Koti Uutisia Kotimaa Rattijuoppo törmäsi kahteen lapseen

Rattijuoppo törmäsi kahteen lapseen

3

Rattijuoppo törmäsi kahteen lapseen Haukiputaan Martinniemessä torstaina. Lapset olivat 1 ja 5 vuotta vanhoja. Nuorin lapsista oli törmäyshetkellä lastenrattaissa.

Auton osuessa lastenrattaisiin vieressä ollut 5-vuotias kaatui maahan ja loukkasi kätensä. Lastenvaunuissa ollut 1-vuotias selvisi tapahtumasta ilman suurempia vammoja. Autoa kuljetti keski-ikäinen mies.

Tapahtuman jälkeen autoa kuljettanut mies oli poistunut tapahtumapaikalta, mutta poliisi onnistui tavoittamaan hänet lähistöltä. Kuljettaja puhalsi 2,05 promillea.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä ajoneuvorikkomuksesta.

Lähde: Iltalehti

3 KOMMENTIT

  1. Luojan kiitos, että lapset selvisivät ruhjeilla ja säikähdyksellä. Tuollaiset kusipäät, jotka lähtevät päihtyneinä ajaan pitäisi laittaa syvään päätyyn.

    • Ampua samoin tein tienpenkalle varoittavaksi esimerkiksi.
      Tässä nähdään tämän valtion pyhän lehmän lieveilmiö, rikoksen tekijää ymmärretään ja asiaa hyssytellään, henkilö kun on yhteiskunnan tukipylväitä vaikka olosuhteiden pakosta hieman kallellaan.

Comments are closed.