Koti Uutisia Pohjoismaat Red Ice TV: tapahtuiko Ruotsissa vaalivilppiä?

Red Ice TV: tapahtuiko Ruotsissa vaalivilppiä?

3

Monet ovat jo kuulleet väitteitä siitä, että Ruotsin vaalien aikana tapahtui vilppiä. Myös Kansallinen Vastarinta kirjoitti tästä vaali-iltana.

Ruotsin vaalijärjestelmistä vähemmän tietoiselle voi olla vaikeaa hahmottaa kaikkea, mitä tapahtui, minkä vuoksi suosittelemme alla olevaa videota asiasta. Henrik Palmgren, joka itse on ruotsalainen, kertoo tapahtuneesta kootusti ja perusteellisesti.

 

3 KOMMENTIT

 1. Ihan selvä juttu, että vaalit menisi uusiksi, jos joku vaan valittaisi vaaleista. Mielestäni olisi upee jos Ruotsin Vastarinta valittaisi vaaleista. Valitusaika on Suomessa muistaakseni 7 tai 8 päivää. Luulen että Ruotsissa sama juttu, joten kannattaisi toimia kiireellä. Valitus Ruotsin hallinto-oikeuteen.

  Professori pöyristyi Ruotsin vaaleista: “Vakavia ongelmia vaalisalaisuudessa”
  Ruotsissa äänestäjä joutuu valitsemaan julkisesti, minkä puolueen tai puolueiden äänestyslipukkeen hän vie äänestyskoppiin.
  https://www.talouselama.fi/uutiset/te/fbdeaffc-87fa-381e-a230-5ad769857a1c?ref=ampparit:dd58

  Euroopan ihmisoikeussopimus

  ENSIMMÄINEN LISÄPÖYTÄKIRJA. 3 artikla.

  Korkeat sopimuspuolet sitoutuvat järjestämään kohtuullisin väliajoin vapaat ja salaiset vaalit olosuhteissa, jotka takaavat kansalaisten vapaan mielipiteenilmaisun lainsäädäntöelintä valittaessa.

  http://www.fredman-mansson.fi/eniosop.htm

  Esim. Suomessa Korkein hallinto-oikeus on katsonut ennakkopäätöksessään KHO 2009:39, että puutteet vaalien ohjeistuksessa johti uusiin vaaleihin.

  KHO:2009:39

  Kunnallisvaaleissa sai kokeilukunnassa valita perinteisen lippuäänestyksen ja sähköisen äänestyksen välillä. Sähköisessä äänestyksessä oli ollut ohjeistukseen ja äänestysjärjestelmään liittyviä puutteita ja virheitä, joiden johdosta kunnallisvaalit oli määrättävä uusittaviksi asianomaisessa kunnassa.

  Vaalilain 103 §:n 1 momentin mukaan, jos vaaliviranomaisen päätös tai toimenpide on ollut lainvastainen ja lainvastaisuus on ilmeisesti saattanut vaikuttaa vaalien tulokseen, «vaalit» on määrättävä uusittaviksi asianomaisessa vaalipiirissä tai kunnassa taikka europarlamenttivaaleissa koko maassa, jollei vaalien tulos ole oikaistavissa.

  https://www.finlex.fi/fi/oikeus/kho/vuosikirjat/2009/200900899?search%5Btype%5D=pika&search%5Bpika%5D=vaalit

 2. Shakespearen Hamlet tokaisi aikoinaan, että jotain on mätää Tanskanmaalla. Nyt se mätä on siirtynyt Ruotsiin ja kalvaa siellä kuin syöpä ja rutto, tehden ennen niin ylpeästä viikinkien jälkeläiskansasta sionistisen kalifaatin b-luokan kansalaisia.

  Kohta saadaan laskea seppele Ruotsin haudalle, ellei kansa herää kunnolla ja aloita radikaalia ruotsalaistamista, vastavoimana pakkoählämistämiselle, mitä shekeleillä ostetut poliitikot harjoittavat kuola suupielistä valuen.

  Ei liity suoranaisesti vaalivilppiin, mutta hyvä esimerkki siitä, missä mennään:

  https://voiceofeurope.com/2018/09/state-run-swedish-kindergarten-forces-boys-to-wear-a-dress/

  Siis, ei v*ttu, ei ole tervettä, ei. Paitsi jos joltain punarkkipridejuutalarpilta tai vastaavalta kysyt.

Comments are closed.