Koti Uutisia Romanialaiset maanviljelijät estävät vastaanottokeskushankkeen

Romanialaiset maanviljelijät estävät vastaanottokeskushankkeen

1

UK_romanialaiset_maanviljelijat

Pienen transilvanialaisen kylän asukkaat olivat raivoissaan, kun he saivat tietää suunnitelmasta sijoittaa kylään pakolaisia. Kyläläiset muodostivat kuitenkin nopeasti vastarinnan ja nyt rohkeita maanviljelijöitä pidetään sankareina.

Kapina puhkesi, kun kyläläiset saivat tietää, että kirkon vanhainkotiprojekti oli tosiasiassa vastaanottokeskus. Vanhainkotiin töihin hakeville selvisi haastattelussa, että heidän tulisi hoitaa yksinomaan pakolaisia, ei vanhuksia. Tieto suunnitelmasta levisi kylässä nopeasti.

Projekti oli Euroopan unionin rahoittama, mutta paikalliset viranomaiset peruivat sen, koska maanviljelijät uhkasivat suoralla toiminnalla, mikäli keskus tulisi. Paikallinen 28-vuotias Ionut Sabau oli yksi “sankareista”, joka johti satoja asukkaita kaupungintalolle tekemään viranomaisille selväksi, etteivät kyläläiset aikoisi seistä toimettomina, mikäli kaupunki pakotettaisiin vastaanottamaan tunkeutujia.

Videolla Sabau tekee selväksi, että kyläläiset ovat valmiita voimatoimiin estääkseen kylää kokemasta “Länsi-Euroopan kohtaloa” – jatkuvia ei-valkoisten tekemiä raiskauksia ja ryöstöjä.

 

Lähde: Breitbart

1 KOMMENTTI

  1. Mahtavaa!!! Romaniassa hoidettiin asia loistavasti!!! Länsi-Euroopan pitäisi ottaa mallia, harmi vaan sillä suurin osa Länsi-Euroopasta on aivopesty puolustuskyvyttömäksi monikulttuurisuudella ja “rasisminvastaisella” propagandalla.
    Onneksi Itä- ja Keski-Euroopassa on toivoa, sekä varsinkin vastarintaa tätä hulluutta vastaan!

Comments are closed.