Koti Uutisia Ulkomaat Red Ice TV: kysymyksiä, joihin liberaalit eivät osaa vastata

Red Ice TV: kysymyksiä, joihin liberaalit eivät osaa vastata

10

Red Ice TV:n Lana Lokteff käy tässä videossa läpi kysymyksiä, joihin liberaalit eivät osaa vastata. Videon tarkoituksena on esittää kysymyksiä, joita jokainen voi kysyä “liberaaleilta” ja jotka usein saavat heidät hiljenemään.

10 KOMMENTIT

 1. Se on nähty, että keskustelu liberaalien kanssa on ihan kuin seinille puhuisi. Mitään perusteltuja vastauksia ei saa, eikä esitetä kunnon lähteitä jos sellaisia vaaditaan. Heti otetaan esiin mm. ristiretket tai valkoisten tekemät rikokset, kun kyse on terrorismista tai siitä, että arabeilla on suurempi todennäköisyys tehdä raiskausrikoksia.

 2. Pitääkö islamin lain mukaiset tuomiot (ja avioliitot ym vastaavat) hyväksyä Suomessa?

 3. Keskustelu liberaalin kanssa:

  Minä: Oletko rasisti?
  Liberaali: En ole!!!
  Minä: Miksi sitten sosiaalisesti konstruoit itseäsi valkoiseksi?
  Liberaali: Ughm… (pakenee)

  • Miksi keskustelut “liberaalin” kanssa vielä käyttäen heidän bullshit-kieltään?

   • Nimenomaan heidän kieltä, kaikkinen “Rotua ei ole olemassa, vaan on sosiaalinen konstruktio!”

    Kysymys osoittaa jopa itse libtardeille, että heidän “ajatusmaailma” on absurdinen ja täynnä ristiriitoja, eikä heillä ole vastauksia. Joutuvat pakenemaan ja olemaan hiljaa kuin kusi sukassa.

 4. Moniko teistä tovereista yrittää viheltää veden alla? Entä kusta vastatuuleen?

  Miksi siis edes yrittää dialogia vihervasemmistolaisen kanssa, joka jo valmiiksi on demonisoinut sinut ja edustamasi aatteen, eikä mikään sanomasi häntä hetkauta.

  • Koska kulttuurimarxistit usein ovat yliopiston kasvatteja, ja esittävät itseään niin intellektuelleina kuin vain voi olla! ja lisäksi “oikeasti hyvinä ihmisinä”.

   Jokainen kysymys, johon liberastit eivät pysty vastaamaan on esitettävä – se vahvistaa liberastien alemmuuden kompleksin, tekee heistä vielä epävarmempia.

Comments are closed.