Koti Uutisia Kotimaa Rotumuukalainen Morteza Bajat raiskasi ja ahdisteli naisia sekä tyttöjä Tampereella – “tuomio”...

Rotumuukalainen Morteza Bajat raiskasi ja ahdisteli naisia sekä tyttöjä Tampereella – “tuomio” 5 vuotta vankeutta

2
Morteza Bajat.

1992 syntynyt Morteza Bajat tuomittiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa kolmesta seksuaalisesta ahdistelusta, lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, raiskauksesta ja törkeästä raiskauksesta vain viiden vuoden vankeuteen. Bajat oli vielä ehdollisessa vankeudessa rikosten tekoaikana hänen suudeltua väkisin bussissa 14-vuotiasta tyttöä helmikuussa 2018.

Huhtikuussa 2019 Bajat ahdisteli Ylöjärvellä 15-vuotiasta tyttöä tunkemalla kätensä tämän vaatteiden alle. Myöhemmin hän vainosi uhria seuraillen tätä autollaan.

Kesällä rotumuukalainen kouri kaduilla naisia useampaan otteeseen innostuen heinäkuun lopulla raiskaamaan Tampereen Pyynikin portailla istuneen nuoren naisen. Alle kaksi viikkoa myöhemmin hän raiskasi tappamalla uhaten huoran, joka yritti estää Bajatia pakenemasta paikalta tämän jätettyä maksamatta hänelle hetkeä aiemmin saadusta seksistä.

Morteza Bajat on tunnustanut osan rikoksista mutta kieltänyt raiskaukset. Hänen etnisyydestään ei ole tietoa saatavilla.

Lähteet: Aamulehti, Kansalainen

2 KOMMENTIT

  1. Kai tuo on suomalainen. Milloinkohan alkavat muuttaa noiden nimetkin suomalaisiksi, niin sulautuvat vielä paremmin vääristelemään tilastoja?

    Voisiko tuollaisen palauttaa kotiinsa? Anteeksi, olihan tuo melko karhea ehdotus.

Comments are closed.