Koti Uutisia Kotimaa Rotumuukalaiselle tuomio 16-vuotiaan raiskauksesta

Rotumuukalaiselle tuomio 16-vuotiaan raiskauksesta

2

Käräjäoikeuden raiskauksesta syyttömäksi julistama 30-vuotiaan Bekas Abbas Saidin on tuomittu hovioikeudessa törkeästä raiskauksesta, kolmesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, lapsen houkuttelemisesta seksuaalisiin tarkoituksiin, kolmesta huumausainerikoksesta ja seksuaalipalvelujen ostamisen yrityksestä nuorelta kolmen vuoden ja kolmen kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Hovioikeus myös määräsi Saidin heti vangittavaksi.

Kun asiaa puitiin Vantaan käräjäoikeudessa totesi oikeus rotumuukalaisen syyttömäksi törkeästä raiskauksesta ja tuomitsi tämän vain 1,5 vuoden ehdolliseen vankeuteen. Hovioikeuden mukaan uhrin kertomus sukupuoliyhteydestä, käytetystä pakosta ja tapahtumien taustoista oli johdonmukainen ja yksityiskohtainen, ja uskoi näin tytön kertomukseen. Hovioikeus arvioi eri tavalla lääkärilausuntoja ja oikeuslääketieteellisen tutkimuksen tuloksia ja katsoi niidenkin osaltaan tukevan tytön kertomusta.

Tyttö oli tavannut miehen, joka väitti olleensa 22-vuotias Snapchatissa. Tapahtumapäivänä tyttö oli pyytänyt mieheltä alkoholia ja he tapasivat Tikkurilan juna-asemalla. Mies ei kuitenkaan tuonutkaan alkoholia asemalla, vaan pyysi tytön mukaansa asunnolle. Tyttö suostui lähtemään miehen mukaan ja jätti kaverinsa asemalle. Hän otti miehen rekisterinumeron muistiin ja lähetti sen varmuuden vuoksi kavereilleen.

Saidin kysyi uhrilta seksiä, mistä hän oli kieltäytynyt. Asunnolla mies sanoi uhrilleen lyövänsä tätä jos hän huutaa tai vastustaa. Hän piti uhrista kiinni ja raiskasi tämän anaalisesti. Anaaliyhdyntä oli suojaamaton.

Teon jälkeen Saidin pakkasi juuri raiskaamalleen uhrilleen mukaan 12 olutta, tupakkaa ja karkkia. Hän myös kuljetti hänet takaisin asemalle, jossa kaverit huomasivat, ettei kaikki ollut kunnossa sillä uhri oli järkyttynyt, hysteerinen ja hänellä oli kipuja.

Lähde: Ilta Sanomat

2 KOMMENTIT

  1. Anaaliyhdyntä voi olla näille ensiksi mieleen tuleva vaihtoehto. Joihinkin paikalliskulttuureihin kuuluu, että pikkupoikana pitää tyydyttää vanhempien miesten himoja eli sieltä tuo peräsuoliajatus tulee. Toisaalta naisen umpeenommeltu värkki voi olla oikea bakteeripesä ja muutenkin siitä on vaivaa, jos joutuu veitsellä sen avaamaan. Siis anaaliin.

    Asiasta on esitelmöinyt yhdysvaltalainen Ann Barnhardt. Afganistanissa tuli paikallisia amerikalaisten sotilaslääkärien luo ja ihmettelivät, mikseivät vaimot tule raskaiksi. Kävi ilmi, että olivat tyhjentäneet lastinsa naistensa peräsuoleen. Olivat ihmeissään, kun kuulivat, että vagina olisi oikea paikka. Pitivät sellaista sukupuoliyhteyttä iljettävänä.

    (videolla kohta “Infertility” in Afghanistan, alkaa kohdassa 26:37)
    https://www.youtube.com/watch?v=pu_YlJdwpao

  2. Onhan se ikävää että näi tapahtuu. Mutta ehkä tyttö oppi että alkoholi noin nuorella on laitonta. Ja että kaikesta pitää maksaa. On suurta tyhmyyttä käyttää alkoholia ja tupakkaa alaikäisenä. Ja tässä on yksi seuraamus. Joka saattaa osua kohdalle jos sosialisoi erirotuisten kanssa. Ja varsinkin jos hakee pimeetä pulloa tai huumeita.

Comments are closed.