Koti Uutisia Kotimaa Rotumuukalaisen ”kansanedustajan” sairastelu jatkuu

Rotumuukalaisen ”kansanedustajan” sairastelu jatkuu

6
Hussein al-Taee.

Sosiaalidemokraattien kansanedustaja Hussein al-Taeen sairasloma jatkuu. Tämä tarkoittaa sitä, että ensi kertaa eduskuntaan valittu ”kansanedustaja” on ollut sairaana huhtikuun lopulta asti. Nyt puolueesta kerrotaan, että al-Taeen sairasloma jatkuu ainakin kesäkuun loppuun.

Hussein al-Taee päätyi otsikoihin heti vaalien jälkeen, kun vasemmistoliberaalit ja muut mielensäpahoittajat huomasivat hänen Facebook-kommenttinsa. Niissä hän ilmaisi vihaansa homoja, juutalaisia, somaleita ja sunnimuslimeja vastaan. Sairasloma alkoi samoihin aikoihin kun kohu nousi.

Lähde: Yle

6 KOMMENTIT

 1. Takaisin kotiin tuokin rotta. Joku voisi käydä tervehtimässä reippaan kansanlaispalautteen kera. Missä ovat sankarit, nyt kun heitä tarvitaan enemmän kuin koskaan? Husulle voisi joku lähettää terkkuja myös.

  • Tällä rodunsekoittajalla on suomalainen vaimo kuulemma. Eli samaan kastiin kuuluu vihaamiensa ryhmien kanssa. Onneksi monet Iranilaiset eivät ole tälläisiä nössöjä ja sanansyöjiä kuin tämä meidän “kansanedustaja” ja pitävät häntä aivan samanlaisena saastana kuten mekin.

 2. Irakilainen Al-Taeen nykyinen puoliso on CMI:llä työskentelevä Saana Keskitalo, jonka kanssa hänellä on poika ja tytär.

  🤮

 3. Muistuttaa Ilhan Omarin tapausta Yhdysvalloissa. Omar kritisoi julkisesti AIPACia juutalaisten käskystä, ja tämä Hussein al baba:n mikä lie kommentit tuotiin tuotiin tarkoituksellisesti esiin koska hän on rotumuukalainen. Alitajuntaista rotujen vihanlietsontaa, koska suuri osa Eurooppalaisista “tyrmistyy” näistä kommenteista tietämättä paremmin, ja he vihaavat ei paitsi heidän kommenttejaan, niin myös keitä he on ihmisenä (rotuna). Myös hyvä paikka juutalaisten ottaa syytön ja sorrettu kortti esiin. Myös tämä soppa sataa vain juutalaisten laariin sillä hehän ovat valloitusretkellä paitsi koko maailman suhteen niin Lähi-idässä tällä hetkellä, ja auttaa juutalaisten kannalta jos ihmiset joilla on kahdenlaisia ajatuksia Hussein kaltaisista ihmistä niin eivät ole kenties moksiskaan seuraavasta Israelin sodasta Irania vastaan.
  Jännitteet tulevat kiihtymään Tisha b’avin aikaan elokuun 11, kun Israel tuhoaa Al aqsa moskeijan Temple Mountilla ja aikoo rakentaa kolmannen Temppelin paikalle. Myös Trump vieraili 22.5.17 Western wallilla, sopivasti 811 päivää ennen tämän vuoden
  elokuu 11 =8/11 = 811. Plus sadat eri numerologiat jotka sopivat tähän päivään, listasta tulisi monta sataa riviä helposti jos laittaisi kaikki sattumat tähän.

Comments are closed.