Koti Uutisia Rotu Rotukommentit viuhuvat Israelin Twitter-sodassa

Rotukommentit viuhuvat Israelin Twitter-sodassa

6

Israelin parlamentin poliitikko ja johtavan Likud-oikeistopuolueen jäsen Miki Zohar kehui viime viikon radioväittelyssä ahkerasti juutalaista rotua:

– Kerron sinulle nyt jotain perusteista. Juutalaisia ei voi huijata median avulla. Israelin kansa kuuluu juutalaiseen rotuun, ja koko juutalainen rotu on korkeinta inhimillistä pääomaa, kaikkein älykkäintä ja ymmärtäväisintä.

Kommentti liittyi uusiin kyselytuloksiin, joiden mukaan Zoharin puoluetoveri ja nykyinen Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu nauttii edelleen vahvaa kannatusta kansan keskuudessa. Juutalaisen rotuteorian mukainen kommentti ei jäänyt huomaamatta oppositiolta.

– Virallinen kansanedustaja “juutalaisessa valtiossa” kertoo meille rotuteoriasta, twiittasi Arab Movement for Change -puolueen muslimipoliitikko Ahmad Tibi.

Sitten Tibi twiittasi itsestään kuvan lukemassa kirjaa, joka kertoo pienen juutalaisvähemmistön noususta uhaksi koko Saksan kansalliselle eheydelle.

Zohar vastasi takaisin:

– Ja takakannessa on kuva Albert Einsteinista, toisesta juutalaisesta, joka toi ilosanomaa maailmaan.

Myöhemmin Zohar joutui selittelemään Hadashot TV:n haastattelussa kommenttiaan, muttei voinut olla mainitsematta lisää juutalaisten ylivertaisuudesta:

– Juutalainen kansa ja juutalainen rotu ovat korkeinta inhimillistä pääomaa, mitä on. Mitä sille voi? Jumala on siunannut meidät. Minun ei tarvitse hävetä sitä, että olemme valittu kansa: älykkäin, kaikkein erityisin kansa maan päällä.

Lähde: RT

6 KOMMENTIT

 1. Juutalainen kansa ja juutalainen rotu ovat alinta saastaa, mitä on. Mitä sille voi? Jumala on kironnut meidät. Minun ei tarvitse hävetä sitä, että olemme valittu kansa: rahan ahnein, kaikkein häijyin, katkerin ja muita sortavin kansa maan päällä.

 2. Miki Zohar on ilmeisesti unohtanut suojata kaljunsa auringonpaahteessa ja pään sisältö on päässyt kiehahtamaan.

 3. Juutalaiset ovat kyllä ylimielisin, moraalittomin ja ahnein rotu jonka minä tiedän. Mutta ylivertaisiksi en niitä sanoisi. MIettikääpä hetki ja sanokaa mitä keksintöjä juutalaiset ovat tehneet? Saksalaiset ja kristityt ovat tehneet kaikki suuret keksinnöt viimeisten 200 vuoden aikana. Einsteinista ei viitsi edes aloittaa. Voihan olla että alkuperäiset juutalaiset olivat tietotaidollisesti älykästä kansaa. Mutta he ovat jo aikoija sitten kuolleet sukupuuttoon. Ja nämä nykyiset kasaarien jälkeläiset luokittelen edellä kertomani mukaan.

  Juutalaisissakin oli se outo piirre että vaikka he sanoivat olleensa Jumalan kanssa yhteydessä profeetan kautta, niin siitä huolimatta ne tappoivat Jeesuksen, messiaan. Ja siksi vielä tänäkin päivänä ne odottavat messaiasta maan päälle. Ei tainnut profeetan yhteyslinja olla häiriötön.

  Outoa on myös se että ne sanovat noudattavansa Mooseksen lakeja (miestä jota ei historian mukaan edes ollut) mutta silti harjoittavat mm. koronkiskontaa. Josta aikoinaan Jeesuskin suivaantui ja heitti ne ulos temppelistä. Eivätkä ne muka itse ole veriuhrin alaisia. Ne saavat tappaa muita mutta muiden murhat on sovitettava verellä. Ja sitten ne vielä käyttävät “jumalan määräämää” seitsenkertaista määrää, vaikka se tieten on tulkittu virheellisesti Mooseksen kirjoituksista.

  Ja vielä minä ihmettelen miksi jehovat ja mormoonit, miksi niillä on sama jumala juutalaisten kanssa. Näiden kolmen uskontokunnan edustajien käytös ja moraali poikkeavat todella paljon toisistaan. Ja kun niillä on sama “kivijalka” pitäisi niiden käyttäytyä samalla tavalla. Tai jonkun pitäisi tehdä selkeä pesäero. Mormoonithan kertovat ensin saarnaavansa kristityille, sitten pakanauskonnoille ja viimeiseksi juutalaisille. Pidetäänkö juutalaisia silloin alimpana kastina?? Ja miksi kristinuskon opinkappaleessa on vanhatestamentti? Senhän pitäisi alkaa uudesta testamentista: Kristuksesta.

   • 100% Raamatusta on nk. faktafiktiota joka perustuu suurelta osin huhuihin ja kuulopuheisiin. Uudesta testamentista nyt sentään löytyy suunnilleen samat asiat useamman apostolin kirjaamana joten sillä on hieman enemmän uskottavuutta mutta VT menee kyllä samaan kastiin kuin valtaosa historiallisista science fictioneista.

Comments are closed.