Koti Uutisia Kotimaa Rikosepäily Päivi Räsästä kohtaan 15 vuotta vanhan pamfletin vuoksi

Rikosepäily Päivi Räsästä kohtaan 15 vuotta vanhan pamfletin vuoksi

15
Päivi Räsänen.

Valtakunnansyyttäjänvirasto on ryhtynyt tutkimaan kansanedustaja Päivi Räsäsen 15 vuotta sitten kirjoittamaa pamflettia mahdollisen kiihottamisen kansanryhmää vastaan varalta. “Uhrina” tässä on homot, joita pamfletissa on raamattuun pohjaten kritisoitu. Pamfletti on julkaistu vuonna 2004, lakia muutettiin vuonna 2011 niin, että siihen lisättiin seksuaalivähemmistöt ja epäillyllä nimikkeellä rikosoikeudellinen vanhenemisaika on kaksi vuotta.

Poliisi tutki saman vihkosen aikaisemmin tänä vuonna ja totesi, ettei asiassa ole tapahtunut rikosta. Valtakunnansyyttäjänviraston Raija Toiviainen haluaa kuitenkin vielä tarkastaa asian.

Päivi Räsänen kävi vastikään neljä tuntia kestäneissä kuulusteluissa liittyen myös toiseen homokriittiseen lausumaan. Räsästä kuulusteltiin epäiltynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Hän kritisoi kesällä Kirkon osallistumista Pride-marssille perustaen näkemyksensä raamatun kertomaan. Suomessa on tiettävästi uskonnonvapaus turvattuna lakikirjassa, mutta ilmeisesti se ei koske kaikkia.

Vuonna 2015 Räsänen tuomitsi “vihapuheen” kerätessään halpoja pisteitä moralisoidessaan Olli Immosta. Nyt hän on itse epäiltynä kahdesta eri “vihapuherikoksesta”, mikä osoittaa, että sananvapaus kavenee koko ajan kansallismielisiltä ja konservatiiveilta.

Lähde: Twitter

15 KOMMENTIT

 1. Raija Toiviainen on ottanut tänäpäivänä Stalinin näytösoikeudenkäyntien syyttäjien roolin, miksi? Mitkä ovat valtakunnansyyttäjän omat motiivit? Ehkäpä korkeat virat oikeusministeriössä tai sisäministeriössän vai eukollobraattorin paikka.

   • Harri: Lempeästi hymyilevä Nelson tykkäsi leikata vastapuolen nenät irti ja vaimonsa Vinnien repertoaariin kuului auton renkaiden pujottaminen ihmisen ympäri, vähän sytytys nestettä ja eikun iloisesti tuleen.Että tämmöisiä Nobel-palkittuja enkeleitä nämä oikeustaistelijat

  • Raija Toiviainen on muussakin kunnostautunut, tutustukaahan vaikkapa Tiina Keskimäen tuotoksiin. Määrännyt Janitskinin Suomeen ja hyväksymällä hyväksynyt nepotismin ainakin kerran. Kaikenkaikkiaan tällainen “herroille toiset ja rahvaalle toiset säännöt” -ihminen.

   • Keskimäki on narri. Eikös Suomessa rikokset vanhene?

    Taitaa Räsänen ja muka-hihhulit olla jo melko homomyönteinen porukka 2019.

    • Jos Räsänen joutuu oikeuteen tällaisesta, miten muslimit, jotka koko ajan vainoavat ja vihapuhuvat homoista koraaninsa pohjalta?

     Kielletäänkö raamattu, mutta ei koraania, viimeksi mainittu kun on vihapuheen kouluesimerkki, jos rehellisiä ollaan (kaikki ei-muslimit ovat kuffar eli elukoita).

 2. Tätä maata hallitsee nykyään nettivalittajien armeija. Historialtaan, ja vieläkin jonkin verran, luterilaisen maan kansanedustaja joutuu poliisikuulusteluun siteerattuaan Raamattua. Tämä maa on tullut hulluksi.

  • Niimpä. Maassa, missä pitäisi olla uskon-ja sananvapaus. Pelottavaa kyllä!

 3. “Juutalaisista ja heidän valheistaan”, kirjoittanut Martin Luther 1600-luvulla. Loistava uskonnollinen kirjanen, johon OMA uskontoni, siis oma luterilaisuuteni perustuu. Tämä kirjanen pitäisi jakaa postiluukusta KAIKILLE suomalaisille ja miksei myös maahanmuuttajille, jotta Martin Lutherin oppi käy selväksi. Netistä löytyy ilmainen pdf-kopio suomalaisena versiona. Uskonnonvapaus myös luterilaisille! Suomihan on ainakin teoriassa “luterilainen” maa, vaikka kulttuurimarxilaiset ovatkin tunkeutuneet kirkkoon mädättämään sitä sisältä käsin.

  • Sitaatti tuon kirjan esipuheesta:

   “..Keski-Euroopan maista karkoitettuna kansainvälinen juutalaisuus näyttää nyt parast’aikaa hakevan itselleen tyyssijoja ja toimintamahdollisuuksia pohjoismaista ja siis meidänkin maastamme.

   Ne syyt, minkä vuoksi juutalaiset ja juutalaisuus on. tehnyt itsensä kaikkialla kammotuksi ja vierotuksi, ovat meille, Weimarin ajan Saksan, Neu-
   8vosto-Venäjän ja Puna-Espanjan esimerkit silmäimme edessä, niin ilmeiset, ettei niitä tarvitse tässä sen lähemmin selitellä.

   Juutalaiset ja juutalaisvaara ovat olleet meille jo ennestään tunnetut, ja me tunnemme ne vieläkin, ellemme anna kansainvälisten kiillottajien itseämme hämäistä emmekä sokaista, vaan arvostelussamme nojaudumme pelkkiin tosiasioihin..”

 4. “Silloin kun terve järki nukuu, syntyy hirviöitä” (Fanscisco Goya).

 5. On paljon kristittyjä jotka luulevat juutalaisten olevan “valittu kansa”. Myös luterilaisessa kirkossa. Mitä enemmän luterilaisessa kirkossa palvotaan juutalaisia ja israelia, sitä enemmän se muuttuu porttolaksi, lusiferlaiseksi kirkoksi, jossa lapsihomoja palkitaan piispan toimesta jne jne.

  Mitä herre Luther sanoo “valitusta kansasta”? Siinäpä mielenkiintoinen kysymys. Sitaatti Martin Luther Kingin kirjasta “Juutalaisista ja heidän valheistaan”:

  “Sillä sellainen Jumalan hirmuinen viha (ovat satoja vuosia maapaossa) osoittaa tarpeeksi, että heidän on varmasti täytynyt joutua eksyksiin ja menetellä väärin, sen voi lapsikin hyvin käsittää.

  Sillä Jumalaa ei ole pidettävä niin hirmuisena, että Hänen täytyisi omaa kansaansa niin kauan, niin kauheasti ja niin säälimättömästi rankaista ja sen lisäksi kokonaan vaieta, ei antaa lohdutusta sanoilla eikä teoilla eikä määrätä mitään aikaa eikä loppuakaan!

  Ken tahtoisi sellaiseen Jumalaan uskoa, asettaa toivonsa Häneen tai Häntä rakastaa? Sen vuoksi tästä vihaisesta teosta huomataan, että Jumala on varmasti hyljännyt juutalaiset ja etteivät he enää ole Hänen kansaansa eikä myöskään Hän enää heidän Jumalansa. Ja tapahtuu Hosean sanan mukaan 1 : 9 : Lo Ammi: »Te ette ole minun kansani, enkä minä ole teidän Jumalanne.» Niin, heidän on siis, valitettavasti, kärsiminen, paljon ja kauheasti. He saavat selitellä miten haluavat, me näemme kuitenkin koko tämän asian silmäimme edessä; sen suhteen emme erehdy.”

  • Valkoisilla oli Martti Luther, nekruilla Martin Luther King. Siinä vissi ero ihmisen ja apinan välillä.

Comments are closed.