Koti Uutisia Pohjoismaat Ravintola perui Vaihtoehto Ruotsille -puolueen varauksen pari tuntia ennen vaalivalvojaisia

Ravintola perui Vaihtoehto Ruotsille -puolueen varauksen pari tuntia ennen vaalivalvojaisia

17

Monien muiden ravintola-alan toimijoiden kieltäydyttyä ottamasta vastaan Vaihtoehto Ruotsille -puolueen pöytävarausta vaalivalvojaisillalle varasi puolue lopulta persialaisravintola Shahrzadin. Ravintola ilmoitti kuitenkin vain paria tuntia ennen valvojaisia, että he peruvat puolueen varauksen.

Puolue on itse kommentoinut tapauksen olevan suuri skandaali, sillä valvojaisiin oli osallistumassa yli 200 ihmistä. Puolue kirjoittaa Twitter-tilillään seuraavaa:

“Skandaali! Yli 200 kutsutun vieraan vaalivalvojaisemme peruuntuivat vain muutaman tunnin varoitusajalla, sillä ravintola perui varauksemme. Tulemme tietysti haastamaan ravintolan oikeuteen heidän aiheuttamiensa vahinkojen vuoksi. Ota sinäkin yhteyttä ravintolaan ja kerro heille, mitä mieltä olet heidän toimistaan.”

Lähteet: Nordfront, Twitter

17 KOMMENTIT

 1. Että sellainen “kansallismielinen” puolue varasi pöydät persialaisravintolasta. Samanlaista roskasakkia nämä ovat yhtälailla kuin rappiodemokraatit. Meillä vastaavaa porukkaa ovat Perusjuntit (PS)

  • Jospa Ruotsissa ei ole enää ruotsalaisia ravintoloita? Helsingissäkin alkaa olla vaikea löytää suomalaisen pyörittämää ravintolaa suomalaisella henkilökunnalla.

   Muuten olen samaa mieltä valeoppositiosta. Valeopposition tunnistaa siitä että siellä ei tehdä asioita sataprosenttisesti. Ratkaisu ongelmiin ei synny hidastamalla tuhoutumisvauhti puoleen.

  • Alkaa olla varmasti nuo ruotsalaisravintolat hyvinkin vähissä tuossa maassa, meilläkin joka kulmassa joku karvakäsien pitsakartelliin kuuluva roskaravintola tai joku nuudelipuoti. Ja kuinka moni ruotsalainen ravintola uskaltaa ottaa vähänkään kansallismielisten puolueiden varauksen vastaan? Pelkäävät itsensä ja yhtiönsä puolesta (itse pidän sitä tokin omien pettämisenä, mutta toisaalta ymmärrän nykyisessä Ruotsin tilanteessa)

   • https://youtu.be/l9gMPG-LA9s

    Jussi ei kestä kuin omaa höpinäänsä – tuleeko sinusta isona Mussolini joka liimailee tarroja vielä eläkeiässä? Ettei tuo anarkismi taistelu lopu ja ala normi? Olette syvällä uusfasismin synkällä tiellä, kansallissososialismi ei vaikuta enää. Syytät vain muita kaikesta läpi elämän ja ulkoiset viholliset kummittelee.

 2. Paitsi että meillä kun valeoppositio Persut pääsivät hallitukseen, tuhoamisvauhti 10-kertaistui v. 2015 ja 35 000 matua tuli yhdellä rysäyksellä sisään maahan.

  • Harmittaa kun taatot lähti lakeuksilta ja tekivät hyvää työtä, mutta säälin kaltainen tunne kai vaivasi, kun Tamperetta ja Pispalaa ei saatu puhtaaksi punikeista. No, ehkä toisella yrityksellä sekin homma hoidetaan loppuun 😀

   • 😀 😁 Siis todella sääli! Kansallissosialistinen Pispala ei fasistin sanomaa ja tarroja kaipaa. Ihan haista paska juttuja tollaset! Ja tuo toinen yritys ei kyllä tule tapahtumaan pitkään aikaan – vaikka sotaa haluat ja tarvitsetkin, fasismin tyyliin ja nimeen.

    • Määrittele fasismi 🙂 Määrittele kansallissosialismi.. Ajattelin vain, että olemmeko edes samalla sivulla käsitteittemme kanssa? 🙂
     Itse kuitenkin määrittelen itseni kansallissosialistiksi, en niinkään fasistiksi, vaikka muutama opin kohta heiltäkin on alitajuntaan tarttunut

    • Voi teitä HI-V:n runtelemia fatta all-starsilaisia… Teidät tullaan MURSKAAMAAN.

    • Eli siis PVL kannattajineen on sinun mielestäsi fasistinen järjestö ja Pispalassa vallitsee kansallissosialismi? Vähän niinkuin että Neuvostoliitossa oli kommunismi ja DDRssa sosialismi..? 🤔

     Seuraavaksi varmaan voimme alkaa vertailemaan anarkisteja antifan kanssa, niillä kun on ihan eri agenda, puhumattakaan MoniQuolisesta juutalarppauksesta… 🤩

 3. Jo pelkkä nimimerkki “Pispalan aito natsi ukko” paljasti, että kyseessä on joku vanha taistolainen pieru menneisyydestä 😀 Ei yliopistotason anarkot kirjoita noin huonosti, kuin suutarin kisälli Pispalasta 😀

  • Pitäisi tehdä yhteistyötä eikä arvostella muita ryhmiä, mutta on vaikea olla arvostelematta ryhmiä, jotka eivät suostu tekemään yhteistyötä.

   Marxilainen sosialismi ajoi vain ”valkoisen neekerin” asiaa. Oswald Spengler kirjoittaa teoksessaan Ratkaisun vuosia : ”Värillisten työmiesten palkat edustavat toista arvoluokkaa ja alkuperää olevaa suuretta kuin valkoisten. Ne määrättiin, niitä ei vaadittu, ja ne pidettiin alhaisina, tarpeen tullen asevoimallakin. Tätä ei sanottu taantumukseksi tai proletariaatin oikeuksien riistämiseksi, vaan siirtomaapolitiikaksi, ja ainakin englantilainen työmies, joka aina oli oppinut ajattelemaan imperialistisesti, hyväksyi sen täydellisesti. Marx koetti vaatiessaan työmiehen palkkana ”täyttä tuottoarvoa” peittää erään tosiasian, joka hänen, jos hän olisi ollut rehellisempi, olisi pitänyt huomata ja ottaa lukuun: pohjoismaisten teollisuuksien tuotossa piilevät tropiikkien raaka-aineiden — puuvillan, kumin, metallien — kustannukset, ja näissä värillisten työmiesten alhaiset palkat. Valkoisen työn liian korkea palkkaus perustui värillisen työn liian alhaiseen palkkaukseen.

Comments are closed.