Koti Artikkelit Ratkaisuja Suomen ongelmiin

Ratkaisuja Suomen ongelmiin

7

Suomeen kohdistuva kolmannen maailman joukkomaahanmuutto on kiihtymässä vaarallista vauhtia ja monet uhkakuvat ovat jo käyneet toteen. Viimeaikaisen pakolaistulvan tuomaa pakolaismäärää ei kukaan vielä osaa arvioida.

ukkola3

Pakolaistulvan alussa arviot olivat 15 000:n luokkaa, mutta kului pari kuukautta ja luku muuttui 50 000:een. Miten kauan menee, että luku nousee toiset 50 000 tai 100 000?

Kun katsomme naapuriamme Ruotsia, he ovat kokeneet järkyttäviä seurauksia maahanmuutosta. Kaksi eritrealaista maahanmuuttajaa puukotti 55-vuotiaan naisen ja hänen 28-vuotiaan poikansa keskellä päivää Ikea-kauppakeskuksessa, ja tämän lisäksi raakalaiset vielä leikkasivat naiselta pään irti. Tutkimuksen mukaan poliisin tarkastelemien rikollisjengien jäsenistä Ruotsissa ainakin 76 prosenttia on ensimmäisen tai toisen sukupolven maahanmuuttajia. Ruotsin Malmössä laukaukset ja räjähdykset kuuluvat normaaliin arkipäivään ja poliisit joutuvat kertomaan anonyymisti maahanmuuttajajengien terrorista.

“Moni meistä pelkää rasistin leimaa. Se on herkkäluontoinen puheenaihe. Siinä tilanteessa melkein kaikki pysyvät vain hiljaa. He [jengit] nauravat meille ja sanovat, että tämä on heidän aluettaan. Meillä ei jengien mukaan ole heidän reviireilleen asiaa. ‘Kadotkaa, te ette voi meille paskaakaan’, he sanovat. Siinä jengiläiset ovat oikeassakin, vaikka tiedämme heidän alueidensa rypevän rikollisuudessa. Jollemme liukene paikalta, väkivallan ja poliisiautojen vahingoittumisen uhka lisääntyy”, kertoi eräs poliiseista.

Suomen poliisilla alkaa olla samanlaisia oireita kuin Ruotsin poliisilla. Kun ylikonstaapeli Juha Anttinen ilmaisi huolensa maahanmuuttajien suhtautumisesta naisiin yleisötilaisuudessa – yksityishenkilönä, ei virka-ajalla – päätti Helsingin poliisi tutkia ylikonstaapelin lausuntoja. Hieman aiemmin poliisi teki rikosilmoituksen Vastarintaliikkeen flyerista, jossa kehotettiin varovaisuuteen vastaanottokeskuksen lähettyvillä. Ei mennyt kauaakaan, kun poliisi itse kehotti ihmisiä varovaisuuteen vastaanottokeskusten lähellä.

Kun maahanmuuttajarikollisuus yleistyy ja raaistuu, tätä yritetään esitellä “yksittäistapauksina”. Kaikki ongelmat, joita maahanmuutosta syntyy, johtuvatkin siitä, että meillä on “kulttuurieroja”. Suomalaiset eivät auta tulijoita tarpeeksi integroitumaan eivätkä hyväksy heitä yhteiskuntaamme. Aluehallintoviraston ylijohtajan mukaan maahanmuuton suurin riskitekijä on suomalaiset, jotka eivät suostu “sopeutumaan” uuteen tilanteeseen. Aina, jos maahanmuutosta syntyy ongelmia, on se yksin suomalaisten syy. Voisiko syypää löytyä toisesta osapuolesta?

etelaafrikka

 

Rappiollinen materialismi, monikulttuurisuus ja suomalaisvastainen media

Rappiollinen materian palvonta ja monikulttuurisuus ovat tuhoamassa hyvää vauhtia kansaamme ja rotuamme. Suomalaiset orjuutetaan jo nuorina kasvattamalla heidät kulutus- ja päihdekeskeiseen kulttuuriin.

Kun avaat TV:n tai luet päivän lehteä, ovat ohjelmat ja artikkelit täynnä suomalaisvastaista aivopesua. Viimeaikainen pakolaiskeskustelu on pakottanut valtamedian laittamaan isomman vaihteen sisään, sillä kansamme tyytymättömyys maahanmuuttajiin ja pakolaisaaltoon on noussut pinnalle.

Ensin he kiihottivat ihmisiä lähtemään kaduille juhlistamaan oman kansamme tuhoa “Meillä on unelma” -tapahtumaan, jonka takapiruna toimi juutalaistaustainen Koko Hubara. Tiedotusvälineet täyttyvät päivittäin hymyilevistä kiiltokuvapakolaisista ja “koskettavista” tarinoista siitä, miksi he ovat pakolaisia, jotta tuntisimme syyllisyyden tunnetta, jos emme auta heitä. Suomalainen ei saa arvostaa omaa kansaansa, vaan meidän täytyy palvoa ja auttaa toisia kansoja. Jos joku uskaltaakin esittää ajatuksen siitä, että meidän tulisi auttaa omaa kansaamme ensin, hänet tullaan haukkumaan alimpaan helvettiin.

Media ja koululaitos alleviivaavat jatkuvasti, että valkoinen rotu on “samanlainen” muiden rotujen kanssa ja ainoa asia, joka meidät erottaa, on ihonväri. Toinen suosittu mantra on, että vain valkoiset voivat olla rasisteja. Kun maahanmuuttajat iskevät väkivaltaisesti kantaväestöä vastaan, johtuu se taas “epätasa-arvoisesta yhteiskunnasta” – eli meistä suomalaisista.

 

Epäluotettavat poliitikot

Poliitikot ovat pettäneet Suomen – he ovat vain kiinnostuneita rikastumisesta ja urastaan. He tulevat sanomaan mitä tahansa, mikä miellyttää valtamedioiden omistajia. Näimmehän, miten “urheasti” Juha Sipilä antoi talonsa pakolaisten käyttöön – voi ihmetellä, miksei Sipilä tehnyt tätä aiemmin suomalaisille kodittomille? Johtuuko tämä mahdollisesti siitä, ettei ole “muotia” auttaa suomalaisia?

Politiikkomme ovat huomanneet kansamme tyytymättömyyden maahanmuuttajatilanteeseen. He pelkäävät kansan mielipidettä jo niin paljon, että he menivät laajentamaan rikollisorganisaation määritelmää siten, että tulevaisuudessa maahanmuuttokriittisiä ryhmiä voidaan luokitella rikollisjärjestöiksi.

Taloudessa poliittiset päättäjämme junailivat uuden Kreikan tukipaketin kansamme kukkarosta miellyttääkseen EU:ta hallitsevia sionistipankkiireita. Niin ikään TTIP-vapaakauppasopimus on jo ovella, ja tällä riistetään kansaltamme viimeisimmät itsemääräämisoikeudet. Naurettavinta on se, kuinka perussuomalaiset, jotka ovat aina esittäneet olevansa kansan asialla, ovat olleet kyhäilemässä uusinta tukipakettia ja kannattavat TTIP-vapaakauppasopimusta. Sääliksi käy äänestäjiä.

Millaista vaihtoehtoa Suomen Vastarintaliike tarjoaa? Millainen olisi kansallissosialistinen vaihtoehto? Ainoa tie ulos tästä tilanteesta on radikaali kansallismielinen kansanliike, joka ei kumartele kansaamme pettäneitä politiikkoja eikä suomalaisvihamielistä valtamediaa. Me kansallissosialistit vaadimme vallankumousta – yhteiskuntajärjestelmän kokonaisvaltaista uudistusta. Haluamme valtion, jonka ensisijainen tehtävä on ajaa kansan hyvinvointia ja kehitystä.

Vapaakauppasopimukset ovat yksi tapa alistaa kansoja monikansallisten yritysten orjiksi.
Vapaakauppasopimukset ovat yksi tapa alistaa kansoja monikansallisten yritysten orjiksi.

 

Maahanmuutto-ongelman ymmärtäminen ja ratkaiseminen

Maahanmuuton ongelmia ei tulla ikinä parantamaan rahalla tai “kotouttamispolitiikalla”. Meille uskotellaan, että jokin päivä maahanmuuton ongelmat ratkeavat, kunhan suomalaiset tukevat tarpeeksi kovasti integraatiota ja kunhan lahjoitamme tarpeeksi avustusrahoja. Tiedämme kuitenkin kaikki, että riehuminen, raiskaukset ja työttömyys maahanmuuttajien sisällä pysyisivät samalla tasolla, vaikka ostaisimme heille linnat ja nimittäisimme heistä aatelisia.

Kansallissosialisteina tiedämme, ettei ongelma ole kotouttamispolitiikka, raha eikä suomalaisten tapa auttaa sopeutumisessa, vaan rodulliset eroavaisuudet, joita ei voida muuttaa millään keinolla. Voimme siis todeta, että nykyisen järjestelmän maahanmuuttopolitiikka luo ongelman, jolle ei ole muuta ratkaisua kuin tulijoiden lähettäminen takaisin lähtömaahan.

 

Rotutietoinen yhteiskunta

Kunkin yhteiskuntajärjestyksen pohjan luo kantaväestön rodullinen perimä. Mustien ja valkoisten rakentamat yhteiskunnat eroavat toisistaan kuin yö päivästä. Rotu ei ole sosiaalinen rakenne – yhteiskunta on rodullinen rakenne.

Jokainen aspekti ja osa-alue yhteiskunnastamme on sitoutunut rotuumme. Yhteiskuntamme toimintojen ja kehittymisemme tehokkuus juontuu rotumme älykkyydestä ja kyvystä käyttää sitä mitä monipuolisimmilla tavoilla.

Jos korvaisimme suomalaiset mustalla rodulla, koko yhteiskuntamme tulisi muuttumaan radikaalisti. Hyvänä esimerkkinä tästä on Etelä-Afrikka ja Zimbabwe, kaksi valtiota, jotka valkoinen rotu perusti ja kehitti. Kun valkoinen rotu syrjäytettiin ja musta rotu alkoi johtaa maita, syöksyi kumpikin valtio kaaokseen. Uskooko kukaan vilpittömästi ajatukseen siitä, että “olemme kaikki samanlaisia”?

haastattelu_kuvitus

 

Kuinka isänmaallisten suomalaisten tulisi käyttää vapaa-aikansa?

Elämän haaskaaminen pelkkiin yksinkertaisiin himoihin ja nautintoihin on elämän hukkaan heittämistä. Voisi sanoa, että kansallissosialistit elävät todellakin asenteella “elät vain kerran” – emme halua tuhlata arvokkaita elämänvuosiamme pelkkään hedonistiseen kulutuskulttuuriin.

On poliittisesti korrektia protestoida pakolaistulvaa vastaan vetämällä pää täyteen viinaa viikonloppuisin ja hukuttamalla yhteiskunnallinen tyytymättömyys tuoppiin. Humalassa räyhääminen ei kuitenkaan muuta mitään. Me sen sijaan kannustamme käyttämään vapaa-ajan rakentavasti jakamalla kansallismielistä materiaalia, katupartioimalla ja keskustelemalla muiden suomalaisten kanssa poliittisesta vaikuttamisesta.

 

Asiaamme ja hyvinvointiamme ajava valtion johto

Kansallissosialisteina ymmärrämme, että valtion johtoon täytyy valita sellaiset yksilöt, joilla on koulutus, kokemusta ja kykyjä hoitaa heille osoitetut tehtävät. Tämä on täydellinen vastakohta vaalirahakorruption, EU:n ja poliittisten broilereiden hallitsemalle nykyjärjestelmälle.

Nykyiset epäpätevät päättäjämme kumartelevat sionistipankkiireille ja mädille kulttuurimarxistisille toimittajille saadakseen nostetta omaan uraansa. He ovat kansanpettureita. Heidät on korvattava suomalaisilla, jotka kokevat ainoaksi tehtäväkseen turvata kansamme hyvinvointi nyt ja tulevaisuudessa. Ainut tapa tehdä tämä on järjestäytyä ja liittyä vastarintaan!

 

Juhani Keränen

7 KOMMENTIT

 1. Konkreettinen ja kannustava teksti! Tätä kannattaa jakaa kaikille tutuille, joita mamuinvaasio on alkanut rassaamaan.

 2. Niin, väkivalta ei missään tapauksessa kannata. Esimerkiksi Afganistanissa on tehty paljon itsemurhaiskuja ulkomaalaisten suosimiin ravintoloihin, mutta silti länsimaalaiset matkustelevat lomalle Afganistaniin. Sama pätee Irakiin. Länsimaalaiset käyvät siellä aurinkolomilla, vaikka ISIS tekee iskuja. Väkivalta ei siis tehoa !

 3. Kuvittelen ettei kukaan halua ongelmia. Minulle jankutetaan että äänestämällä voi vaikuttaa. Jollei kukaan – niin loogisesti itsekään – en halua ongelmia. Koska meillä on ÄÄNESTÄMISESTÄ huolimatta mamuongelma on se joko enemmistön haluama tai sitten äänestämällä ei voi vaikuttaa.

  Jos enemmistö HALUAA MAMUJA ei loppuvähemmistö voi asialle enää mitään, laillisesti. Jollei vaaleilla voi vaikuttaa ongelmiin ei voida silloinkaan mitään, laillisesti.

  Jollei äänestä kerrassaan jaloillaan patistaa Suomi pimeisiin töihin tai muihin verokikkailuihin joilla vaikuttaa nykyiseen ongelmanrahoittamiseen, äänestämättä jättämiseen (sillä nykytilahan on äänestäjien syy?), erilaiseen muuhun (enää) rikoksen kautta vaikuttamiseen tai kerrassaan häipymään Suomesta ja vaihtamaan kansalaisuutta. Tätä kaikkea olemme “halunneet” vaaleissa, eduskunta ja hallitushan toimii kansan mandaatilla jolloin vastuun voi kipata kansalle. Tai sitten…

  • …jatkoa vielä edelliseen…:
   Mamuja puoltamatta tai syrjimättä en muista äänestäneeni tai tilanneeni heitä. Joten ei voida sanoa minun heitä heti halunneeni. Haluaisinkin kuulla mamuja lakkaamatta puolustavilta kuinka “me” (kattaa kai siis minutkin?) olemme heitä halunneet, kun heistä ei tarkalleen olla edes äänestetty. Haluamistani ei voi yrittää osoittaa muutoin kuin jollain iltapäivälehtien gallupeilla mihin maan johto, vaalit JA LAKI ei voi perustua. Tai oma mielipiteenikään.

   Kaikkein vähiten minun kantaani tämä uudenlainen “me”-haluaminen kyselee missä minua tarvitaan vain maksajana, kannastani riippumatta.

   Tämä kaikkihan on sinänsä mamuongelman ulkopuolella. Tai oikeastaan niin että mamuongelma syntyy tästä sumutuksesta; itse mamut ovat valtuuttamiesi pätevien virkamiesten onnettomia pelinappuloita ja/tai suojelemia rikollisia enkä tunne juuri siitä hirveästi huonoa omaatuntoa. En valtuuta, suojele enkä sumuta ketään.

Comments are closed.