Koti Uutisia Rikos Rotumuukalainen puukotti valkoisen teinin kuoliaaksi koska ei päässyt juhliin

Rotumuukalainen puukotti valkoisen teinin kuoliaaksi koska ei päässyt juhliin

4

17-vuotias Michael Thompson puukotti kuoliaaksi ikäisensä pojan, Jamie Brownin ja tulee viettämään teosta vankilassa seuraavat 17 vuotta.

Raaka teko sai alkunsa kun Thompson pyrki väkisin tunkeutumaan veitsen ja vasaran kanssa aseistautuneen nuorisoporukan kanssa juhliin Englannin Ovendenissä. He ajautuivat nujakkaan juhlapaikan ulkopuolella oleskelevien nuorten kanssa näiden pyrittyä estämään heiltä pääsyn. Nujakassa Thompson iski 12 tuumaisella veitsellä Brownia vatsaan, jolloin tämä kuoli hetkeä myöhemmin verenvuotoon. Myös toinen poika päätyi puukotetuksi hänen yrittäessä ottaa kiinni Brownin murhaajaa.

Thompsonin myös kerrottiin katselleen internetistä videoita puukotuksista päiviä ennen tekoaan.

Rikoskomisario Andy Cass, tapaukseen liittyvien kommenttiensa perusteella, vierittää syyn murhasta veitsiä mukanaan kantavien ihmisten niskoille:

“Tämä tapaus korostaa veitsien käyttämisen tuhoisuutta. Veitsen mukana kantaminen ei koskaan ole vastaus. Tuomittujen päätös kantaa veistä mukanaan johti kahden nuoren miehen puukotukseen ja heistä toisen kuolemaan.”

Lähteet: Daily Mail, Examiner Live, The Sun

4 KOMMENTIT

  1. Rikoskomissario Andy Cassin kieroontuneen logiikan mukaa veitsen pitäminen mukana aiheuttaa puukotuksia. Näinhän asia ei ole ja jos olisi, olisivat rakennustyömiehet yliedustettuina puukotusten tekijöissä, he kun kantavat työnsä vuoksi puukkoa mukanaan myös käydessään lounastauolla.

    Valitettava tapaus, esimerkki siitä miksi Suomi pitäisi pitää valkoisena.

  2. oikea syy on se et murhan himoinen neekeri oli aseistettu, neekerien ei pitäisi saada liikkua yli yhden hengen porukassa, eikä iöman pakkopaitaa ja kahleita. suotavaa olis potkia nämå saastat omaan saastaiseen afrikan paska kasaan

  3. Mutakuonot pois Euroopasta, niin kaikki ongelmat ratkeavat. Sitten vassarit ja juutalaisten pankit vielä roskakoriin, niin hyvä tulee.

  4. ”Älkää päästäkö Suomea Ruotsin kuntoon, taistelkaa”, kehottaa Ranta, eikä hän viittaa taistelulla väkivaltaan, vaan liittymiseen Soldiers of Odinin kaltaiseen toimintaan, jossa muun muassa partioidaan katujen turvallisuuden puolesta.

    ”Liittykää kansallismielisiin suomalaisiin järjestöihin. Tehkää jotakin”, pyytää Ranta.

    Mitenkäs taistellaan ilman väkivaltaa? Neekerit ja hiekka-apinat pahoinpitelevät valkoisia ympäri Eurooppaa joka päivä. Ei noita jaksa enää edes katsella. Saksakin on pahassa jamassa. Katujen partiointi ei hyödytä enää hevon vittuakaan, kun kaiken on annettu jo mennä näin surkeaan jamaan. Se toimisi silloin, jos meillä olisi joku kontrolli hyppysissämme.

Comments are closed.