Koti Uutisia Kotimaa Rottien myrkyttäminen sallittua vain ammattilaisille

Rottien myrkyttäminen sallittua vain ammattilaisille

14

Suomalaiset eivät saa jatkossa itse myrkyttää rottia tai muita haitallisia jyrsijöitä. Niin kutsuttu myrkytysoikeus siirtyy nyt ammattilaisille. Päätöksen takana on globalistinen ja ylikansallinen Euroopan unioni.

EU:n laki astui voimaan jo tämän vuoden helmikuussa, jolloin jyrsijämyrkkyjen myynti kuluttajille kiellettiin. Lain astuessa voimaan niin kutsutut itsenäiset jäsenmaat saivat kuusi kuukautta siirtymäaikaa, joka umpeutui nyt elokuussa. Tämän jälkeen kuluttajat eivät enää itse saa käyttää myrkkyjä.

Uusi laki tuo kuitenkin mukanaan positiivisiakin vaikutteita. Esimerkiksi harvemmin saatavilla olevat myrkyt estävät niiden päätymisen muiden eläinten suuhun. Myrkkyjen pienempi saatavuus estää myös rottien vastustuskyvyn kehittymisen myrkkyjä vastaan. Vaikka lailla on positiivisia vaikutuksia luonnon kannalta, on siinä huolestuttavaa se, että Suomen rajojen ulkopuolella oleva taho jälleen kerran päättää maamme tekemisistä.

Lähde: Yle

14 KOMMENTIT

 1. No, onneksi maatalousrautakaupoista saa vielä myrkkyä. Rauta- ja sekatavarakaupoista ei saa. Paketin koko on vain 10kg joten sillä pitää jyrsijät poissa nurkista muutaman vuoden.

 2. Tosiaan huolestuttavinta tuossa on se, kuten jo artikkelissa mainittiin, että EU sanalee lainsäädännön.

  Käytännön vaikutuksia tuolla ei kuitenkaan ole. Jos välttämättä haluaa rottia myrkyttää, niin sen voi tehdä sotkemalla vehnäjauhoa ja sementtiä sekaisin. Kuolema on rotalle kuitenkin tuollakin sotkulla yhtä epämiellyttävää, kuin kielletyllä myrkyllä, joten eroa siinä ei ole.

  Itse tosin eläintenystävänä suosin vaikka tuota edellisen kommentoijan hukutusämpäriansaa, jossa kuolema lopulta uintireissun jälkeen tulee muutamissa sekunneissa. Toinen hyvä on perinteiset loukut, kunhan ne ovat tarpeeksi voimakkaita, jotta rotta kuolee kerralla, sekä sähköansat.

  Älkää missään tapauksessa käyttäkö mitään liimatarra-ansoja, joihin rotta jää kiinni, niissä kuolema voi kestää jopa viikkoja. Tuo on todellä törkeää eläinrääkkäistä, joka todennäköisesti on suosittua juutalaisten ja islamistien ajanvietettä.

  Sitten on olemassa myös erilaisia karkottimia, jotka täryttävät maata tai lähettävät ihmisen korvalle kuulumatonta ääntä. Eläimen karkottaminen on myös kansallissosialistille aina ykkösvaihtoehto. Nuo karkottimet ovat tosin toimineen vähän vaihtelevasti.

  • Tarvittaisiin nyt joku kansallissosialistinen tiedemies, joka kehittäisi kaksijalkaisten haittaeläinten karkoittimen. Ei, en tarkoita lintuja…

   • Jossain oli video, olikohan juutuubissa, jossa myyriä yritettiin karkottaa myrkyttämällä, kaasuttamalla, täryttämällä ja hukuttamalla, mutta aina tulivat takaisin.

    Sitten niiden koloon laitettiin kaikutin ja soitettiin neljä päivää putkeen Celine Dionin Titanicia. Myyrät lähtivät eivätkä tulleet takaisin.

    Ultra Bra on tämän Aurinkokunnan paskinta musiikkia. Sillä vois matutkin lähteä.

 3. Muistakaa, että nuo karkottimet häiritsevät todännköisesti myös lemmikkejänne kuten koiria ja kissoja.

 4. Saako koiraa käyttää rottien pyydystämiseen? Mulla on kääpiöpinseri-rotuinen koira ja tämän rodun edustaja on tarkoitettu alunperin vahtimisen lisäksi hoitamaan kissan virkaa eli pyydystämään jyrsijöitä. Maalla ollessamme olen sallinut kääkällemme jyrsijöiden pyydystämisen. Kait kohta tästäkin jokin syyte napsahtaa.

   • Viimeksi mainitussa käyttötarkoituksessa hauvan pitää olla musta väriltään, quranin mukaan taitaa olla saatanan lähettiläs ja estää oikeauskoisen pääsyn paratiisiin. Tuskin riittävästä puruvoimastakaan olisi haittaa. Naisten lenkkikaverina semmoinen musta vasikankokoinen hauveli tuo turvallisuuden tunnetta.

    • Tää meidän kääkkätyttö on black & tan väriltään ja saksalaiset rodut (kuten meidän koirakin on sitä) tunnistaa muslimit. On kokemusta myös porukoiden dobermannia lenkkeilyttäessä. Monesti vastaan tulevat kyselleet omasta koirastani, että onko tuo dobermanni, kun on samannäköiset korvat kuin typistetyillä dobbereilla. Oon tosin itsekin hyvä muslimipelätin, kun oon 178 cm koripalloilijanainen. Ja oon monia muslimeja romuluisempi.

    • Me päädyttiin miehen kanssa kääpiöpinseriin, kun kaupunkilaisina ja pikku kaksiossa on aivan mahdotonta pitää isoa koiraa. Ja tämä on kuitenkin koiran näköinen ja tuntuu koiralta verrattuna chihuahuaan. Kääpiöpinseri on kuitenkin vahva koira pienestä koosta huolimatta ja monet ovat pitäneet koiraamme pelottavampana ulkonäön takia, vaikka onkin kiltti koira. Aluksi ei tullut pikku koirat kuuloonkaan koska itse pelännyt aina niitä iholle pyrkiviä puudeleita ja aggressiivisia chihuja, mutta kääpiöpinseri vei mun ja miehen sydämen.

 5. En odota EU:lta mitään positiivista, jokainen “uudistus” on isku päin kansallisvaltion kasvoja. Rotat ovat eläimiä, mutta erittäin haitallisia sellaisia, mutta voin sanoa, että tätä myrkyttämistä ei voi mitenkään vahtia ja se tulee jatkumaan entiseen tapaansa. EU:ssa istuu myös läjä erittäin haitallisia jyrsijöitä, voitaisko jo myrkyttää?

 6. Käsiteltiinkö tässä kommenttiketjussa EU-komissiota, vai oliko tulkinta vain positiivista toiveajatteluani?

  • Komissio on toimeenpaneva elin,jolla ei ole kovin paljon itsenäistä päätântävaltaa. Se saa määräyksensä Neuvostolta, jonne Parlamentin äänestämät ehdotukset menevät hyväksyttäviksi tai hylättäviksi. Eli se myrkytys pitäisi aloittaa sieltä vähän ylempää.

Comments are closed.