Koti Uutisia Romanien välinen joukkotappelu Laitilassa

Romanien välinen joukkotappelu Laitilassa

5

Maanantaina kahden romaniryhmän kohtaaminen kärjistyi 10–15 hengen väliseksi joukkotappeluksi laitilalaisella huoltoasemalla. Poliisin tiedotteen mukaan seurueet olivat viettäneet aikaa huoltoaseman baarissa, kun heille syntyi erimielisyyksiä. Pian tappelun osallisilla olikin jo huoltoaseman keittiöstä varastettuja keittiöveitsiä, saksia ja lihanuijia käsissään.

Huoltoaseman työntekijät tyhjensivät koko aseman ja sulkivat sen osan romaneiden jäädessä sisälle ja osan pihalle. Poliisilla ja ambulansseilla meni puoli tuntia saapua paikalle, minkä jälkeen molemmat osapuolet rauhoittuivat kokonaan. Osa tappelun osallisista oli jo ehtinyt hävitä paikalta.

Poliisi tutkii tapahtumia törkeänä pahoinpitelynä sekä tapon yrityksenä. Valtamediassa tapauksen osapuolten etninen tausta on unohdettu mainita, vaikka poliisin tiedote on otsikoitu “Romanien välinen yhteenotto aiheutti vammoja kahdelle Laitilassa”.

Lähteet: Iltalehti, Poliisi

5 KOMMENTIT

  1. Valtionkonttori maksaa laskun..? Kukapa näistä mitään makselisi.

  2. Valtamedia vaikenee etnisestä taustasta. Yllätys? Ei todellakaan!!

  3. Siinä olisi jenkkityyliin pitänyt olla huoltoaseman työntekijällä tiskin takana tussari.

  4. Sanoisinko, hyvä että tapelevat keskenään 😀 väittävät tulleensa Suomeen töihin, töitähän on monenlaisia, joissakin tarvitaan veistä, saksia, sorkkarautaa, kondoomia, autoa, poliisilta meni puolituntia saapua paikalle? viivyttelivätkö tietoisesti? ihmiset ja eläimet oli ilmeisesti saatu turvaan?

Comments are closed.