillä, että omalla maalla ei anneta periksi.

Comments are closed.