Koti Uutisia Romanit ja afrikkalaiset mellakoivat Espanjassa

Romanit ja afrikkalaiset mellakoivat Espanjassa

6

UK_mellakka_Espanja

Viikonloppuna tapahtui sarja mellakoita romanien ja afrikkalaisten tunkeutujien välillä espanjalaisessa Roquetas de Marin rannikkokylässä Almerían provinssissa.

Roquetas de Mar oli ennen suosittu lomakylä, mutta afrikkalaisten tulva yhdistettynä jo olevaan laajaan romanipopulaatioon on tuhonnut kylän, kun valkoiset espanjalaiset ovat paenneet suurissa määrissä muualle. He ovat jo vähemmistö kaupungissa, jossa on yksi maan suurimmista työttömyysluvuista, 31 prosenttia. Media on myöntänyt, että kaupunki on muuttunut “rikoksen ja huumeitten keskukseksi”.

Sadat afrikkalaiset vyöryivät kaduille “protestoimaan” puukotusta kuin tämä olisi valkoisten auktoriteettien syytä. Afrikkalaiset alkoivat sytyttää roskatynnyreitä tuleen ja piirittivät yhden rakennuksen, jossa he uskoivat romanimurhaajan piileskelevän. He heiluttelivat polttoainekannuja aikoen polttaa rakennuksen.

Sadat romanit pakenivat alueelta afrikkalaisten hyökätessä kaduille. Tunkeutujat heittelivät poliisia kivillä ja polttopulloilla. Kolme poliisia loukkaantui ja usea poliisiauto vahingoittui.

Ei-valkoisten mellakointi saavutti sellaiset mittasuhteet, että Espanjan kansalliskaarti kutsuttiin paikalle rahoittamaan tilanne.

Lähde: The New Observer

6 KOMMENTIT

  1. Tunkeutujat kiittävät näin saamastaan oleskeluluvasta ja turvapaikasta

  2. Sitä saa mitä tilaa. Euroopan sinisilmäinen suvakkikaarti ja vellihousut päättäjät sallivat tämän paskan, kuten muunkin kehitysmaalaisten aiheuttaman härdellin. Kuin syöpä joka jatkaa leviämistään eikä tehdä mitään.

    • Valitettavasti vellihousut ovat juutalaiseliitin palveluksessa ja suvakitkin vain opportunisteja ja piittaamattomia, jotka eivät koe tätä kaikkea yllätyksenä.

Comments are closed.