Koti Uutisia Raumalla vastaanottokeskuksessa raiskanneiden turvapaikanhakijoiden tuomiot julkistettu

Raumalla vastaanottokeskuksessa raiskanneiden turvapaikanhakijoiden tuomiot julkistettu

1

Vuonna 1983 syntynyt Bahad Yasser Jawad Tuna ja vuonna 1972 syntynyt Al-Jubburi Dhiaa Issa Jasim on tuomittu Satakunnan käräjäoikeudessa Villa Meri -vastaanottokeskuksessa Raumalla tapahtuneesta 14-vuotiaan suomalaistytön raiskauksesta lokakuussa.

Jawad Tuna tuomittiin törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä neljän vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Issa Jasim tuomittiin raiskauksen yrityksestä ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vain puolentoista vuoden ehdolliseen vankeuteen.

Kolmas tytön raiskaajista oli hänen vastaanottokeskuksessa asuva poikaystävänsä, vuonna 2000 syntynyt Dhina Aissa-Aissa, jota vastaan ei edes nostettu syytettä. Oikeuden mukaan raiskaus tehtiin erityisen nöyryyttävällä tavalla muun muassa sillä perusteella, että yksi kolmesta henkilöstä kuvasi raiskausta ainakin osan ajasta.

Lähde: Satakunnan Kansa

1 KOMMENTTI

  1. Kiitos Sipilä, Soini ja Orpo! “Ei saa antaa pelolle valtaa”. Miksi ei? Mutta muslimeille kyllä. Kun tuon valinnan selittäisi edes huono “arpaonni”, mutta kun siinä on olevinaan oikein “ajatuskin” mukana.

Comments are closed.