Koti Uutisia Raskaasti aseistautuneet valkoiset miehet partioivat Fergusonissa

Raskaasti aseistautuneet valkoiset miehet partioivat Fergusonissa

5

UK_Oath_Keepers

Vähintään neljä Oath Keepersin jäsentä saapui Fergusoniin Missourissa aikaisin tiistaiaamuna. He aloittivat partioinnin West Florissant Avenuella, jonne protestoijat olivat kerääntyneet mustan rikollisen Michael Brownin kuoleman vuosipäivänä.

Hampaisiin asti aseistautuneet Oath Keepersin jäsenet jalkautuivat Fergusonin protestoijien joukkoon sanoen “Me olemme teidän puolellanne”, monien kuitenkin epäillessä sanomaa. He kantoivat mukanaan puoliautomaattikivääreitä ja käsiaseita.

Järjestö koostuu entisistä ja nykyisistä poliiseista sekä armeijan upseereista, jotka ovat kuvien ja videoiden perusteella kaikki valkoisia miehiä. Oath Keepersin jäsenet pukeutuvat maastoasuihin ja luotiliiveihin ja he ovat aseistautuneet AR-15-kivääreillä.

Oath Keepers julistaa tarkoituksensa olevan suojella Yhdysvaltain perustuslakia, jopa sillä hinnalla, että he joutuvat välikohtaukseen lainvalvojien kanssa, jotka eivät kunnioita tätä perustavanlaatuista lakia.

Lähde: RT

Aiheesta muualla: Nationell.nu

5 KOMMENTIT

  1. Alle 10 vuoden päästä Vastarintaliikkeen katupartiot tulevat näyttämään tältä heh…

  2. Hauska kun nämä mustat eivät halua ketään valkoisia turvaamaan kiinteistöjä riehumiselta, koska tavoite on nimenomaan riehua, polttaa ja ryöstää paikkoja. Jos nuo valkoiset eivät tuota vielä ymmärrä vaan naiivisti yrittävät auttaa mustikoita niin tilanteen kärjistyttyä kaikki mustikat ovat valkoisia vastaan ja sitten ei auta kuin laittaa AR laulamaan.

  3. Radikaalia sakkia, jonka toimintaan on vaikea puuttua, hehän haluavat suojata perustuslailliset oikeudet. Nyt on liittovaltiolla piikki lihassa.

  4. Luultavasti Black Lives Matter-porukka tuomitsee (jos ei jo tuominnut), tällaisen toiminnan hyväksyen kuitenkin neekerien gorilla-mellakoinnin..

Comments are closed.