Koti Uutisia Kotimaa Rotumuukalainen puukotti ex-vaimoaan keskellä päivää Vaasassa

Rotumuukalainen puukotti ex-vaimoaan keskellä päivää Vaasassa

5

Viime lokakuussa tapahtunutta puukotusta käsiteltiin aiemmin tällä viikolla Pohjanmaan käräjäoikeudessa. Kylmäveristä väkivaltaa käyttänyt 49-vuotias irakilaismies vastasi syytteeseen murhan yrityksestä. Puukotus tapahtui Vaasan ammattioppilaitoksen käytävällä. 

Motiivina pidetään miehen kunnian loukkaamista. Rotumuukalainen epäili ex-vaimonsa pettäneen häntä, ja tästä syystä löi naista nyrkillä kasvoihin. Kun lyönti naamaan ei puhdistanut miehen kunniaa, päätti hän kaivaa noin 30 cm pitkän keittiöveitsen esiin. Veitsellä mies löi ja yritti lyödä ex-vaimoaan seitsemän kertaa. 

Välikohtauksesta on selkeää valvontakameravideota. Puukotuksen jälkeen mies käy istumaan käytävällä olevalle sohvalle odottamaan poliisin saapumista. Käytös puukotuksen jälkeen viittaa vakaasta harkinnasta teon suhteen. 

Puukotuskäsittelyn ohessa miestä syytetään myös laittomasta uhkauksesta ja pahoinpitelystä. Viime vuoden tammikuussa tapahtumat johtivat syytteisiin. Nainen jätti miehelle avioerohakemuksen, mistä mies kiivastui ja uhkasi tappaa naisen. Seuraavana päivänä mies ainakin löi naista kasvoihin avokämmenellä. Miehen epäillään myös lyöneen kengällä naista rintakehään. 

Lähde: Ilta-Sanomat

5 KOMMENTIT

  1. Mies ja nainen yhteisymmärrksessä puhdistivat miehen kunniaa. Ja molemmat ymmärsivät että kyseessä oli miehen puolelta rakkaudellinen teko, sillä eihän kukaan nainen voisi elää ja asua miehen kanssa jonka kunnia on mennyt. Niimpä kunniaa puhdistettiin niin että molemmat saattavat jatkaa omaa elämäänsä tahoillaan. Ja tämän kaiken mies teki rakkaudesta entistä vaimoaan kohtaan.

  2. “Keskellä päivää.” Siis heti herättyään. Eivät suomalaiset miehet sentään vaimoaan kengällä lyö. Kyllä sen pitää olla vähän terävämpi vehje ja humalatila on erittäin toivottavaa siinä missä Venäjällä karhu ruokapöydässä.

Comments are closed.