Koti Uutisia RFSU: “On rasistista toivoa korkeampaa valkoista syntyvyyttä”

RFSU: “On rasistista toivoa korkeampaa valkoista syntyvyyttä”

11
RFSU:n edustaja Ingrid Frisk.
RFSU:n edustaja Ingrid Frisk.

Ruotsalainen SVT:n ajankohtaisohjelma Aktuellt haastatteli keskiviikkoiltana seksuaalivalistusjärjestö RFSU:n “seksuaalipoliittista asiantuntijaa” Ingrid Friskiä. Frisk oli tullut vierailemaan ohjelmaan kommentoidakseen RFSU:n tanskalaisen sisarjärjestön kampanjaa. Kampanjan tavoite on saada ihmiset ymmärtämään, että naisen mahdollisuus saada lapsia pienenee sitä mukaa, mitä vanhempi hän on. Tanskalaisjärjestö haluaa myös kampanjallaan muistuttaa, että lasten hankkiminen yhä vanhemmalla iällä aiheuttaa ongelmia.

Ruotsin RFSU:n mielestä ongelma on kuitenkin erilainen. Järjestön mukaan naisia “painostetaan hankkimaan lapsia nuorella iällä”. “Ei saa olla ongelma, että naiset hankkivat koulutuksen ja toteuttavat itseään työelämässä [..] Emme voi syyllistää naisia siitä, että he hankkivat koulutuksen ja työskentelevät”, sanoi Frisk.

Frisk menee lausunnoissaan niinkin pitkälle, että hän väittää olevan rasismia toivoa valkoisten naisten synnyttävän enemmän valkoisia lapsia: “Väittely tästä aiheesta on mielestäni lähtenyt väärään suuntaan. Väittelyä hallitsevat sosiaalikonservatiivit, jotka ovat sitä mieltä, että naisen tehtävä on synnyttää lapsia. Sitten ovat ne, jotka syyllistyvät puhtaaseen rasismiin sanoessaan, että valkoisia lapsia pitäisi syntyä enemmän ja että synnyttäminen on naisen tehtävä. Tällaisesta meidän on siirryttävä pois”, Frisk jatkoi ajankohtaisohjelmassa. Valkoisten lasten syntyvyyden lisääminen rodun selviytymisen turvaamiseksi ei siis RFSU:n mukaan ole hyvinvointikysymys.

RFSU on aikaisemmin Ingrid Friskin suulla antanut lausunnon, jonka mukaan vanhainkodeissa pitäisi olla lujemmat sängyt, jotta asukkaat voisivat harrastaa seksiä. Mainiten vain muutamia esimerkkejä RFSU:n kaikkeen muuhun kuin hyvinvointiin tähtäävästä politiikasta järjestö tuotti kaksi vuotta sitten erittäin vastenmielisen sukupuolivalistusvideon kouluihin, “Kartalla seksistä”, jota alettiin esittää myös Suomen peruskouluissa. Videon viesti on, että “jokainen parisuhde on yhtä arvokas”. Video yllyttää pohjoismaalaisia nuoria esimerkiksi rodunsekoitukseen ja promotoi kovaan ääneen rappiollista homokulttuuria.

Lähde: Nordfront.se

Aiheeseen liittyen: Länsimainen sukupuolitauti

11 KOMMENTIT

 1. Tämä RFSU vaikuttaa paskalafkalta. Kulttuurimarxismia tuputetaan väkisin valkoiselle nuorisolle, ilman seuraamuksia. Nämä pitää laittaa maksamaan tekemisistään.

 2. Kyllä tuonkin akan mielipide muuttuis nopeaa jos jamal raiskais ja jättäis hakattuna ojaan.

 3. Lienen rasisti koska toivon korkeampaa valkoisten lasten syntyvyyttä. Kun katsotaan tulevaisuuteen niin ketkäs maahan muuttajille pistää kampoihin ellei alkupräisväestö, kun ne alkavat gettoontumaan Suomessakin? Aikaisempi artikkeli siitä että Ruotsissa on jo 55 lähiötä jonne poliisilla ai ole asiaa, osoittaa että kuri ja järjestys on sielä menetetty. Mutta ei suinkaan alkuperäisvaäestön toimesta. Vaan maahanmuuttajien.

  Ja kun katsotaan tulevaisuuteen niin meidän sukupolvi, eikä seuraava elä taloudellisesti kovin turvattua elämää. Mutta jo seuraava elää. Ja silloin kyllä muistetaan niitä henkilöitä jotka loivat perustan heidän hyvinvoinnilleen.

  • Ihminen syntyy heteroksi ja kasvaa sitten jos on kasvaakseen homoksi. Ei homoa voi nähdä esikuvana,johtajana, auktoriteettina tai minään muunakaan. Vielä -70 luvulla suomessa homous luokiteltiin sairaudeksi. Ja nykyään jos on homovastainen niin samantien leimataan “homofoobikoksi”, vaikka fobia tarkoittaa pelkoa enkä itse ainakaan laske alleni ja mene sikiöasentoon homon tullessa vastaan vaan tunnen suurta inhoa ja vihaa.

  • Rappiollista on tehda epanormaalista ihanne. Lisaantymisvietin hairio on varsin vakavan kehitysvammaisuuden muoto.

  • Onhan se ihan päivänselvä asia, että homous on psyykkinen sairaus/häiriö.
   Jos nyt laitetaan terve ihminen ja homo seisomaan vierekkäin, niin kyllähän ne käyttäytyvät täysin eri tavoin.
   Homon ollessa ns julkihomo, muuttuu kyseisen hlön käytös täysin.
   Ja kun katsomme esim julkisuuden neitimiesmäisiä homopariskuntia, voimme vain ajatella, miltä tuntuisi, jos itse menehtyisimme ja lapsemme adoptoitaisiin homoparille.
   Vaikuttaisihan sellainen häiriintynyt elinympäristö lapsen psyykkiseen kehitykseen vakavasti.

 4. On tosiasia, että esim pellavapäiset ruotsalaiset tulevat olemaan vähemmistönä omassa maassaan jo neljässäkymmenessä vuodessa, suomalaiset noin sadassa vuodessa, jollei kelkkaa käännetä. Rasismia joo, mutta ketä kohtaan?

Comments are closed.