Koti Uutisia Kotimaa Rikollispankki Nordea homolobbaa tänä kesänä

Rikollispankki Nordea homolobbaa tänä kesänä

4
Kuvakaappaus: Nordea.

Rikollinen globalistipankki Nordea on päättänyt aloittaa homokulttuurin lobbaamisen “ensimmäisenä pankkikonsernina” Suomessa. Nordea on tunnettu suomalaisvastaisesta politikoinnistaan, sillä pankki on aiemmin hyökännyt kansallismielisiä vastaan, vaatinut lisää maahanmuuttoa sekä kannustanut poliitikkoja hyvinvointivaltioon kohdistuviin leikkauksiin.

Nordea tiedottaa tavoittelevansa homolobbauksella “entistä monimuotoisempaa, yhdenvertaisempaa ja sallivampaa yhteiskuntaa ja työelämää”. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että pankin työntekijöitä painostetaan tukemaan julkisia perversioita kuhisevaa Pride-marssiperinnettä.

Rikollispankin mukaan homolobbaus alkaa pienemmillä aktiviteeteilla ja “huipentuu” Pride-marssiin. “Nordea on ensimmäinen pankkikonserni Suomessa, joka toimii Helsinki Pride -tapahtuman virallisena kumppanina”, pankkiirit julistavat.

Nordean pankkiireille on perustettu myös “uusi LGBT+ and allies Finland -ryhmä”, joka edistää homolobbausta ja kulttuurimarxismia suomalaisessa yhteiskunnassa. Ilmiö ei ole uusi, vaan Nordea ottaa homolobbauksessa mallia Goldman Sachsilta ja muilta kansainvälisiltä juutalaispankeilta.

Nordea on ollut kuluneina vuosina otsikoissa jäätyään kiinni yhteistyöstä rikollisten huumeliigojen kanssa. Pankki on pessyt valtavia summia huumekauppiaiden rahaa, jotta järjestäytynyt rikollisuus voisi kasvaa mahdollisimman tehokkaasti Euroopassa. Homolobbauksen avulla pankki yrittää lakaista rikoksensa maton alle.

Lähde: Nordea

4 KOMMENTIT

  1. Homolobbauksella Nordea pyrkii käsiksi julkisen sektorin rahoihin. Siellä kun on monen isoja rahoja liikuttavan viraston virkapaikat on miehitetty agendapoliitikoilla.

  2. Eihän meidän poliisiherrat, pankkiirit, lobbarit, poliitikot, viranomaiset ja muut sekopäät tahdo Helvetin enkeleiden ynnä muiden AVOIMESTI rikollisten, tappajien, laittomien velanperijöiden ja HUUMESALAKULJETTAJIEN kieltämistä, sillä siinä menisi hyvät rahat sivu suun. Se eräs mutakuonojen jengi sekä Bandidos ja Helvetin enkelit ovat myös tehokkaita vasikoita poliiseille, joiden avulla saadaan bisnekset pidettyä omissa käsissä.

  3. Tätähän kaikki julkisen sektorinkin aivoriihet julistavat: jokainen saa olla mitä haluaa!

    Siis muslimi, neekeri, arabi, lähi-itäläinen, pedofiili, pederasti, ulosteensyöjä, pissaleikkijä, pedofiili, sodomiitti jne. Valkoinen hetero, kansallismielinen, isänmaallinen ja vaikkapa kansallisosialisti ovat kuitenkin monimuotoisuuden ulkopuolella.

Comments are closed.