Koti Artikkelit Rothschildit vaativat “historiallisen suuria” holokaustikorvauksia Itävallalta

Rothschildit vaativat “historiallisen suuria” holokaustikorvauksia Itävallalta

7

Maailmanhistorian pahamaineisin pankkiirisuku, juutalaiset Rothschildit ovat käynnistäneet historiallisen suuren holokaustikiristysoperaation Wienin kaupunkia vastaan Itävallassa. Jopa valtavirtaisen holokaustihistorian painavin nimi, juutalainen Raul Hilberg on aiemmin todennut, että juutalaisten holokaustiaiheiset rahavaatimukset ovat usein perättömiä kiristysyrityksiä.

Rothschildit vaativat, että Wienin kaupunki lahjoittaa heille 110 miljoonan euron rahaston, jonka väitetään olevan “unohdettu natsien ryöstösaalis” ajalta, jolloin Saksa ja Itävalta yhdistyivät. Valtaan päästyään kansallissosialistit alkoivat välittömästi toteuttaa vaalilupauksiaan, joiden keskiössä oli muun muassa “korko-orjuuden murtaminen”.

Koska Euroopan pankkiirit olivat rikastuneet riistämällä rehellisiä kansalaisia koronkiskonnan kautta, määräsi Adolf Hitler, että rikollisesti hankittuja varoja tulisi kansallistaa. Suuri osa pankkiireista oli juutalaisia, joten kansallissosialistien ajama taloudellisen oikeudenmukaisuuden politiikka oli raju takaisku Euroopan rikkaalle juutalaiseliitille.

Vaikka Rothschildit ovat jo satojen vuosien ajan korruptoineet ja riistäneet kansakuntia eri mantereilla, ei yksikään valtiomies ole puuttunut pankkiiridynastian rikoksiin yhtä määrätietoisesti kuin Hitler. Vuonna 1938 Hitler jopa vangitutti Wienessä asuneen Louis de Rothschildin, kun Saksa ja Itävalta yhdistyivät. Nyt Rothschildit väittävät, että samana vuonna heiltä “varastettiin” rahasto, jonka nykyarvo on 110 miljoonaa euroa.

Rothschildit syyttävät nyt Wieniä “natsien arjalaistamislakien jalkauttamisesta”. Juutalaiset vaativat Wieniltä 110 miljoonan euron lunnaita, mutta kaupunki pitää vaatimuksia tuulesta temmattuina. Kaupunkia edustava asianajaja Hannes Jarolim on todennut, että Rothschildien vaatimukset tullaan “tyrmäämään täysin” oikeudessa.

Tulevan oikeudenkäynnin taustalla on koronkiskuri Albert von Rothschildin Amerikassa asuva lapsenlapsi Geoffrey Hoguet. Holokaustikorvauksia vaativa Hoguet on karikatyyrimäinen juutalainen finanssielitisti, joka manipuloi Yhdysvaltojen politiikkaa perimällään likaisella rahalla. Hän on Amerikan seuraavaksi presidentiksi pyrkivän liberaalin julkihomon, Pete Buttgiegin tärkeimpiä rahoittajia.

Lähde: Financial Times

Lue myös: Kuinka holokaustivalheet virallistetaan: tapaus Sveitsi

7 KOMMENTIT

 1. Ilmeisesti kyseisellä triljonääri sukuhaaralla on pikkurahan puutetta, joten pitää yrittää kiristää lisätienestiä vaikka millä verukkeella. Mutta jossain se kulkee raja itävaltalaisella veronmaksajallakin, joten tuskin kiristys onnistuu.

 2. 75 vuotta väitetystä holokaustista ja rahastus jatkuu? Täysin järjenvastaista karhuta noin pitkän ajan jälkeen mitään! Nuokin varat olivat ilmeisesti olleet kyseenalaisesti hankittuja,niin ihan oikeinhan tuo sosialisointi ollut.

 3. “Ahneella on paskanen loppu”. Toivottavasti toteutuu näiden kohdalla.

 4. Että noi kehtaa. Vihapuhetta! Holokaustikin on rekisteröity jutkuille ja he lupaavat, ettei holohoaxia tulla ikinä unohtamaan. Kesäleireille ja saippuatehtaisiin järjestetään ryhmämatkoja mitkä tuovat ahneille juutalaisille miljarditulot.

  Olen miettinyt, että mitä tapahtuu sitten, kun viimeinenkin “vapautettu” jutku ja viimeinen saksalainen sotilas on kuollut. Toki on varmaan joku alustava luonnos jo tehty. Siihen voi liittyä joku systeemi, että jokaisen valtion on maksettava joku vero heille jos maassa on ollut natsi-saksalaisia sotavuosien aikana. Jos ei ole, niin sekin maksaa, koska se on kiihottamista juutalaisia vastaan.

  Rathschildista opiskelin aikoinaan. Pitääpä vielä verestää tietoja. Magneettimediassa on monta artikkelia näistä väärentäjistä ja julmista koronkiskureista. Näiden alaiset olivat mielipuolia. Harmi ettei heitä saatu kaikkia kiinni. Nyt heille sataa kunnioitusta melkein joka paikasta.

  Jutkut suunnittelivat kyllä hyvin itselleen asiat sodan melskeissä. Kun heitä yritettiin laivata Madagascarille, niin jutkut Amerikan ja Englannin hyvävelikerhoissa päättivät yksissä tuumin pommittaa laivat. Uhrasivat siis omiaan, saadakseen itselleen Valitun Kansan tittelin, jota kumartaa myös presidenttimme. 6,000,000 on luku joka tullaan iskostamaan lasten päähän jo ekalla luokalla. Meillekin opetettiin koulussa että Hitler oli paha ja tappoi kuusi miljoonaa juutalaista parissa hassussa vuodessa ja mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla.

  Todisteeksi tälle kaikelle riitti Nürnbergin pikaoikeudenkäynnit joissa tuomareina ja pyöveleinä toimivat, ketkäs muut kuin jutkut ja heidän goyminsa.

 5. Antakaa goyimit lisää rahaa, koska holokausti. Jaa ette anna? Antisemitismiä!

  ©Holocaust

 6. Jos kyseessä olisikin jo kerran Saksan kansalle takavarikoitu, Saksan kansalta sitä ennen varastettu kansallisommaisuus, tulisi se tietenkin uudelleen palauttaa Saksan kansalle.

Comments are closed.