Koti Uutisia Kotimaa Raumalla vangittiin mies epäiltynä seksuaalirikoksista

Raumalla vangittiin mies epäiltynä seksuaalirikoksista

1

Satakunnan käräjäoikeus on päättänyt vangita Raumalta kotoisin olevan miehen. Häntä epäillään seksuaalirikoksista. Rikosnimikkeet ovat törkeä raiskaus ja törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö.

Epäillyt rikokset ovat poliisin mukaan tapahtuneet syyskuussa 2014 ja toukokuussa 2015. Esitutkinta-aineisto on julistettu salaiseksi.

Lähde: Turun Sanomat 

1 KOMMENTTI

  1. https://mvlehti.net/2019/02/15/mutkallinen-rikostapaus-paatokseen-epailyina-murhan-yritys-tappouhkaus-pahoinpitely-ja-muuta-lue-koko-seloste/

    Sitten on näitä joilla “kotoutuminen” on mennyt pieleen suomalaisten sorron takia. Eihän noita voi palauttaa Afrikkaan takaisin, vaikka selvästikin sinne kuuluisivat “kulttuuriaan” harjoittamaan.

    Spoiler: veronmaksaja maksaa tässäkin keississä kaiken. Aina kun nuo somaliapinat ja afgaaniapinat jotakin tekevät, niin sinä & minä maksamme. Aina.

    250 miljoonaa täytyisi löytyä vanhustenhoitoon. Eli leikataan, huononnetaan ja annetaan monoa, veronkorotuksia unohtamatta. Kurapärstät ja hiekkapaviaanit maksavat 850 miljoonaa vuodessa, mutta ei anneta hyvän kuplan puhjeta. Kyllä veikkaan että kohta poksahtaa ja kovaa. Liikaa kaikkea paskaa tapahtuu nyt yht’aikaa.

    Vaalit eivät tule muuttamaan mitään, sillä uudet pikkupuolueet harvoin menevät läpi. PS meni silloin kauan sitten kolmen ehdokkaan voimin. Nyt jos PS:ää äänestät, niin tiedät kyllä (((kenelle))) ääni meni.

Comments are closed.