Koti Uutisia Ulkomaat Rotumuukalainen raiskasi 68-vuotiaan naisen Ranskassa

Rotumuukalainen raiskasi 68-vuotiaan naisen Ranskassa

4

Kun 68-vuotias ranskalaisnainen lähti ulkoiluttamaan koiraansa Fréjusissa Etelä-Ranskassa, hän tuskin osasi odottaa, että hän joutuisi raiskauksen uhriksi. Koiraa ulkoiluttaessa nainen törmäsi tunisialaiseen mieheen, joka alkoi jututtaa häntä. Nainen ei ollut kiinnostunut käymään miehen kanssa keskustelua ja jatkoi matkaansa.

Naisen päätös olla keskustelematta miehen kanssa johti siihen, että mies alkoi seurata naista. Hän käveli jonkin aikaa naisen perässä, minkä jälkeen hän kävi naiseen käsiksi, veti tämän läheiseen ojaan ja raiskasi hänet.

Nainen onnistui huutamaan apua, ja hänen huutonsa kuulleet kansalaiset soittivat paikalle poliisin. Koska poliisi saapui paikalle pikaisesti, onnistuivat he pelastamaan naisen miehen käsistä, kun hän oli kuristamassa uhriaan.

Poliisin mukaan uhri olisi kuollut, jos he eivät olisi saapuneet paikalle ajoissa.

Lähde: Frihetskamp

4 KOMMENTIT

  1. Jos joku läheiseni raiskataan, tai surmataan maahantunkeutujan toimesta….katson oikeudekseni jakaa hyvää. Eli toisinsanoen…per läheinen 5 päättäjän lähisukulaista…toisaalta…eihän Juhalta ihan heti muksut lopu..

  2. Kansalaiset soittivat poliisin, mutta eivät menneet pysäyttämään raiskaria… jälleen kerran on pakko ihmetellä, miten saatanan säälittäviä eurooppalaisista on tullut.

  3. Monikulttuurisuutta, monikulttuurisuutta! Muslimin paratiisi on kristityn helvetti!!!

Comments are closed.